Till salu

Danderyd - Nora
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kvarnvägen 37 B

RING 070-566 57 00 FÖR VISNING! Bli först med att flytta till denna nybyggda parvilla. Bostadsrätt i villakvarter. Obelånad bostadsrättsförening.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättsvilla Rum:7 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea:136 kvm Biarea:49 kvm Tomtareal:350 kvm Avgift:1 998 kr

Här finns nu möjligheten att bli först med att flytta in i denna nybyggda vackra parvilla i New England stil. Parvillan är uppförd i 2 plan med isolerad vind och hela huset är mycket ljust med sol som strålar in från tre väderstreck. Den materiella standarden är mycket hög, med bl.a. platsbyggt sobert kök från snickerifabrik, vackra spegeldörrar och genomgående enhetliga ekparkettgolv från Kährs med vattenburen golvvärme. Enhetliga snickerier i grått av köksskåp, innerdörrar och badrumsmöbler.

Gavelläge med stor egen upplåten tomt (c:a 350 kvm) som man själv disponerar. Ägandeformen är att bostaden är upplåten med bostadsrätt och bostadsrättsföreningen är helt obelånad vilket ger mycket låga månatliga driftskostnader samt slipper man också lagfarts- och pantbrevskostnader i samband med förvärvet.

Ett bekvämt nybyggt boende - här behöver du inte på annat än hur du vill möblera. Lugna omgivningar i uppvuxna villakvarter med blandad äldre och nyare bebyggelse. Nära gångavstånd till populära Baldersskolan (årskurs 0-3) och barnomsorg. Även nära till sköna Edsviken för bad-/båtliv på sommaren och skridskoåkning på vintern. Föredrar man skog och mark är man på några minuter i Rinkbyskogen/Rösjöreservatet med bl.a. motionsspår. Bussen tar dig på någon minut till Mörby centrum med bl.a. tunnelbana.

RUMSBESKRIVNING

ENTRÉPLAN: Välkomnande entréhall med marmorklinker på golvet. Gästtoalett med fönster. Stora ljusa sociala ytor med vardagsrum, kök, matrum i öppen planlösning. Kök med bänkskivor i Antracit kalksten. Kök med köksö, vitvaror från Electrolux utom spisen som är från Smeg. Bra arbetsytor, gott om förvaring i skåp och lådor. 4 st glasade dubbeldörrar ut till uteplatsen/trädäcket. Duschrum/wc och tvättstuga med även VVB/pannan installerad i detta utrymme. Trappan upp till övre plan är 2-delad med vilplan.

ÖVRE PLAN: Övre hall med arbets-/datahörna. 4 st bra och ljusa sovrum. 2 st av sovrummen är hörnrum med fönster i två väderstreck och 2 st av sovrummen har plats för dubbelsäng. Snyggt designat bad-/duschrum med halvkaklade väggar och klinker på golvet.

VINDSPLAN: Stort isolerat vindsrum, c:a 60 kvm. Lägre takhöjd och snedtak. Vindsrummet har fönster för ljusinsläpp.Byggnad
Byggnadstyp:
2 plan med isolerad vind
Byggnadsår:
2019
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft badrum o kök, självdrag i övrigt
Uppvärmningssystem:
Luft/vatten NIBE
Renoveringar
Nyproduktion
Tomten
Stort trädäck med utgång från flera dubbeldörrar från vardagsrum/matrum.
Uteplatsen ligger med soligt S/V-läge. Uteplats Stort trädäck med utgång från flera dubbeldörrar från vardagsrum/matrum.
Uteplatsen ligger med soligt S/V-läge.
Balkong/uteplats
Stort trädäck med utgång från flera dubbeldörrar från vardagsrum/matrum.
Uteplatsen ligger med soligt S/V-läge.
Bilplats
Biluppställningsplats för 1-2 bilar.
TV och bredband
TV:
Via villafiber
Internet:
Via villafiber
Ekonomi, månadsavgift 1 998 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Ryttaren
Antal lägenheter:
3 st
Andel i föreningen:
0.3995%
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen