Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbyleden 16, 1 tr

Perfekt planerad 3:a med öppet och ljust kök. Rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong i väster. 2 bra sovrum. Stambytt helkaklat badrum.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:78.4 kvm Tomtareal:27 kvm Avgift:3 984 kr

Välkommen till denna trivsamma trea, med öppen planlösning. Stort luftigt kök med gott om plats för middagsgäster. Rymligt vardagsrum med utgång till den stora inglasade balkongen med härligt läge i väster. Två bra sovrum med förvaring. Stambytt, helkaklat badrum med tvättpelare.

Närhet till lokal ICA-butik och tunnelbanan vid Danderyds Sjukhus och Mörby Centrum som tar er till Östermalmstorg på cirka 15 minuter. Mörby Centrum genomgår just nu en transformation till Danderyds Centrum som inom kort kommer att innebära fler butiker, fler bostäder, nya kontor och allmänt bättre service.

Rumsbeskrivning

Du välkomnas till denna luftiga och välplanerade lägenhet i den rymliga hallen med gott om plats för klädavhängning. Hallen är mycket ljus då det är öppet mot köket. På golvet ligger ett klinkergolv som fortsätter in i köket.

Kökssnickerier i ek och köket är utrustat med spishäll, ugn, fläkt, diskmaskin och hel kyl och frys från Miele. Här är det gott om plats för stora middagssällskap och köket upplevs som mycket trivsamt med sina stora öppna ytor och fina ljusinsläpp från stora panoramafönster. I köket finns en pelare som man nu får ta bort, då den inte fyller någon funktion längre efter stambytet. Från köket har man en trivsam vy över lekplatsen på framsidan.

Vardagsrummet är rymligt med parkettgolv och ljusa väggar. Från vardagsrummet nås lägenhetens extra rum i form av den inglasade balkongen i rakt västerläge med trägolv. Balkongen löper utmed vardagsrummet och ena sovrummet.

Två bra sovrum varav ett som man når från vardagsrummet med klädkammare och balkongen utanför. Det andra sovrummet nås från hallen och har ett insynsskyddat österläge och förvaring i en stor garderob och ett linneskåp.

Badrummet är stambytt och utrustat med helkaklade väggar, klinker, handdukstork, wc, handfat med kommod och spegelskåp ovan, tvättpelare och dusch.
Elen i lägenheten är bytt och installerad jordfelsbrytare finns.

Detta är bostaden för dig som uppskattar stora, ljusa rum och ett bekvämt läge.

Byggnad
Byggnadsår:
1962-1964
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Renoveringar
2003 installation och övergång till fjärrvärme
2003-2004 Renovering av fasader och inglasning av balkonger
2013-2016 Renovering av vatten- och avloppsstammar samt badrum
2014-2017 Byte till nya hissar
På föreningens hemsida finns en utförlig lista över de reparationer och underhållsarbeten som skett.
Större underhållsåtgärder som påbörjats är upphandling av takomläggning och relining av dagvattenledningar från hustaken, upphandling av porttelefoner och digitala entrétavlor. Upphandling av ett omfattande projekt för att förbättra ventilation och spara energi genom installation av till- och frånluft med värmeåtervinning.
Tomten
Tomtarea: 27 kvm
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd. I källaren finns också cykelförråd. Extra förråd finns att hyra, separat kö. Inom föreningens område finns två tvättstugor. Den ena ligger i låghuset Mörbydalen 7 och den andra i låghuset Mörbydalen 14, båda med ingång från respektive gavel.
Bilplats
Parkeringsmöjligheterna är goda med 292 garageplatser och 120 parkeringsplatser. Vidare finns 12 stycken parkeringsplatser med uttag för laddning av elbilar. För besökare finns det 25 avgiftsbelagda besöksparkeringsplatser, av dessa besöksplatser ligger 17 platser på Mörbydalen mitt emot Mörbydalen 6-8-10 och 8 platser på parkeringsdäcket G3 med infart från Mörbyleden.
TV och bredband
TV:
Föreningen tillhandahåller kollektivt digital kabel-TV (17 kanalers basutbud), IP-telefoni och bredband (50 Mb/s) från ComHem. Om högre hastighet önskas så görs detta upp separat med Com Hem.

Ekonomi, månadsavgift 3 984 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten och internet.
Föreningen
Namn:
Mörbyskogen 2
Renoveringar:
Renoveringar: 2003 installation och övergång till fjärrvärme. 2003-2004 renovering av av fasader och inglasning av balkonger. 2013-2016 renovering av vatten-och avloppsstammar i samtliga badrum. 2014-2017 byte till nya hissar. 2018 entretavleprojekt, FTX-projekt som påbörjades 2017 med grannföreningarna för förbättrad ventilation, 2018 takomläggning av fastigheternas tak.
I årsredovisningen finns en utförlig lista på renoveringar och underhållsarbete som har skett i föreningen.
Andel i föreningen:
0.29105%
Andel av årsavgift:
0.29105%
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Äkta bostadsrättsförening?
Ja
Föreningens hemsida:

Föreningens hus uppfördes under åren 1962-1964 och omfattar 373 bostadsrätter. Föreningen disponerar sammanlagt 73 lokaler varav 65 förrådsutrymmen (inkl 15 f d soprum. Fem lokaler och fyra förrådsutrymmen upplåts med hyresrätt. 65 lokaler upplåts med hyresrätt till föreningens medlemmar som förråd och tre lokaler disponeras för föreningens eget behov, såsom styrelserum med pentry samt dagrum och utställningsrum under renoveringsprojekt.Föreningens hemsida är www.morbyskogen2.se

Övrigt

OMRÅDET RUNT MÖRBY

Från Mörbyleden är det utmärkta kommunikationer med omedelbar närhet till buss, Roslagsbana och tunnelbana vid Danderyds Sjukhus eller Mörby Centrum. Närmsta livsmedelsaffär är välsorterade ICA Myran.

Mörby Centrum finns på gångavstånd och erbjuder en mycket bra mix av affärer, restauranger, träningslokaler och allehanda serviceinrättningar.

Det finns många bra förskolor och skolor i närområdet samt en stor mängd fritidsaktiviteter för både barn och vuxna. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen