Till salu

Vikingshill
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Vikingshillsvägen 29, 2tr

Vikingshills mest moderna lägenheter!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:3 rum och kök, varav 2-2 sovrum. Boarea:65 kvm
Ekonomisk Plan.
Avgift:2 909 kr

Välkomna till detta toppmoderna boende i populära Vikingshill!
Här erbjuds en optimal planlösning om 3 rok med vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Kök och vardagsrum i öppen och social planlösning med spatiösa fönsterpartier från golv till tak i två väderstreck. Förutom utgången till balkongen i västerläge med kvällssol finns även hela tre franska balkonger i bostaden. Ljust kök i vinkel med bänkskiva i vacker marmor och stänkskydd i grått kakel. Master bedroom med såväl generös skjutdörrsgarderob som luftig walk-in-closet. Stort badrum med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och vägghängd wc. Varmt välkomna på visning!

Rumsbeskrivning

Hall
Hall med möjlighet till direkt avhängning samt tre garderober för förvaring.

Kök
Toppfräscht kök i vinkel med stilrena materialval. Fullt utrustat med kyl och frys, varmluftsugn, diskmaskin, induktionshäll och fläkt. Här finns ultimata arbetsytor och riktigt bra förvaringsmöjligheter tack vare alla skåp. Snygg design med höga, vita köksluckor i kombination med stänkskydd i grått kakel ovan bänkskiva i marmor. Slitstarkt och modernt ekgolv i köket skapar en rustik och gedigen känsla. Bra belysning tack vare infällda och dimbara spotlightarmaturer samt arbetsbelysning i överskåp.

Vardagsrum
Socialt och rymligt vardagsrum med väggar i helglas och utgång till balkongen i västerläge med kvällssol som förlänger både ytan och användningen av rummet. Utöver balkongen finns här ytterligare två franska balkonger. Här finns gott om plats för middagssällskapet samt för en väl tilltagen soffgrupp och övrigt möblemang. Stilrena materialval som ekparkett och vitmålade väggar.

Master Bedroom
Stort sovrum om 11 kvm med en helvägg i glas om 3,5m i bredd. Två garderober samt angränsande walk-in-closet på 3 kvm slukar det mesta i förvaringsväg.

Sovrum
Sovrum om 11 kvm med två garderober och fönsterparti med fransk balkong.

Badrum
Helkaklat badrum med ljusa väggar och ljusgrått klinker på golv. I taket sitter dimbara spotlights. Badrummet är utrustat med egen värmepump för att kontrollera golvvärme i alla rum. Kombinationsdusch, duschväggar i glas, handfat med underliggande kommod och ovanhängande spegelskåp, vägghängd WC, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

Övrigt
Separat kallförråd om 3 kvm.
Parkeringsplats ingår i avgiften.

**OBS Bilderna i annonsen är spegelvända i förhållande till den faktiska bostaden som är till salu**

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2020
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump
TV och bredband
Internet:
Fiber finns
Ekonomi, månadsavgift 2 909 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Hemstaden
Antal lägenheter:
12 st
Andel i föreningen:
7.08%
Andel av årsavgift:
7.08%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Brf Hemstaden är en nybildad och äkta förening med 12 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken som även sträcker sig en bra bit runtom byggnaden. Föreningens totala lägenhetsyta är 914 kvm.

BYGGNADEN
Föreningen har ett gemensamt cykel- och barnvagnsförråd, förrådsutrymme samt entré för bostadsägarna. Vid entrén finns trapphus samt hiss till samtliga våningsplan.

PARKERING
Varje boende i föreningen disponerar en egen parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

ÖVRIGT
Delat ägande godkänns.
Juridiska personer kan beviljas medlemskap i föreningen, dock max fyra (4) lägenheter samtidigt.
Alla medlemmar äger rätten att uthyra sin bostad i andrahand. Uthyrning i andra hand får inte inverka på möjligheten att tillsätta en fullsatt styrelse för föreningen. (Minst tre (3) styrelsemedlemmar).  Andrahands hyresgäster ska följa föreningens ordningsregler.

Simon Modig
Ansvarig mäklare
Simon Modig
simon@vincent.se
0702-01 17 70

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen