Till salu

Djursholm
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Danderydsvägen 69B, 1 tr

1:a med hotellkänsla. Endast 14 min till KTH och mycket låg avgift. Luftigt rum med garderober, fullt utrustat kök och kaklat badrum med tvättpelare.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök. Boarea:30.9 kvm Avgift:792 kr

Det här är en lägenhet där varje kvadratmeter "sitter på rätt plats" så att den känns betydligt större än sina 31 kvm.

Redan i entrén till huset känner du av det gedigna 20-talet i de kraftiga väggstommarna, de djupa fönsternischerna och takhöjden. Allt totalrenoverades 2003 med bästa kvalitet och stilfull smak.

Köket är modernt utrustat med diskmaskin, spishäll, ugn och kyl/frys. Vita snickerier i köket och trivsam matplats vid fönstret. Lägenheten känns extra luftig då det finns en öppning mellan kök och rum. Ovanför öppningen finns det köksskåp.

Själva rummet är kvadratiskt med fönster mot ängen där hästarna går på bete. Rummet har bra förvaring i två garderober. På golvet ligger en heltäckningsmatta och under finns parkettgolv.

Badrummet är helkaklat med eluppvärmt klinkergolv. Här finns bl.a. en stor dusch med glasvägg och en egen tvättmaskin och torktumlare.

Lägenheten har fungerat som en övernattningslägenhet och har utnyttjats mycket sparsamt och är i mycket bra skick. Om man önskar kan man överta lägenheten möblerad utan extra kostnad med möbler från Englesson.

Välkommen till Brf Ängsliljan!

Byggnad
Byggnadsår:
1923/2003
Uppvärmningssystem:
Bergvärme och komplement med olja
Övriga utrymmen
Till lägenheten finns ett källarförråd. På baksidan finns separata småhus för sopsortering och cykelförvaring.
Bilplats
En parkeringsplats med el finns att hyra för 100:- per månad.
Utanför porten finns tre besöksplatser och efter affärstid är det gott om platser på Englessons kundparkering.
TV och bredband
TV:
Ansluten till kabelnät.
Internet:
Bredband via fiber.
Ekonomi, månadsavgift 792 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten , bredband och stort förråd.
Föreningen
Namn:
Brf Ängsliljan
Antal lägenheter:
17 st
Antal lokaler:
1 st
Andel i föreningen:
1.9613%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är stabil med goda hyresintäkter från butiken Englesson.
Föreningen sänkte avgiften med 10 % från juli 2018.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Fastigheten Hunding 9 i Djursholm uppfördes ursprungligen 1923 som mejeri åt Mjölkcentralen. En verksamhet som pågick fram till c:a 1950. Från 1982 har familjen Englesson här bedrivits tillverkning och försäljning av möbler

Föreningen bildades 2003 och omfattar 17 bostadsrätter från 30-150 kvm. Englesson Möbelbutik hyr sina försäljningslokaler av föreningen.

Övrigt

OMRÅDET

Danderydsvägen 69 ligger i hjärtat av Djursholm med mycket goda kommunikationer. Endast c:a 200 meter från Roslagsbanan och Östberga hpl där tåget tar dig till Stockholm Östra på 14 minuter.

Föreningen har ett uppskattat läge på promenadavstånd till Djursholms centrum med bagerier, restauranger, caféer, mataffärer, högkvalitativa butiker, bibliotek, bank och andra serviceinrättningar, apotek m.m. I föreningen finns Englessons möbelaffär och längre ner på gatan finns en välbesökt pizzeria. I nästa kvarter ligger Elverket med galleri, butik och matservering.

I närområdet finns elljusspår och fina strövområden i t.ex. Altorpskogen. Det är heller inte långt till Djursholms golfbana som förutom en trevlig golfrunda bjuder på härlig hemlagad mat och vintertid nyttjas av flitiga skidåkare. För den sportintresserade är det även nära till tennishall, curlinghall, ridhus m.m.

Busshållplats och Roslagsbana ligger på bekvämt gångavstånd för vidare transport till Djursholm, Mörby, Täby Centrum och Stockholm City.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen