Till salu

Djursholms Torg
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Vendevägen 9 D

Öppen och luftig lägenhet vid torget med ett extrarum i den vinterbonade terrassen. Oljade parkettgolv, klädkammare och uteplats i sydväst.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2.5 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:67.5 kvm Avgift:4 464 kr

Välkommen till en mycket välplanerad lägenhet om 67 kvm samt ett extra rum i den inbyggda terrassen om ca 10 kvm, som har värmegolv och stora fönsterpartier. Perfekt som matsal eller gästrum. Lägenheten är mycket välskött med vita väggar och fina oljade parkettgolv. Bekvämt boende i markplan med stensatt uteplats i sydväst.

Hallen är öppen och möblerbar, härifrån har man en trevlig vy mot det inbjudande vardagsrummet.
Från hallen når man sovrummet med gott om plats för dubbelsäng. Sovrummet har ljusa väggar, oljade parkettgolv och bra förvaring i hel garderobsvägg med skjutdörrar.
I hallen finns en stor och rymlig klädkammare.
Bredvid ligger badrummet med kaklade väggar, våtrumsmatta och inrett med badkar, wc, handfat, förvaringsskåp, tvättmaskin och torkskåp.

Köket är praktiskt planerat med bra förvaring och arbetsytor. Matplatsen är rymlig och trivsam. Parkettgolv i köket.

Vardagsrummet är öppet och lättmöblerat med fina oljade golv. I anslutning ligger den vinterbonade terrassen som idag används som matsal. Härifrån är det utgång till en solig uteplats i sydväst.

Detta är en mycket tilltalande lägenhet med ett soligt och bekvämt läge i en populär förening med närhet både till vattnet och Djursholms Torg.

Byggnad
Byggnadsår:
1994/95
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Balkong/uteplats
Stensatt uteplats med sydvästläge.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd i angränsande byggnad. Det finns tillgång till gemensam tvättstuga och ett flertal utrymmen för sopsortering.
Bilplats
Till lägenheten hör en parkeringsplats med el. Garage finns att hyra, separat kö.
TV och bredband
TV:
Kabel Tv via Svenska stadsnät
Internet:
Internet via fiber.
Ekonomi, månadsavgift 4 464 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten
Föreningen
Namn:
Odinslund
Andel i föreningen:
1.09765%
Andel av årsavgift:
1.09765%
Föreningens hemsida:

Föreningens markareal är 9 365 kvm och total lägenhetsyta är 6 150 kvm fördelat på 61 lägenheter på 7 byggnader.

Övrigt

Området:

Vendevägen 9 D ligger ett stenkast från torget. Härifrån är det bra kommunikationer för den som vill vidare i eller utanför kommunen. Djursholms Centrum bjuder på flera trevliga restauranger och delikatessbutiker, fina butiker för hela familjen och allehanda serviceinrättningar.

I närområdet finns utmärkta motionsmöjligheter; tennisbanor finns utomhus vid Slottet eller i inomhushallen vid Galleri Elverket. Det är nära till motionsslingor i skog och natur och till strandpromenaden som också har flera trevliga badplatser. En liten bit bort finns Djursholms IP med fin konstgräsmatta.

För den som gillar golf är det nära till Djursholms Golfklubb som även nyttjas vintertid av flitiga skidåkare. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen