Till salu

Djursholm - Lillkalmar
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Lillkalmarvägen 106 B

Rymlig 2,5:a med känsla av engelskt radhus. Härlig balkong i väster. Stort lättmöblerat vardagsrum. Bekvämt boende nära natur och kommunikationer.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2.5 rum och kök, varav 1-2 sovrum. Boarea:76 kvm Avgift:3 065 kr

Rumsbeskrivning

Det här är en lägenhet för dig som uppskattar närheten till naturen men ändå vill bo nära kommunikationer. Hit lockas såväl barnfamiljer som yngre och äldre.
Via den egna entrén välkomnas du i ett kapprum med plats för avhängning och förvaring. Nuvarande säljare har lagt in heltäckningsmatta i trappan och kapprummet. Trappan tar dig vidare upp till lägenheten. Lägenheten är nymålad och känns mycket fräsch.

I den övre hallen möts du av ljus och rymd åt alla håll. Hallen kan möbleras som sovplats, arbetsplats, läshörna eller annat efter behov och man har möjlighet att bygga in hallen och få ett litet sovrum. I dag finns här en platsbyggd dagbädd. Från hallen når man de övriga rummen liksom den flitigt använda balkongen. Balkongen är rymlig med bästa solläge i väster.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med parkettgolv och härlig grönska utanför fönstren året om. Här finns också en fransk balkong som skapar extra ljus och vädringsmöjligheter.
I anslutning till vardagsrummet finns det generösa sovrummet med gott om plats för dubbelsäng och fin parkett på golvet. Sovrummet är insynsfritt och vetter mot en skogsdunge. Från sovrummet är det ingång till en rymlig och praktisk klädkammare.

Köket är ljust med äldre vita snickerier och gott om plats för förvaring och matlagning. Nya vitvaror såsom spis med ugn, fläkt och diskmaskin. Trivsam matplats vid fönstret.

Badrummet har äldre standard och är utrustat med badkar, wc, handfat och tvättmaskin.

Välkommen till en mycket hemtrevlig lägenhet med ett soligt och grönskande läge och idyllisk radhuskaraktär. Utanför knuten finns fina promenadspår i Altorpskogen. Välskött förening med stabil ekonomi. Bra kommunikationer med tåg och buss på nära håll som snabbt tar dig till näraliggande centrum i Djursholm, Mörby eller övriga Storstockholm.

Byggnad
Byggnadsår:
1982
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Balkong med bästa läge i väster.
Övriga utrymmen
Tilll lägenheten hör ett rymligt kallförråd på gaveln till längan.

Föreningen har en mycket trevlig fest-/samlingslokal som föreningens medlemmar kan hyra. Gym finns att tillgå i den södra kvarterslokalen. Att nyttja gymet kostar 500 kr per person och år, dock max 1 000 kr per lägenhet/år.
Tvättstuga finns i de båda kvarterslokalerna, tvättpoletter kan köpas av vicevärden.
Här finns också cykel- och mopedförråd och soprum samt garage. Extra förråd finns att hyra.

Bilplats
Till föreningen hör två parkeringsområden. Inom dessa är det för medlemmarna och boende i området avgiftsfri parkering och bilen kan placeras på vilken parkeringsruta som helst. Det går också bra att parkera längs Lillkalmarvägens västra sida.
I föreningen finns 53 stycken garageplatser som hyrs ut till medlemmar i föreningen.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabel-tv, basutbud ingår i avgiften.
Internet:
Fiber indraget via Telia.
Ekonomi, månadsavgift 3 065 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Brf Menglöd
Antal lägenheter:
108 st
Andel i föreningen:
0.894%
Andel av årsavgift:
0.89424%
Föreningens ekonomi:
Brf med god ekonomi.

Föreningen omfattar 12 bostadshus i 2 våningsplan med bibehållen grönska och natur mellan och runtomkring husen

Övrigt

OMRÅDET

Lillkalmar är ett mycket hemtrevligt område i grönskande omgivningar med elljusspår och fina strövområden i Altorpsskogen. Det är inte långt till Djursholms centrum och till Djursholms golfbana, vintertid nyttjas den av flitiga skidåkare. För den sportintresserade är det även nära till tennishall, curlinghall, ridhus m.m.

Sommartid finns det fina badmöjligheter på gångavstånd vid Ösbysjön och vintertid är det lätt att ta sig till det nyrenoverade Mörbybadet. I närheten finns många bra förskolor och skolor för barn i alla åldrar.

Busshållplats och Roslagsbana ligger på bekvämt gångavstånd för vidare transport till Djursholm, Mörby, Täby Centrum och Stockholm City.

Djursholms torg, med bank, apotek, vårdcentral, restauranger, mataffär, frisör, bibliotek och klädbutiker.

I Mörby Centrum finns förutom T-bana, en bra blandning av butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.

Handelsplats Enebyängen med en fullsorterad Coop Extra, restauranger, butiker och apotek.Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen