Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbydalen 9

Ljus tvåa med stambytt badrum, fräscht kök, inglasad balkong och fritt grönskande läge högst upp i huset. ICA-butik i området. Nära Mörby Centrum.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:56 kvm Avgift:2 926 kr

Välkommen till denna öppna och ljusa lägenhet med högt, insynsfritt läge. Härligt vardagsrum med fönster i söder och utgång till balkong. Kök med matplats. Sovrum och stor klädkammare. Genomgående parkettgolv och stengolv. Stambytt helkaklat badrum som pricken över i - den här bostaden vill du inte missa!

Rumsbeskrivning

Välkommen till en ljus och fräsch tvåa som står redo att flyttas in i på momangen. Här bor du insynsfritt med grönskande utsikt och nära till ICA Myran (hyresgäst i föreningen) och en kort promenad till Mörby Centrum.

Hallen är ljus med vitmålade väggar och ljust stengolv. Här finns gott om plats för avhängning. Från hallen når man badrummet som är stambytt och en mycket rymliga klädkammare.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier med utmärkt ljusinsläpp och utgång till insynsskyddad inglasad balkong i söderläge. Vardagsrummet har parkettgolv, ljusa väggar, gott om utrymme för större soffgrupp och separat genomgång till kök.

Köket är stilrent med bevarad originalcharm, ljust parkettgolv och utrustat med spis, fläkt, integrerad kyl/frys och diskmaskin samt mikrovågsugn. Bänkskivor i trä och vita kökssnickerier. Trivsam matplats vid fönstret med plats för 4-6 personer.

Sovrummet når man från hallen och är väl tilltaget med utrymme för dubbelsäng, parkett på golvet, väggarna är ljusa med undantag för en mörk fondvägg mot köket.

Badrummet är stambytt med mörkgrått klinkergolv med värme, väggarna är helkaklade i vitt, duschhörna, wc, handdukstork, Handfat med kommod, infällda spotlights och tvättmaskin.

Byggnad
Byggnadsår:
1964
Renoveringar
Se årsredovisningen för föreningens underhåll.
Balkong/uteplats
Inglasad balkong i söderläge
Bilplats
Nuvarande bostadsrättsinnehavare har 2 p-platser och 1 garageplats. Föreningen tillämpar kö-system.
TV och bredband
TV:
I avgifteningår digital kabel-TV, bredband och IP-telefoni från ComHem. TV omfattar ComHems basutbud analogt och digitalt. Bredbandet har bandbredden 50 Mb.
Ekonomi, månadsavgift 2 926 kr/mån
Föreningen
Namn:
Mörbyskogen 2
Andel i föreningen:
0.22583%
Andel av årsavgift:
0.22583%
Föreningens ekonomi:
Det finns inga planerade avgiftshöjningar.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningens hus uppfördes under åren 1962-1964 och omfattar 367 bostadsrätter, 7 lokaler och ett större antal uthyrda förråd.Föreningens hemsida är www.morbyskogen2.se

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen