Till salu

Danderyd - Sätra Äng
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Sätraängsvägen 130, 2 tr

Välkommen till denna soliga 2:a med hiss. Rymligt vardagsrum med luftigt burspråk, parkettgolv och balkong med fri vy mot Sätra ängar.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:53 kvm Avgift:3 650 kr

Rumsbeskrivning

Välkommen till Sätraängsvägen 130, ett bekvämt beläget hus med hiss och tvättstuga i samma port. Du välkomnas i en mycket trevlig planerad lägenhet som är öppen och ljus med bibehållen 50-talscharm med fri utsikt mot ängarna och Edsvikens vatten.
Lägenheten har ytskiktsrenoverats i vardagsrum, hall och sovrum.
Hall med plats för kappavhängning och i hallen finns förvaring i en garderob samt städskåp.
Köket har originalskåpen bevarade och går ända upp till taket vilket ger extra bra förvaringsutrymmen utan att samla damm. Trivsam matplats i köket för 3-5 personer.

I vardagsrummet flödar solen fritt genom de stora glaspartierna som täcker hela borte väggen ut mot den vindskyddade balkongen. Vardagsrummet har fint parkettgolv och balkongen har ett soligt sydvästläge.

Sovrummet har tre inbyggda garderober och gott om plats för dubbelsäng.

Det stambytta badrummet är modernt helkaklat med sobert grått klinkergolv. Här finns handdukstork och förberedd plats för en egen tvättmaskin och tumlare.

Välkomna till denna mycket hemtrevliga lägenhet med ett bekvämt läge i natursköna omgivningar!

Byggnad
Byggnadsår:
1951
Renoveringar
De senaste åren har bergvärme installerats, lekplatserna har rustats upp och ett stambyte har skett i samtliga lägenheter. Nytt låssystem med digitala informationstavlor är installerat och trapphusen är nymålade med ny belysning.
Balkong/uteplats
Utanför vardagsrummet finns en balkong med soligt sydvästläge och fri vy mot Sätra Ängar och Edsviken.
Övriga utrymmen
Till lägenheten finns ett källarförråd. Det finns också gemensam tvättstuga i samma port.
Bilplats
28 garageplatser. Till garageplatsen är det separat kö.
11 parkeringsplatser. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
På Sätraängsvägen finns parkeringsplatser med betalautomat.
TV och bredband
TV:
Föreningen är ansluten till Telias kabel-TV nät. Basutbudet ingår i avgiften för lägenheten och levereras via det traditionella vägguttaget, samt genom TV-boxen för digital TV.
Internet:
Fastigheten är ansluten till Telias fibernät. Alla boende har en hastighet på 100 Mbit/s.
Ekonomi, månadsavgift 3 650 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten och Internet
Föreningen
Namn:
Brf Sätra Äng
Andel i föreningen:
0.38527%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftshöjningar är budgeterade för 2018
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningen förvärvade sina fastigheter under hösten 2005 och omfattar 246 lägenheter, 11 kommersiella lokaler är upplåtna med hyresrätt samt övriga 39 lokaler som består av förråd och en föreningslokal.

Övrigt

OMRÅDET SÄTRA ÄNG

Sätra Äng är ett område som präglas av närheten till natursköna områden och med täta bussförbindelser i riktningar mot Mörby Centrum, Edsberg/Sollentuna och Enebyberg/Täby. I anslutning till området ligger Sätra Ängs badplats med både sandstrand och stor gräsäng att tillbringa soliga sommardagar på. Vintertid när isen lagt sig är skridskoåkning eller fiske några populära fritidsnöjen.

Om du inte vill jogga längs Edsviken, löper på andra sidan Edsbergsvägen flera elupplysta motionsspår som vintertid även lockar skidåkarna. För den golfintresserade finns Danderyds Golfbana en dryg kilometer bort. I ett av husen finns en indisk restaurang och pizzeria med en härlig terrass som sommartid sprudlar av liv. Här finns också en sushibar och frisersalong.  Alla dessa hyr sina lokaler av föreningen.

I Danderyd finns många bra skolor för barn i alla åldrar, förskola finns det bl.a. “runt hörnet”. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.seAnna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen