Till salu

Danderyd - Kevinge
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevingeringen 35

En pärla! Perfekt första lägenhet eller för studenten med närheten till KTH och Stockholms universitet.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:1 rum och kök. Boarea:29.2 kvm
Areauppgifter enligt bostadsföreningen.
Avgift:1 621 kr

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING.! Välkommen till en hemtrevlig yteffektiv och bra disponerade 29 kvm i gott skick. Kombinerad vardagsrum och sovdel. Kök med matplats. Insynsskyddat läge 1 trappa upp utifrån sett med grön lummig utsikt och vy över golfbanan. Gedigen 50-talslägenhet. Utmärkt populärt och centralt bostadsläge med gångavstånd till Mörby Centrum med bl.a. tunnelbanan. Idealiskt för dig som studerar med t.ex. cykelavstånd till Stockholms Univerisitet, KTH eller Stockholms city alt. endast 15-20 minuter med tunnelbanan.

Mycket bra och välskött bostadsrättsförening med mycket god ekonomi. Besök gärna föreningens informativa hemsida www.vandkretsen.se


HALL
Praktisk bra hall med avhängnings plats för ytterkläder och bra förvaring i flertalet garderober. Trägolv och ljusa väggar. Säkerhetsdörr som både ger inbrottsskydd och ljudisolering från trapphuset.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Stort rum med plats för både soffan, sängen och arbets-/datahörnan. Bra ljusinsläpp. Vita ljusa väggar.

KÖK
Kök med rostfri spis med häll och ugn, fläkt och hylla för mikrovågsugn, kyl/frys (står i dagsläget i hallen) fläkt. vitt kakel ovan bänkskiva i ek och vita köksskåp med förvaring. Matplats.

BADRUM
Helkaklat badrum, blå klinkers på golv och vitt kakel på vägg med blå dekor kakel. Duschhörna, handfat med skåp ovanför handfat. Toalett.

Till lägenheten finns förråd och matkällarförråd.

ALLMÄNT OM OMRÅDET KEVINGE I DANDERYD

Kevingeringen är ett bostadsområde som ligger vid Kevinge Golfbana nära Edsvikens vatten och Mörby Centrum. Golfbanan bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.

Vid infarten till Kevingeringen finns en välsorterad ICA-butik och en mycket populär italiensk Deli och pizzeria.

Strandpromenaden längs Edsviken strax nedanför Kevingeringen är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.

Nära Kevingeringen finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Det är också mycket nära till Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö.

I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.

Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1957-1961
Fönster:
2-glasfönster
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Balkong/uteplats
Flertalet grillplatser finns i föreningen med utsikt över Edsviken
Bilplats
Det finns 62 st garageplatser (1.110 kr/mån.) och 198 st p-platser (275 kr/mån.) med elstolpe finns att hyra. Separat kö.
TV och bredband
TV:
Basutbud ingår i avgiften
Internet:
Levereras av A3
Ekonomi, månadsavgift 1 621 kr/mån inkl. i avgiften ingår värme, vatten, bredband, TV
Föreningen
Namn:
BRF Vändkretsen
Antal lägenheter:
414 st
Antal lokaler:
6 st
Renoveringar:
Fastigheterna och omgivningarna inspekteras och underhålls fortlöpande. I årsredovisningen finns en lista med de större färdigställda projekt som utförts mellan 1987-2017.
2018-2019 Relining av alla avloppsrör. Avloppsrören i lägenheten är färdigrelinade.
Andel i föreningen:
0.13%
Föreningens ekonomi:
Föreningen är välskött med god ekonomi.
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Föreningen omfattar 414 lägenheter, 6 lokaler och en mängd förrådslokaler.

Brf Vändkretsen är mycket välordnad med en mängd gemensamma utrymmen som gymnastiksal, pingisrum, utrustning för styrketräning, matta och nät för golfträning, fest/samlingslokal, vävstuga, snickarverkstad och två stora välutrustade tvättstugor.

Utemiljön är mycket välskött med stenbeläggningar, planteringar, möblerade uteplatser, grillplats m.m Här finns flera spännande lekplatser; gräsmatta med fotbollsmål, linbana, studsmatta, boulebana m.m.

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen