Till salu

Budgivning pågår

Visa budhistorik
Danderyd - Mörbyhöjden
Alla bilder Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbyhöjden 8, 1tr

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök. Boarea:58 kvm
Areauppgifter enligt säljaren.
Pris:3 200 000 kr Avgift:2 986 kr

Budhistorik

Bud Datum Tid Budgivare
3 100 000 kr 2020-06-23 14:25 1

Välkommen till välskötta BRF Mörbyskogen 1 och denna trevliga lägenhet på Mörbyhöjden 8. Här bor du i ett ostört gavelläge med härligt ljus och med en fantastisk balkong. Närhet till lokala ICA-myran och till Mörby Centrum med stort affärsutbud, T-bana och bussar.

Nyrenoverat kök, stambytt badrum, balkong i väster. Härligt vardagsrum åt sydväst. Walk-in-closet. Närhet till Mörby C med T-bana.

Rymlig hall med kläd- och kapp-avhängning.

Det fräscha köket i öppen planlösning med hallen ger en öppen men ändå privat indelning mellan kök och vardagsrum. Köket som totalrenoverades 2018 är rymligt och med gott om förvaring. Här finns både plats för umgänge och matlagning. Från köket når man den rymliga balkongen med eftermiddags/kvällssol och utsikt över området.

Vardagsrummet är ljust med fönster i två väderstreck som släpper in mycket ljus. Rummet är lätt att möblera och här finns plats för både soffhörna och matsalsdel. Väggarna är ljusa och parkett på golvet.

Badrummet är stambytt med helkaklade väggar, klinker på golvet och utrustat med dusch, handfat och wc. Vidare finns möjligheter att installera tvättmaskin i utrymmet.

Sovrummet är stort och här finns plats för dubbelsäng. Bra förvaring i inbyggda garderober bakom skjutdörrar. Walk-in-closet i hallen med bra förvaring.

Välkommen till en trivsam bostad med eftertraktat läge i en mycket stabil och välskött förening.

OMRÅDET MÖRBY I DANDERYD

Mörbyhöjden är ett eftertraktat bostadsområde som ligger centralt nära Mörby Centrum, Mörby Station och Danderyds Sjukhus. I kvarteret finns en välsorterad ICA-butik, Circle K-mack, förskola, m.m. I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, gym och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.

Från lägenheten är det inte långt till natursköna platser. Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. Ekebysjön är ett annat populärt utflyktsmål i närområdet.

Kevinge golfbana finns på promenadavstånd. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkåkande barn med familjer.

På gångavstånd finns också många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. En populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns Mörbybadet på bekvämt gångavstånd.

Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1960
Bilplats
Föreningen har idag 180 garageplatser och 80 parkeringsplatser till uthyrning.
TV och bredband
TV:
Ingår i avgiften
Internet:
Ingår i avgiften
Ekonomi, månadsavgift 2 986 kr/mån inkl. inkl. värme, vatten , tv och bredband
Driftskostnad
Hushållsel:
300 kr
Summa:
300 kr/mån
Föreningen
Namn:
Mörbyskogen 1
Antal lägenheter:
366 st
Antal lokaler:
22 st
Renoveringar:
Ett urval av renoveringar nedan, se årsredovisningen för utförlig lista.
2015-2017 hissbyte, 2015 takrenovering hus 19-23, 2015-2016 rabatter och kantstenar, 2018 reparation av plåttaken på hus 9-11 och 14-16, 2018 tilläggsisolering av hög och låghus, 2018 nya lyktstolpar med Led-lampor i hela området, 2018 installerades 8 laddpunkter för elbilar.
Under 2019 har garagen renoverats.
Pantsättningsavgift:
465 kr
Överlåtelseavgift:
1 183 kr
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Mörbyskogen 1 är en välskött förening och består av 7 st flerbostadshus varav 5 höghus.

DOKUMENT

Årsredovisning Stadgar Energideklaration


INTRESSEANMÄLAN

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen