Till salu

Danderyd - Kevinge
Alla bilder Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevingeringen 75, 3 tr

Ljus renoverad 3:a högst upp i huset med härlig utsikt över Edsviken och golfbanan. Bara att flytta in och trivas från första dagen.
Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:69 kvm Pris:3 875 000 kr Avgift:3 043 kr

På bästa adressen i "sjölängan" med fantastisk sjöutsikt och utsikt över golfbanan.

Renoverad trea med högt soligt läge och härlig sjöutsikt över Edsviken, småbåtshamn, Ulriksdals slott och grönområde på andra sidan Edsviken. Högst upp i huset med ostört läge. Mycker bra, populär och skuldfri förening, Brf Vändkretsen.

Balkongen ligger med S/V-läge vilket innebär att du här kan njuta av eftermiddags- och kvällsolen samtidigt som du blickar ut över sjön och den vackra utsikten.

Lägenheten är genomgående i gott skick med många fina originaldetaljer. Kök och badrum är renoverade, väggarna är nymålade genomgående i vitt och lägenheten har genomgående parkettgolv i alla rumsenheter.

Från Kevingeringen är det nära till Mörby centrum som är under omvandling och kommer att moderniseras och byggas ut under de närmsta åren med utökad shopping och restaurangutbud. Idag finns här T-bana, busstorg, matbutiker, café och restauranger, vårdcentral, tandläkare, bibliotek, apotek och systembolag. I direkta närheten finns Ica och Deli Italia.

Rumsbeskrivning

Välkommen till en mycket fint renoverad 3:a, högst upp i huset med fantastisk sjöutsikt över Edsviken. Lägenheten ligger i den mest eftertraktade längan mot sjön och delar av golfbanan med härligt vy och bästa solläge i S/V.

Lägenheten är i mycket gott skick och är bra disponerad.

Rymlig entréhall med kappavhängning och väggfasta garderober. Plats finns för hallmöbel. Vita väggar och trägolv. Hallen ligger centralt mitt i lägenheten och från hallen nås lägenhetens samtliga rum. Lägenheten är genomgående och ger fint ljusinsläpp från två håll från fönster i vardagsrum och sovrum i S/V och kök och sovrum i N/O.

Stort vardagsrum med plats för både sittgrupp, läshörna och ev. matplatsgrupp. Fräscht originalparkettgolv. Stort fönsterparti mot Edsviken med fin utsikt över både sjön, golfbanan och Kevinge Strand och på andra sidan Edsviken ser man Ulriksdals Slott. Vardagsrummet nås från både hallen och ett av sovrummen.

Två bra sovrum med ljusa väggar och parkettgolv, ena sovrummet har utgång till balkong i sydväst mot sjösidan och golfbanan. ett av sovrummen har fasta garderober. Ett av sovrummen kan nyttjas av många för t.ex. matrum allt beroende på behov av antal sovrum.

Fint renoverat kök med bra förvaring i skåp och lådor, goda arbetsytor. Trivsam matplats för 4-6 personer intill fönster mot entrésidan och gatan. Kök har vita luckor, vitmålade väggar och arbetsbänk i oljad ek. Vit och grå glas/marmormosaik samt belysning ovan arbetsytorna.

Byggnad
Byggnadsår:
1957
Balkong/uteplats
Balkong
Övriga utrymmen
Det finns förråd och tvättstuga.
Bilplats
1 garageplats går att hyra för 1 100 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.
1 parkeringsplats går att hyra för 275 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
TV och bredband
TV:
Sappa sköter leverans av digital-TV för föreningen. Digitalbox kan köpas via föreningen för 750 kr. I månadsavgiften ingår grundutbudet.
Internet:
Bredband via Alltele (100/10 Mbit/s). Bredband ingår i månadsavgiften.
Ekonomi, månadsavgift 3 043 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten I avgiften ingår värme, vatten, internet och kabel-TV.
Energideklaration
Status:
Utförd
Prestanda:
157 kWh/m² år
Föreningen
Namn:
Brf Vändkretsen
Antal lägenheter:
415 st
Antal lokaler:
6 st
Renoveringar:
Fastigheterna och omgivningarna inspekteras och underhålls fortlöpande. I årsredovisningen och på hemsidan finns en underhållsplan. Där specificeras större färdigställda projekt som utförts mellan 1987-2017.

Relining av alla avloppsrör ska ske år 2018 och 2019. I port 75 kommer relining att ske under våren 2019.
Andel i föreningen:
0.254%
Andel av årsavgift:
0.25%
Föreningens ekonomi:
Föreningen och förvaltningen sköts mycket proffesionellt med bra framförhållning både vad gäller underhåll och ekonomi.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Brf Vändkretsen är ett bostadsområde som byggdes 1957-1961 och innehåller 415 lägenheter och 5 lokaler - alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt sigBrf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrustning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest-/samlingslokal, vävstuga, snickarverkstad och två stora välutrustade tvättstugor i portarna 83 och 22.Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.

DOKUMENT

Energideklaration Stadgar 2017 Årsredovisning 2017


INTRESSEANMÄLAN

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen