Till salu

Danderyd - Mörbyskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbyhöjden 11

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:56 kvm
Areauppgifter enligt bostadsföreningen.
Avgift:2 971 kr


Välkommen till en mycket välplanerad tvåa i populära föreningen Mörbyskogen 1. Här har du omedelbar närhet till ICA Myran och en kort promenad till Mörby Centrum. Lägenheten är öppen och ljus med fönster i söder och har ett insynsskyddat läge. Lägenheten har äldre standard och är i behov av renovering. Badrummet är stambytt.

Hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Från hallen når man badrummet som är stambytt och helkaklat med handdukstork, duschhörna, WC och handfat. Vägg i vägg med badrummet finns en mycket rymliga klädkammare.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier med utmärkt ljusinsläpp och utgång till insynsskyddad balkong med söderläge. Vardagsrummet har parkettgolv och gott om utrymme för större soffgrupp och separat genomgång till köket.

Köket är original med träsnickerier som går hela vägen upp till tak. Trivsam matplats vid fönstret med plats för 4-6 personer.

Sovrummet når man från hallen och är väl tilltaget med utrymme för dubbelsäng.
Välkommen till denna trivsamma lägenhet som kan bli toppenfin.

Byggnad
Byggnadstyp:
Höghus
Byggnadsår:
1960
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd, cykelförråd och tvättstuga. Tvättstuga finns på Mörbyhöjden nr 10 och nr 19. Polettsystem för tvätt, där poletter köps på ICA Myran.
TV och bredband
TV:
TV och bredband genom Comhem.
Ekonomi, månadsavgift 2 971 kr/mån inkl. värme, vatten, TV och bredband.
Föreningen
Namn:
Mörbyskogen 1
Antal lägenheter:
366 st
Antal lokaler:
22 st
Renoveringar:
Ett urval av renoveringar nedan, se årsredovisningen för utförlig lista.
2015-2017 hissbyte, 2015 takrenovering hus 19-23, 2015-2016 rabatter och kantstenar, 2018 reparation av plåttaken på hus 9-11 och 14-16, 2018 tilläggsisolering av hög och låghus, 2018 nya lyktstolpar med Led-lampor i hela området, 2018 installerades 8 laddpunkter för elbilar.
Under 2019 kommer garagen att renoveras.
Andel i föreningen:
0.21944%
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 162 kr
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Mörbyskogen 1 är en välskött förening. Ingen planerad avgiftshöjning.

Övrigt

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum, Mörby Station med buss och Roslagsbana samt Mörbybadet och Danderyds Sjukhus. I kvarteret finns en välsorterad ICA-butik, Statoil och förskola. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.

Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. Ekebysjön är ett annat populärt utflyktsmål i närområdet.

Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.

På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns det Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.

Anders Tjärnvall
Ansvarig mäklare
Anders Tjärnvall
anders@vincent.se
0708-755 170

Anna Alteg
Fastighetsmäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen