Till salu

Danderyd - Nora

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Vilans Väg 28 c

Välkomna till denna välplanerade o. nya Attefallare med stor uteplats i soligt västerläge! Upplåten med bostadsrätt i obelånad bostadsrättsförening

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:22 kvm
Areauppgifter enligt bostadsföreningen.
Avgift:210 kr

Med ett lugnt läge mitt i Danderyds villaidyll erbjuds nu till salu detta välplanerade och nyproducerade Attefallshus med en boyta om 22 välplanerade och optimalt utnyjttjade kvadratmeter. Mycket låga driftskostnder med bara 210 kr i månadsavgift till föreningen.

Ytorna är fördelade över ett våningsplan med hall, kök, vardagsrum samt badrum med tvättmaskin på entréplanet och sovrum/loft en trappa upp med 1,10 i takhöjd.

Entré med skyddande skärmtak och hörna för t.ex. cykel eller annan förvaring. Stort trädäck/uteplats med soligt västerläge - ett extra ”rum” när vädret tillåter.

Lägenheten är i bästa nyskick med ljusa och stilrena ytskikt och med alla bekvämligheter man kan önska, såsom stort sovloft, tvättmaskin med inbyggd torktumlare, kök från Haga i vitt med fläkt, spis, kyl/frys, och bra förvaring i skåp/luckor. Här bor ni nära natur för lugn och ro och med en stor uteplats. Egen grusad villa infart med plats för bil. Välkomna till det perfekta förstaboendet eller övernattningslägenheten.

"Huset" genomsyras av ett rikt ljusinsläpp i alla rum samt smakfulla materialval såsom ekparkettgolv med underliggande vattenburen golvvärme samt ljust målade väggar. I avgiften ingår VA-kostnader, sophämtning samt parkeringsplats.
Hus och altan ramas in av gräsytor vilka disponeras som ett nyttjanderättsområde.

Byggnad
Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
2018/2019
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk frånluft från kök och badrum, självdrag
Uppvärmningssystem:
El - vattenburen golvvärme
Renoveringar
Nyproduktion
Bilplats
Grusad parkering på den "egna tomten"
Ekonomi, månadsavgift 210 kr/mån inkl. Inkl: vatten och sophämtning
Föreningen
Namn:
Brf Ridhästen
Antal lägenheter:
3 st
Andel i föreningen:
5.6%
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen