Till salu

Sollentuna centrum
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kung Agnes Väg 4, 3 tr. “Cirkusplatsen”

Välkommen till en stor, ljus och fin 2:a med balkong i söder. Centralt belägen invid Sollentuna Centrum. Ett stenkast till pendeltåg och bussar.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:63 kvm Avgift:4 082 kr

Bostadsrättsföreningen Cirkusprinsessan ligger intill Sollentuna Centrum och omfattar 47 lägenheter. Cirkusprinsessan byggdes 2008 och är en av tre syskon-föreningar i ett cirkelformat slutet kvarter som går under namnet kvarteret Cirkusplatsen.

Lägenheterna är ljusa och har stora balkonger eller uteplatser som alla vetter mot innergården som är Cirkusplatsens mittpunkt och oas. Innergården är privat och hålls låst för allmänheten. Här finns lekplats för barnen, bänkar och bord samt ett gemensamt "växt- och aktivitetshus".

BRF Cirkusprinsessan ligger ett stenkast ifrån expansiva Sollentuna centrum, där även pendeltåg går mot Stockholm respektive Uppsala via Arlanda och/eller Märsta.

Inom gångavstånd ligger Edsviken med bad- och båtmöjligheter, promenad- och cykelvägar. Här finns Edsbergs slott och park med sin lummiga grönska och fina rekreationsmöjligheter. Sollentunavallen, ett välkänt sport- och idrottscentrum, Sollentuna sim- och sporthall och Edsviks konsthall bland mycket annat.

Besök gärna bostadsrättsföreningens hemsida: www.cirkusprinsessan.se

Rumsbeskrivning

ENTRÉHALL

Entréhall med ljusa väggar och ekparkett på golvet. Plats för klädavhängning.
Garderob och teknikskåp.

KÖK

Till vänster från entrén och hallen finns köket som har ekparkett på golvet och ljusa väggar. Vita släta skåpssnickerier, bänkskivor i mörkt laminat, vitt kakel ovan bänkskivorna. Kyl/frys, diskmaskin. Spis med keramisk häll med inbyggd ugn under hällen, spiskåpa. Skafferi och städskåp. Öpppen planlösning mot generös matplats och vardagsrum.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet når du från både kök och hallen. Ekparkett på golv och fin ljus tapet på väggarna. Fönsterbänkar av kalksten. Utgång till stor härlig möblerbar balkong. Balkong har söderläge.

SOVRUM

Ekparkett på golvet och ljusa tapeter. Hel garderobsvägg längs ena väggen.

BADRUM

Helkaklat badrum med klinkers i grått med elburen golvvärme och vitkaklade väggar. Wc, duschhörna med glasvägg, handdukstork och kommod med handfat med en generös förvaring i lådor under. Tvättmaskin och torktumlare och bänkskiva för klädvård. Stor tvättstuga finns även i föreningen.

ÖVRIGA UTRYMMEN

Det finns ett källarförråd till lägenheten, gemensam stor-tvättstuga, cykelrum m.m.

Byggnad
Byggnadsår:
2008
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Balkong med soligt söderläge och utsikt mot stor innergård - Cirkusplatsen
Övriga utrymmen
Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.
Bilplats
35 garageplatser finns att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
7 parkeringsplatser finns att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
TV och bredband
TV:
via bredband.
Internet:
Telia bredband.
Ekonomi, månadsavgift 4 082 kr/mån inkl. värme, vatten Utöver månadsavgiften tillkommer kostnader för egen hushållsel.
Föreningen
Namn:
Brf Cirkusprinsessan
Antal lägenheter:
47 st
Antal lokaler:
3 st
Gårdsplats/innergård:
Kvarteret som Cirkusprinsessan ligger i har kopplingar till cirkusvärlden. Förr i tiden hade ambulerande cirkussällskap sina tält uppställda här i samband med sina föreställningar.Andel i föreningen:
1.61192%
Andel av årsavgift:
1.61399999%

Bostadsrättsföreningen Cirkusprinsessan ligger intill Sollentuna Centrum och omfattar 47 lägenheter. Cirkusprinsessan byggdes 2008 och är en av tre föreningar i ett cirkelformat slutet kvarter som går under namnet kvarteret Cirkusplatsen.Lägenheterna är ljusa och har stora balkonger eller uteplatser som alla vetter mot innergården som är Cirkusplatsens mittpunkt och oas. Innergården är privat och hålls låst för allmänheten. Här finns lekplats för barnen, bänkar och bord samt ett gemensamt “växt- och aktivitetshus”.BRF Cirkusprinsessan ligger ett stenkast ifrån nyrenoverade Sollentuna centrum, där även pendeltåg går mot Stockholm respektive Uppsala via Arlanda och/eller Märsta.Inom gångavstånd ligger Edsviken med bad- och båtmöjligheter, promenad- och cykelvägar. Här finns Edsbergs slott och park med sin lummiga grönska och fina rekreationsmöjligheter. Sollentunavallen, ett välkänt sport- och idrottscentrum, Arena Satellit för ungdomar, Sollentuna sim- och sporthall och Edsviks konsthall bland mycket annat.

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen