Till salu

Danderyd - Kevinge
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevingeringen 25

Äntligen en stor lägenhet till salu i Kevinge. Denna ursprungliga 4:a är omgjord till en luftig 3:a med öppen planlösning och ljust soligt gavelläge.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Boarea:93.3 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Avgift:3 875 krI bekvämt markplan välkomnas du till denna renoverade lägenhet som är mycket välplanerad med ljus och rymd, öppen planlösning mellan matrum, kök och vardagsrum, ett hem att verkligen trivas i.

Du välkomnas i entrén som är försedd med ett mörkt klinkergolv och praktiskt inredd klädförvaring bakom spegelskjutdörrar. Lägenheten har säkerhetsdörr och samtliga fönster är låsbara i hela övriga lägenheten ligger enhetliga ekparkettgolv.

Det är en luftig känsla i vardagsrummet med öppen planlösning mot matrum och kök. Nuvarande ägare öppnade upp det tredje sovrummet som i dag används som matplats. Om man önskar kan man lätt återställa till ett tredje sovrum.
Från vardagsrummet är det utgång till det stora trädäcket som är ett uppskattat extra rum under sommarhalvåret.

Köket är renoverat och fullt utrustat och här finns en praktisk köksö med extra förvaring som är perfekt att äta frukost vid och duka upp för buffé. Köket har vita snickerier och rostfria vitvaror, bra beredningsytor och fint ljusinsläpp.

Det största sovrummet på c:a 15 kvm ligger till vänster från entrén sett. Här är det gott om plats för dubbelsäng och förvaring i spegelgarderob med skjutdörrar.

Vägg i vägg ligger nästa sovrum med en härlig fondvägg från Designers Guild.

Det helkaklade badrummet är renoverat och rymmer bl.a. en duschhörna och egen tvättpelare som komplement till föreningens två gemensamma tvättstugor. Den intilliggande klädkammaren är rymlig med gott om plats för kläder och allehanda saker.

Välkommen till en inflyttningsklar lägenhet med ett attraktivt läge i en av kommunens mest välskötta föreningar!

Byggnad
Byggnadsår:
1958
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Renoveringar
I en bilaga till årsredovisningen finns en utförlig dokumentation över vad som renoverats och vad som planeras att åtgärdas fram till 2017.
Balkong/uteplats
Utanför vardagsrummet finns en trevlig balkong som utökats med en trädäckad altan med omgivande häck för en grönskade lummighet. Här skiner förmiddagssolen och under sommaren har en del av altanen sol fram till sen eftermiddag. Det finns plats för både matgrupp och soffhörna.
Övriga utrymmen
Till lägenheten hör ett källarförråd samt en mindre matkällare. Cykelförråd och barnvagnsförråd ligger bekvämt belägna nära lägenhetsdörren.

Bilplats
Föreningen har 200 p-platser som kostar 250 kr per månad med el och 100 kr utan el. Dessutom finns det 61 garageplatser.
TV och bredband
TV:
Sappa sköter leverans av digital-TV för föreningen. (Digitalbox kan köpas via Sappa. I avgiften ingår grundutbudet.
Internet:
Bredbandet tillhandahålls av A3 (fd Alltele) och ingår i månadsavgiften.
Ekonomi, månadsavgift 3 875 kr/mån inkl. kabeltv, värme, vatten och bredband
Föreningen
Namn:
Brf Vändkretsen
Antal lägenheter:
415 st
Antal lokaler:
5 st
Renoveringar:
Relining av alla avloppsrör sker 2018 - 2019.
Andel i föreningen:
0.317%
Pantsättningsavgift:
480 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Föreningens ekonomi:
Föreningen har god ekonomi och är skuldfri.
I månadsavgiften ingår värme, vatten, TV, internet (bredband), telefoniabonnemang (ip-telefon) samt bostadsrättstillägg.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Brf Vändkretsen är ett bostadsområde som byggdes 1957-1961 och innehåller 415 lägenheter och 5 lokaler - alla med adressen Kevingeringen. Området är vackert beläget på berget ovanför Edsviken och har Kevinge golfbana slingrande runt sig

Brf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrustning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest-/samlingslokal, vävstuga, snickarverkstad och två stora välutrustade tvättstugor i portarna 79 och 20.

Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.

Övrigt

OMRÅDET KEVINGE I DANDERYD

Kevingeringen är ett bostadsområde som ligger vid Kevinge Golfbana nära Edsvikens vatten och Mörby Centrum. Golfbanan bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.

Vid infarten till Kevingeringen finns en välsorterad ICA-butik och en mycket populär italiensk delikatesspizzeria.

Strandpromenaden längs Edsviken strax nedanför Kevingeringen är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.

Nära Kevingeringen finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Det är också mycket nära till Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.

I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.

Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen