Till salu

Djursholms Torg

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Auravägen 39

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:4 rum och kök. Boarea:111 kvm Avgift:6 984 kr

Här är lägenheten för familjen som söker en rymlig bostad med ett perfekt läge vid Djursholms torg att sätta egen prägel på. Lägenheten har tre bra sovrum, ett stort härligt vardagsrum, ett rymligt kök, badrum och gästtoalett. Kök och vardagsrum har utgång till egen uteplats med mark-kontakt i Syd/Väst-läge. Hiss samt garage i huset.

Relineing planerad till våren 2019.

Byggnad
Byggnadsår:
1984
Ekonomi, månadsavgift 6 984 kr/mån inkl. Avser beräknad avgift efter beslutad höjning 2019-04-01. El för hushåll samt uppvärmning ingår ej i avgiften.
Föreningen
Namn:
Brf Tule
Antal lägenheter:
24 st
Andel i föreningen:
5.25%
Föreningens ekonomi:
Föreningens ekonomi är välordnad och stabil. Ekonomisk förvaltare är Castor i Sundsvall
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

I föreningen finns 4 bostadshus med omgivande planteringar och parkeringsytor

Övrigt

DJURSHOLMS TORG

Auravägen 39 ligger bara ett kvarter från Djursholms Torg med livsmedelsbutik och ett komplett utbud av högkvalitativa restauranger som Monrads Fisk & Deli och Gateau. Det finns ett stort antal inrednings- och klädbutiker, blomsteraffär, bokhandel, optiker, leksaker m.m. Allmänna serviceinrättningar som apotek, bank, hälsocentral, resebyrå, bibliotek m.m. gör att du kan uträtta de allra flesta ärenden här.I slutet av Vendevägen ligger strandpromenaden med ett aktivt bad- och båtliv och många timmars skön promenad längs vattnet.Från Djursholms Torg går buss till Mörby Centrum och Danderyds Sjukhus för vidare transport över hela Storstockholm. Roslagsbanan ligger en dryg kilometer bort på Vendevägen.

Anders Tjärnvall
Ansvarig mäklare
Anders Tjärnvall
anders@vincent.se
0708-755 170

Magnus Engdahl
Fastighetsmäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen