Till salu

Stocksund - Sikreno Strand
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Bengt Färjares väg 11, 2 tr

Seniorboende med ett fritt, ostört läge och en hänförande utsikt. Hög livskvalitet i herrgårdsliknande miljö nära kommunikationer och City.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök. Boarea:92.4 kvm Avgift:6 378 kr

Det här är drömboendet för dig som söker det bästa av två världar. Ett fantastiskt läge med naturskön parkmiljö och strandpromenad nedanför huset, men ändå centralt läge bara några minuter från Stockholm city. Stora gemensamma salonger i herrgårdsliknande miljö och en egen modern bostad som erbjuder ett problemfritt boende med full service. Här finns alla möjligheter till en aktiv gemenskap på dina egna villkor.
När du vill dra dig tillbaka till hemmets lugna vrå erbjuds här en rymlig 3:a som präglas av en fri utsikt mot Stocksundets vatten. Lägenheten byggdes 1993 är i fint skick och har en mycket trevlig planlösning. Hallen är välkomnande och mycket rymlig samt möblerbar. Bakom en skjutdörr finns det plats för kläder och skor. Från hallen når man en stor klädkammare.

Vardagsrummet är öppet och rymligt med fint ljusinsläpp från stora fönster och fransk balkong. Utanför balkongen sträcker sig en gräsmatta och trevlig vy mot Sikrenovägen. I anslutning till vardagsrummet når man ett mindre sovrum/ TV-rum med hörnläge. Parkettgolv i vardagsrum och sovrum.

Köket är praktiskt med bra beredningsytor. Vita snickerier i köket och gott om förvaring. Trivsam matplats med strålande utsikt mot vattnet. Den inglasade balkongen är ett mycket uppskattat extrarum.
I det större sovrummet finns det gott om plats för dubbelsäng och förvaring i en hel garderobsvägg. Fönstren gränsar mot balkongen och den härliga sjöutsikten.

Badrummet är rymligt med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Stor plats för dusch och egen tvättmaskin som komplement till föreningens gemensamma tvättstuga.

Från lägenheten tar man sig lätt till Munterska villan genom en gång en trappa ner från lägenheten.

Byggnad
Byggnadsår:
1993
Balkong/uteplats
Lägenheten har en inglasad balkong i söder och en fantastisk utsikt. Sommartid kan glasväggen öppnas upp.
Övriga utrymmen
Utöver föreningens många gemensamma utrymmen, hör till lägenheten ett rymligt förråd. I grannhuset finns tvättstuga.
Bilplats
Det finns 53 garageplatser (520-800 kr/mån) och 19 p-platser (310 kr/mån) alla upplåtna med hyresrätt.
TV och bredband
TV:
TV och bredband via Com Hem
Ekonomi, månadsavgift 6 378 kr/mån inkl. I avgiften ingår värme, vatten, bredband och serviceavgift
Föreningen
Namn:
Brf Sikreno Strand
Renoveringar:
Större utförda reparationer:
Spolning av stammar, byte av hisslinor och hissdörr, byte av ventilationsfilter, slipning av parkett i villan, OVK besiktning, byte av golvbeläggning gång hus 3
Andel i föreningen:
0.99386%
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Föreningens ekonomi:
Föreningen har en god och stabil ekonomi. Under 2019 kommer årsavgifterna att vara oförändrade.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

På fastigheten finns 4 bostadshus innehållande 97 lägenheter och 3 hyreslokaler samt den Munterska villan.

Brf Sikreno Strand är en förening som tillhandahåller en mängd servicearrangemang. Det finns tillgång till hårvård, fotvård och massage.  En restauratör driver matsalen för föreningens medlemmar samt gästmatsalen för privata middagar och luncher.I Munterska villan finns gott om utrymmen som fritt får nyttjas av föreningens medlemmar. Här finns fantastiska herrgårdsliknande salonger och en mängd utrymmen för aktiviteter som bridge, biljard, pingis, snickeri, vävning, gymnastik, bastu, ljusterapirum, boulebana m.m. Till föreningens medlemmar finns även två gästrum. I villan går det också bra att nyttja biblioteket som sköts av medlemmar.

Det finns husråd som arrangerar välbesökta samkväm som föredrag, allsångsträffar, mannekänguppvisning, knytkalas efter påsk- och julhelgen, Lucia- och Valborgsfirande med sång m.m.I månadsavgiften ingår en serviceavgift om 418 kr/mån. Denna avgift avser drift och underhåll av Munterska villan.

Varje medlem förbinder sig av obligatorisk städning av lägenheten 10 ggr/år samt fönsterputsning 2 ggr/år som debiteras lägenhetsinnehavaren.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen