Till salu

Djursholm
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Ynglingavägen 28

Bostadsrättsparhus på villagata nära Djursholms Centrum. Två plan plus souterräng med uthyrningsdel, garage och trädgård i öst och väst!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Radhus i brf form Rum:7 rum och kök, varav 5 sovrum. Boarea:153 kvm
Areauppgifter enligt mätning.
Biarea:55 kvm Avgift:3 500 kr

Välkommen till ett bekvämt familjeboende med ett högt och fritt läge ett stenkast från Djursholms Centrum. Hela bostaden är renoverad och planlösningen är mycket tilltalande. På entréplanet är det en öppen planlösning med stort kök, matplats och vardagsrum. På övre plan finns tre av totalt fem sovrum, klädkammare och badrum med dubbeldusch. Souterrängplanet består av ett stort sovrum med egen utgång till altanen på baksidan, badrum med jacuzzi badkar, trevligt allrum/ TV rum, tvättstuga och ytterligare ett stort sovrum med eget litet kök, garderobsvägg och WC/dusch. Härlig uteplats på framsidan där solen skiner från förmiddag fram till kvällen. På baksidan med dess stora altan kan ni njuta av morgonsol och grillfester. Planlösningen är mycket flexibel och föränderlig för en familj över tid, med tre våningar får alla eget utrymme och gemensamma delar. Radhuset är mycket rymligt med plats för den lilla eller stora familjen


Planlösning
Du parkerar lätt på garageuppfarten eller kör in bilen i garaget. Via den privata uteplatsen kommer du in i entréhallen som har ett praktiskt klinkergolv med golvvärme som fortsätter in i köket. Den vänstra sidan har en skjutdörrsgarderob längs väggen för ytterplagg och mycket förvaring.
Från entrén kommer man direkt in i det rymliga köket med utsikt genom entréplanet som är luftigt, med öppen planlösning, perfekt för umgänge. Köket är praktiskt inrett med mängder av förvaring, praktiska arbetsytor och en stor köksö att äta frukost vid eller duka upp en härlig buffé. Köket har luckor av ek, rostfria vitvaror, vinkyl och är fullt utrustat. Vid fönstret finns plats för en liten sittgrupp. I vardagsrumsdelen finns gott om plats för stort matbord och soffor mm. Braskaminen i hörnet är en stor mysfaktor och sprider skön värme. I vardagsrummet ligger det ekparkett, ett material som återkommer i större delar av huset som bidrar till en helhetskänsla. Härlig utsikt från alla rum med ett högt och fritt läge. Från vardagsrummet är det utgång till en balkong som vetter mot baksidan.

En trappa ner från entréplanet möter ni ett stort hemtrevligt allrum som leder till det rymliga sovrummet med garderober och utgång till den stora altanen. Praktisk tvättstuga med tvättpelare, torkskåp, tvättho och förvaringsskåp. Pannrum med varmvattenberedare och elskåp i eget utrymme. Stort helkaklat badrum med värmegolv, jacuzzi, dubbelhandfat, WC, förvaringsskåp och handdukstork.
På detta plan finns ett stort rum som kan nyttjas som sovrum, kontor, gym, au pair rum eller som uthyrningslägenhet med ett litet kök och WC/dusch.

Högst upp finns 3 insynsfria sovrum och en separat klädkammare som slukar mängder med allehanda ting. Sällan använda saker kan med fördel förvaras på vinden som nås genom lucka i taket. Här kan ett enkelt golv läggas för att underlätta stuvningen.
Renoverat badrum med vita, stora kakelplattor på väggarna och mörk bård. På golvet ligger ett uppvärmt klinkergolv och badrummet är utrustat med en rymlig dubbeldusch, handdukstork, WC och handfat med kommod.

Välkommen till ett synnerligen hemtrevligt boende på en återvändsgata endast ett stenkast från Djursholms Centrum, naturen och Roslagsbanan.Byggnad
Byggnadstyp:
Radhus i 2 plan med souterrängdel
Byggnadsår:
1984
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning
Uppvärmningssystem:
Oljefyllda elradiatorer, luftvärmepump,braskamin
Övrigt:
Radhusen som byggdes av JM, har betongväggar mellan respektive bostad och även i mellanbjälklagen vilket utgör bra bullerskydd.
Balkong/uteplats
Ingen upplåten mark hör till denna bostadsrätt utan föreningen äger all mark på totalt 2.013 m².

Vid entrén till huset disponeras ett stort trädäck med en grönskande häck runt om. Här kan du njuta av solnedgången (väster).

Utanför vardagsrummet med skön morgonsol (öster) finns en balkong och under denna med utgång från sovrummet samt uthyrningsdelen är en stor altan med tomten utanför.
Bilplats
Utanför garaget finns uppställningsplats för en bil.
TV och bredband
Internet:
TV och internet via fiber.
Ekonomi, månadsavgift 3 500 kr/mån inkl. I månadsavgiften ingår räntor på föreningens lån, yttre underhåll och tillgång till garage, trädgård m.m.
Föreningen
Namn:
Brf Tule 11
Antal lägenheter:
6 st
Renoveringar:
Man diskuterar laddstolpar.
Andel i föreningen:
16.66666%
Föreningens ekonomi:
Inga avgiftsförändringar är beslutade.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

I föreningen finns 6 bostadsrätter.

Anders Tjärnvall
Ansvarig mäklare
Anders Tjärnvall
anders@vincent.se
0708-755 170

Anna Alteg
Fastighetsmäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen