Till salu

Djursholms Torg
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Henrik Palmes Allé 13 B, 2 tr

Ljus och luftig våning med rymligt vardagsrum. Öppen matsal, 3 bra sovrum, dubbla badrum, inglasad balkong med bästa solläge.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:5 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:132 kvm Avgift:8 376 kr

Rumsbeskrivning

I lummig grönska nära Elsa Beskows Torg finns denna rymliga våning med generösa umgängesytor. Våningen är välhållen och i bra skick.

Du välkomnas i hallen med förvaring i en dubbelgarderob. När man kommer in i hallen får man en hemtrevlig känsla och en bra överblick av våningen och det rymliga vardagsrummet som öppnar upp sig rakt fram.

Direkt till vänster finns ett sovrum med förvaring i en skjutdörrsgarderob. I hallen finns ett rymligt duschrum som är helkaklat med klinkergolv.

Köket är trivsamt med vita snickerier och gott om förvaring, arbetsytor och matplats vid fönstret. Köket är utrustat med inbyggd ugn och mikro, spishäll, fläkt, diskmaskin och dubbel kyl/frys. Vägg i vägg med köket finns matsalen med skjutdörr emellan.

Vardagsrummet är ljust och luftigt med härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier längs med vardagsrummet. Här finns gott om plats för sittgrupper. Från vardagsrummet når man den inglasade balkongen med klinkergolv. Från vardagsrummet når man ett hörnrum med trevlig utsikt som idag används som kontor, kan med fördel inredas till sovrum

Via i en korridor från vardagsrummet når man ett avskilt sovrum och badrum som känns mycket privat. Badrummet är helkaklat med klinkergolv och rymmer tvättpelare, duschhörna, wc, handfat och badrumsskåp. Från badrummet når man en rymlig klädkammare med garderob och vinkyl. Klädkammaren når man även från hallen.

Detta är en mycket tilltalande våning med ett soligt och bekvämt läge med närhet både till vattnet och till Djursholms Torg.

Byggnad
Byggnadsår:
1994/95
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd samt gemensam tvättstuga i källaren. Flertal utrymmen för sopsortering.
Bilplats
Till lägenheten hör en parkeringsplats med el. Garage finns att hyra, separat kö.
TV och bredband
TV:
Kabel Tv via Svenska stadsnät
Internet:
Internet via fiber.
Ekonomi, månadsavgift 8 376 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten och bilplats.
Föreningen
Namn:
Odinslund
Andel i föreningen:
2.14652%
Andel av årsavgift:
2.14651%
Föreningens hemsida:

Föreningens markareal är 9 365 kvm och total lägenhetsyta är 6 150 kvm fördelat på 61 lägenheter på 7 byggnader.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen