Till salu

Djursholm
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Östbergavägen 26

Egen entré och uteplats ger radhuskänsla. Kök och vardagsrum i öppen planlösning, stort ljust badrum, rymlig klädkammare. Bra kommunikationer.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:68.6 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:1 940 kr

Rumsbeskrivning

Nu finns tillfälle att förvärva en bostad i populära föreningen Ängsliljan. Lägenheten ligger i en länga vid sidan av "Englesson-huset" med egen entré och uteplats.

Huset byggdes 2003 och lägenheten är mycket välplanerad och fräsch. Här flödar ljuset in genom spröjsade isolerglasrutor och golven är av ekparkett med golvvärme som ingår i månadsavgiften.
Du välkomnas i entréhallen som har ett klinkergolv och en platssnickrad hallmöbel i ek med garderob, sittbänk och överskåp.

Rakt fram från entrén är kök och vardagsrum i öppen planlösning. Vardagsrummet har ett trevligt burspråk och är lättmöblerat och i köksdelen får man plats med en rejäl matplats. Från matplatsen är det utgång till den trädäckade uteplatsen under tak. Sommartid kan du flytta ut på altanen och njuta av solnedgången. Det är helt insynsfritt i kök och vardagsrum då fönstren vetter mot altanen och föreningens gräsmatta som disponeras av ägarna.

Köket är trivsamt med snickerier i ek och gott om förvaring. Köket är utrustat med spishäll med ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys.

Sovrummet till höger vid entrén har gott om plats för dubbelsäng och arbetsplats för den som önskar. Här finns två inbyggda garderober.

Klädkammaren i hallen är rymlig och inredd med garderober.

Badrummet är stort och ljust med vita, helkaklade väggar och sobert stengolv. Här finns massagebad (med glasvägg för den som hellre duschar), tvättpelare, handdukstork, spotlights och fönster.

Det här är en lägenhet för dig som uppskattar närheten till naturen men ändå vill ha nära gångavstånd till kommunikationer.

Byggnad
Byggnadsår:
2003
Uppvärmningssystem:
Bergvärme och komplement med olja
Övriga utrymmen
Utanför huslängan finns separata småhus för sopsortering och cykelförvaring.
Bilplats
En parkeringsplats med el finns att hyra för 100:- per månad.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät.
Internet:
Bredband via fiber.
Ekonomi, månadsavgift 1 940 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten och internet.
Föreningen
Namn:
Brf Ängsliljan
Antal lägenheter:
17 st
Antal lokaler:
1 st
Andel i föreningen:
4.3542%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är stabil med goda hyresintäkter från butiken Englesson.
Avgiftssänkning med ca 10 % är planerad från den 1/7 2018.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Övrigt

OMRÅDET

Föreningen har ett uppskattat läge på promenadavstånd till Djursholms centrum med bagerier, restauranger, caféer, mataffärer, högkvalitativa butiker, bibliotek, bank och andra serviceinrättningar, apotek m.m. I föreningen finns Englessons möbelaffär och längre ner på gatan finns en välbesökt pizzeria. I nästa kvarter ligger Elverket med galleri, butik och matservering.

I närområdet finns elljusspår och fina strövområden i t.ex. Altorpskogen. Det är heller inte långt till Djursholms golfbana som förutom en trevlig golfrunda bjuder på härlig hemlagad mat och vintertid nyttjas av flitiga skidåkare. För den sportintresserade är det även nära till tennishall, curlinghall, ridhus m.m.

Busshållplats och Roslagsbana ligger på bekvämt gångavstånd för vidare transport till Djursholm, Mörby, Täby Centrum och Stockholm City.







Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen