Till salu

Djursholms Centrum
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Vendevägen 5A, 1tr

En ljus och fin 3:a i hjärtat av Djursholm för seniorer fyllda 55. Bra läge med härlig sjöutsikt från 3 rum. Balkong med soligt sydvästläge.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:81.2 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:4 313 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till denna fina 3:a i centrum av Djursholm bara ett stenkast från vattnet. Hela lägenheten präglas av den vackra utsikten över ängen mot Samsövikens glittrande vatten med båtar och välbesökt strandpromenad.

En trappa upp (hiss finns) välkomnas du i entrén som är utrustad med avhängningsplats och garderob. Härifrån når du också lägenhetens väl tilltagna klädkammare som kompletterar det egna källarförrådet.

Köket är renoverat och mycket praktiskt planerat med gott om förvaring och arbetsytor. Matplatsen rymmer c:a 4 personer som får njuta av den härliga utsikten. Vägg i vägg med köket finns vardagsrummet med en rymlig matplatsdel för större middagssällskap. Även här bjuds på strålande havsutsikt. I den andra delan av vardagsrummet finns plats för soffhörna.

Balkongen som är vänd åt sydväst mot en grönskande innergård, nås från vardagsrummet och från lägenhetens större sovrum. I detta rum finns två inbyggda garderober och plats för både säng och skrivbord. Det andra sovrummet är något mindre med en inbyggd garderob även här havsutsikt.

Badrummet vid entrén är mycket rymligt med ett trevligt ljusinsläpp och eluppvärmt klinkergolv. Här finns en inbyggd, helkaklad dusch, handfat, handdukstork, toalett och tvättmaskin.

Välkommen till en mycket eftertraktad förening med bästa läge i Djursholm.

Byggnad
Byggnadsår:
1969
Balkong/uteplats
Lägenheten har en balkong i soligt sydvästläge, större delen under tak.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.
Föreningen har gott om fina gemensamma utrymmen i form av stor tvättstuga, bastuavdelning, gymnastiksal/samlingslokal, bridgerum/bibliotek och syrum/pysselrum.
Bilplats
Föreningen har 63 garageplatser. En plats kostar 350 kr per månad att hyra.
Parkeringsplats finns utvändigt.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät, ingår i avgiften. Telia är leverantör.
Internet:
Bredband via Telia
Ekonomi, månadsavgift 4 313 kr/mån inkl. kabeltv, vatten Preliminär elkostnad för hushållsel och uppvärmning tillkommer om 986 kr/månad. Månadsavgiften erläggs kvartalsvis.
Föreningen
Namn:
Brf Gandvik
Antal lägenheter:
96 st
Renoveringar:
Värdshuset byggs om till bostäder, man tar in offerter från byggare och utvärderar de olika förslagen.
Radonåtgärder 2017 och 2018.
Stamrenovering under 2017
BredbandsTV sedan 2016
Tvättstugan moderniserad
Yttre målningsarbete 2016-2017
Skötsel av gemensamma trädgårdar - fortlöpande
Loftgångar och balkonger renoverade 2015-16
Hissar byttes 2015
Andel i föreningen:
1.2362%
Föreningens ekonomi:
Årsavgiften höjdes med 15 % den 1 januari 2017. Inga planerade avgiftsförändringar i dagsläget.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningen bildades 1974 och föreningen äger fastigheten Gandvik 8, Vendevägen 5A-H. Föreningen omfattar 96 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 20 på 1rok, 30 på 2rok, 42 på 3rok och 4 på 4rok.

Bebyggelsen utgörs av sju tvåvåningshus med loftgångar och källarvåning. Husen är grupperade runt sex mindre gårdar och en central gård.

I bostadsrättsföreningen Gandvik arrangeras många trevliga aktiviteter. Den sociala kontakten mellan medlemmarna är mycket god.

De gemensam lokalerna såsom sällskapsrum med bibliotek, hobbyrum, motionsrum, bastu, stor tvättstuga.

Inom fastigheten finns en lokal som upplåts med hyresrätt (f n en fotvårdsspecialist).

Övrigt

Området:

Vendevägen 5A ligger nära torget. Härifrån är det bra kommunikationer för den som vill vidare i eller utanför kommunen. Djursholms Centrum bjuder på flera trevliga restauranger och delikatessbutiker, fina butiker för hela familjen och allehanda serviceinrättningar.

I närområdet finns utmärkta motionsmöjligheter; tennisbanor finns utomhus vid Slottet eller i inomhushallen vid Galleri Elverket. Det är nära till motionsslingor i skog och natur och till strandpromenaden som också har flera trevliga badplatser. En liten bit bort finns Djursholms IP med fin konstgräsmatta.

För den som gillar golf är det nära till Djursholms Golfklubb som även nyttjas vintertid av flitiga skidåkare. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen