Till salu

Danderyd - Mörbyhöjden
Alla bilder Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbyhöjden 19, 3 tr

Perfekt planerad 2:a med stambytt badrum. Kök med matplats och inglasat uterum. Vardagsrum med två fönster som kan ge ett extra rum. Välkomna!
Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea:62.3 kvm
Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.
Pris:2 995 000 kr Avgift:3 164 kr

Välkommen till en mycket välplanerad tvåa i populära föreningen Mörbyskogen 1. Här har du omedelbar närhet till ICA Myran och en kort promenad till Mörby Centrum.
Här är bostaden för dig som uppskattar stora, ljusa rum och en perfekt planlösning med ett vardagsrum som lätt kan delas av i två rum för den som önskar.

I entréhallen finns gott om plats för ytterkläder och några mindre möbler. Det finns två inbyggda linneskåp och en inbyggd garderob. Hallen upplevs som mycket ljus och rymlig.
Det är enhetliga golv i hall, vardagsrum och kök.

Sovrummet rakt fram har plats för en stor dubbelsäng eller enkelsäng plus skrivbord m.m. På golvet ligger en plastmatta. Längs hela väggen finns inbyggda garderober med förvaring.

Vardagsrummet är stort och har fönster på två väggar så att det lätt kan avdelas ett extra rum.
Köket har vita snickerier och fint fasat kakel ovan diskbänken. Mycket trivsam matplats vid fönstret för 4-6 personer och utgång till den inglasade balkongen som utgör ett extra rum stora delar av året.

Det stambytta badrummet är helkaklat. Här finns också en egen tvättmaskin, handfat med kommod, handdukstork och infällbara duschväggar i glas.

Lägenheten har ett fritt och insynsskyddat läge.
Välkommen till denna hemtrevliga bostad i en stabil och uppskattad förening!


Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1960
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Övriga utrymmen
Det finns källarförråd, cykelförråd och tvättstuga. Tvättstuga finns på Mörbyhöjden nr 10 och nr 19. Polettsystem för tvätt, där poletter köps på ICA Myran.
Bilplats
Föreningen har har 175 garage och 75 p-platser. Parkeringsplatser 350 kr/mån. Garageplatser 600 kr/mån i storgarage 520 kr/mån.
TV och bredband
TV:
TV och bredband genom Comhem
Ekonomi, månadsavgift 3 164 kr/mån inkl. värme, vatten, TV och bredband
Driftskostnad
Försäkring:
200 kr
Hushållsel:
300 kr
Summa:
500 kr/mån
Föreningen
Namn:
Mörbyskogen 1
Antal lägenheter:
366 st
Antal lokaler:
22 st
Renoveringar:
Ett urval av renoveringar nedan, se årsredovisningen för utförlig lista.
2015-2017 hissbyte, 2015 takrenovering hus 19-23, 2015-2016 rabatter och kantstenar, 2018 reparation av plåttaken på hus 9-11 och 14-16, 2018 tilläggsisolering av hög och låghus, 2018 nya lyktstolpar med Led-lampor i hela området, 2018 installerades 8 laddpunkter för elbilar.
Under 2019 har garagen renoverats.
Andel i föreningen:
0.2314%
Andel av årsavgift:
0.2314%
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 163 kr
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Mörbyskogen 1 är en välskött förening och består av 7 st flerbostadshus varav 5 höghus.

Övrigt

Mörbyskogen är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum, Mörby Station med buss och Roslagsbana samt Mörbybadet och Danderyds Sjukhus. I kvarteret finns en välsorterad ICA-butik, Statoil och förskola. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. Ekebysjön är ett annat populärt utflyktsmål i närområdet.

Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.

På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns det Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.

DOKUMENT

Årsredovisning Stadgar.pdf Energideklaration.pdf


INTRESSEANMÄLAN

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen