Till salu

Vikingshill
Alla bilder Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Vikingshillsvägen 29, 3tr

Vikingshills mest moderna lägenheter!
Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:2 rum och kök, varav 1-1 sovrum. Boarea:54 kvm
Ekonomisk Plan.
Biarea:10 kvm Pris:3 325 000 kr Avgift:2 870 kr

VINDSVÅNING HÖGST UPP I HUSET - BALKONG MED SOLNEDGÅNG- HISS - TVÅ WALK-IN-CLOSETS!

Välkomna till denna välplanerade 2a med vattenburen golvvärme i hela lägenheten, kök och vardagsrum i en öppen och planlösning. Lägenheten har ett hörnläge i huset med fönster i norr, öster och söder med sol på balkongen från soluppgång till ca kl 15. Med andra ord har man solnedgång från balkongen under vintertid! (Se bilder fasadbilder som är tagna i december). Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Välkomnande hall där man direkt möts av lägenhetens panoramafönster och dess ljusinsläpp. Hallen har tre inbyggda garderober för avhängning och förvaring. Mitt emot dessa garderober finns även en walk-in-closet om 3 kvm.

Kök & Vardagsrum
Toppfräscht kök i vinkel med stilrena materialval i öppen planlösning mot vardagsrummet. Rummet har en helvägg i glas och utgång till bostadens balkong som både förlänger ytan och användningen av rummet. Gott om plats för middagssällskapet och med ett kök fullt utrustat med kyl och frys, varmluftsugn, mikro i arbetshöjd, diskmaskin, induktionshäll och fläkt med utsug. Här finns ultimata arbetsytor och riktigt bra förvaringsmöjligheter tack vare alla skåp. Snygg design med höga, vita köksluckor i kombination med stänkskydd i grått kakel ovan bänkskiva i marmor. Slitstarkt och modernt ekgolv i köket skapar en rustik och gedigen känsla. Bra belysning tack vare infällda spotlightarmaturer samt arbetsbelysning i överskåp.

Master Bedroom
Stort sovrum om 10 kvm (golvyta om ca 14 kvm) med två takfönster samt angränsande walk-in-closet på 4 kvm.

Badrum
Helkaklat badrum med ljusa väggar och ljusgrått klinker på golv. I taket sitter dimbara spotlights. Badrummet är utrustat med en egen värmepump för att kontrollera golvvärmen i alla de egna rummen, kombinationsdusch, duschväggar i glas, handfat med underliggande kommod och ovanhängande spegelskåp med spotlights, vägghängd WC, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Separat kallförråd om ca 3 kvm.
Parkeringsplats ingår i avgiften.

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2020
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärme
TV och bredband
Internet:
Fiber finns indraget
Ekonomi, månadsavgift 2 870 kr/mån
Driftskostnad
Försäkring:
250 kr
Hushållsel:
600 kr
Summa:
850 kr/mån

Driftskostnaden kan variera efter förbrukning.

Föreningen
Namn:
Brf Hemstaden
Antal lägenheter:
12 st
Andel i föreningen:
6.99%
Andel av årsavgift:
6.99%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Brf Hemstaden är en nybildad och äkta förening med 12 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken som även sträcker sig en bra bit runtom byggnaden. Föreningens totala lägenhetsyta är 914 kvm.

BYGGNADEN
Föreningen har ett gemensamt cykel- och barnvagnsförråd, förrådsutrymme samt entré för bostadsägarna. Vid entrén finns trapphus samt hiss till samtliga våningsplan.

PARKERING
Varje boende i föreningen disponerar en egen parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

ÖVRIGT
Delat ägande godkänns.
Juridiska personer kan beviljas medlemskap i föreningen, dock max fyra (4) lägenheter samtidigt.
Alla medlemmar äger rätten att uthyra sin bostad i andrahand. Uthyrning i andra hand får inte inverka på möjligheten att tillsätta en fullsatt styrelse för föreningen. (Minst tre (3) styrelsemedlemmar).  Andrahands hyresgäster ska följa föreningens ordningsregler.

DOKUMENT

200217 Ekonomisk plan registrerad.pdf


INTRESSEANMÄLAN

Simon Modig
Ansvarig mäklare
Simon Modig
simon@vincent.se
0702-01 17 70

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen