Till salu

Näsbydal
Alla bilder Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Näsbydalsvägen 4, 12tr

Välkommen till en ljus och välplanerad bostad. Vardagsrum med parkett och utgång till inglasad balkong i väster. Kök med matplats.
Visning:
Sön 25 okt kl 14:30–15:15
Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:97.5 kvm
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
Pris:3 450 000 kr Avgift:4 498 kr

Välkommen till Näsbydal och denna mycket trevliga fyra på tolfte våningen mitt i hjärtat av Täby. Här finns all tänkbar service på nära håll och mycket goda förutsättningar för ett bekvämt boende med fördelarna av att ha en gammal, trygg och välskött förening i ryggen. Här finns omedelbar närhet till ICA Nära Näsbydal och en kort promenad till Täby Centrum. Utmärkta kommunikationer med Roslagsbanan in till stan på 12 minuter. Mycket trivsam lägenhet med bra läge i huset. Praktisk planlösning med tre bra sovrum, stort vardagsrum med inglasad balkong i väster och rejäl matplats i köket. Stambytt och med helkaklat badrum.

Rumsbeskrivning

Entré med säkerhetsdörr och rymlig hall med bra kappavhängning och klädkammare i anslutning till vänster. Klinkergolv i terracotta.

Vardagsrummet är stort och rymligt med parkettgolv och härifrån når man den stora inglasade balkongen i västerläge med milsvidd utsikt. I vardagsrummet finns plats för hemmakontor.

Ljust kök med matplats för ca 4-6 personer. Vita köksskåp med vita luckor, bänkskiva i sten, ljust vitt kakel mellan under- och överskåp, trägolv och ljust målade väggar. Spis med varmluftsugn, samt kyl och frys. Utsikt över nejden från köksfönstret.

Badrummet är helkaklat efter stambytet och utrustat med duschväggar i glas, wc, handfat med kommod, handdukstork, klinker med golvvärme, infällda spotlights. Badrummet är mycket rymligt.

Vidare finns gäst-WC.

Tre bra sovrum i olika storlekar som har trägolv och målade väggar. I det största mot norr finns infällda garderober mot badrummet.

Föreningsinformation

Parkering
Föreningen har 68 garage, 487 parkeringsplatser med eluttag för motorvärmare, 24 parkeringsplatser med laddstolpar samt 21 besöksplatser.

P-plats med motvärmare kostar 200:-/månad
P-plats utan motvärmare kostar 150:-/månad
P-plats med laddstolpe kostar 400:- /månad + elabb
Garage kostar 500:-/månad. Det är för närvarande lång kök till garageplatserna.

Tvättstuga
I alla hus finns en tvättstuga på entréplan. Varje tvättstuga innehåller fyra normalstora tvättmaskiner, en större tvättmaskin för grovtvätt och en mindre tvättmaskin som inte behöver bokas. Dessutom finns tre torkskåp, tre torktumlare, två manglar och strykbräda med tillhörande strykjärn.

Lekplats
Nyrenoverad lekpark med klätterställningar och sandlådor.

Grillplats
I parken finns en grillplats för oss som bor här i Näsbydal. Grillplatsen är välbesökt under säsongen och ett ypperligt tillfälle att träffa nya och gamla grannar.

Tennisbanan
Tennisbanan är öppen endast för medlemmar. Spel preliminärt från 1:a maj till och med 30:e oktober alla dagar mellan kl. 07.00 och 21.00. Du bokar din tid på hemsidan och kan boka högst två timmar/dag och för 30 dagar framåt.

Basketplan
I parken finns en basketplan. Där finns även små mål för innebandy.

Boule
Bredvid grillplatsen finns två boulebanor

Läs gärna mera på föreningens informativa hemsida: www.nasbydal.se

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1958
Fönster:
2-glasfönster
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
TV och bredband
Internet:
Bredband från Ownit
Ekonomi, månadsavgift 4 498 kr/mån inkl. Inkluderar värme, vatten, sophantering, TV, bredband och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen
Driftskostnad
Försäkring:
300 kr
Hushållsel:
300 kr
Summa:
600 kr/mån
Föreningen
Namn:
BRF City i Täby
Antal lägenheter:
900 st
Andel i föreningen:
0.14725%
Andel av årsavgift:
0.14712%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

DOKUMENT

Stadgar Årsredovisning Energideklaration


INTRESSEANMÄLAN

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen