Till salu

Vikingshill
Alla bilder Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Vikingshillsvägen 29

Visning:
Sön 29 nov kl 14:00–15:00 Välkommen på visning!
Mån 30 nov kl 18:00–19:00 Välkommen på kvällsvisning!
Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:4.5 rum och kök. Boarea:123 kvm
Ekonomisk Plan.
Tomtareal:27 kvm Pris:4 995 000 kr Avgift:4 085 kr

4,5 ROK - BASTU - FÖNSTER I SÖDER, VÄSTER OCH NORR - TVÅ BADRUM - PARKERINGSPLATS!

Välkomna till denna välplanerade 4,5a med vattenburen golvvärme i hela lägenheten, kök och vardagsrum i en öppen och social planlösning om hela 35 kvm samt utgång till lägenhetens uteplats. Bostaden har ett hörnläge i huset som gör att man får sol från söder, väster och norr. Det magiska med lägenheten är att huset står på en höjd vilket ger ett fantastiskt ljus och solnedgång under större delen av vinterhalvåret (se bilder, tagna i januari).
Varmt välkomna på visning!

Parkering och extern förråd ingår i avgiften!
Juridisk person tillåts i föreningen.
Flexibelt tillträde.

Rumsbeskrivning

-- Entréplan --

Hall
Välkomnande hall där man direkt möts av lägenhetens panoramafönster och dess ljusinsläpp. Hallen har fem inbyggda garderober för avhängning och förvaring.

Kök & Vardagsrum
Toppfräscht kök i vinkel med stilrena materialval i öppen planlösning mot vardagsrummet. Rummet består av ett större matplatsutrymme samt given plats för loungegrupp med tillhörande möblemang samt media. Här finns både ett större fönsterparti med fransk balkong i söderläge och ytterligare ett med glasparti med utgång till bostadens uteplats i sydvästläge som både förlänger ytan och användningen av rummet. Köket är toppmodernt och fullt utrustat med kyl och frys, varmluftsugn, diskmaskin, induktionshäll och fläkt med utsug. Här finns ultimata arbetsytor och riktigt bra förvaringsmöjligheter tack vare alla skåp. Snygg design med höga, vita köksluckor i kombination med stänkskydd i grått kakel ovan bänkskiva i marmor. Slitstarkt och modernt ekgolv i köket skapar en rustik och gedigen känsla. Bra belysning tack vare infällda spotlightarmaturer samt arbetsbelysning i överskåp.

Uteplatsen
Uteplatsen nås från vardagsrummet och ligger i hörnet på byggnaden vilket ger ett solläge från såväl söder som väster och norr. Här ligger solen på från ca kl 14 fram till att solen går ner bakom träden innan solnedgång.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med 2 garderober samt glasdörr ut till uteplatsen.

Badrum 1
Helkaklat badrum med ljusa väggar och ljusgrått klinker på golv. I taket sitter dimbara spotlights. Badrummet är utrustat med en egen värmepump för att kontrollera golvvärmen i alla de egna rummen, kombinationsdusch, duschväggar i glas, handfat med underliggande kommod och ovanhängande spegelskåp med spotlights, vägghängd WC, handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare.

-- Nedre Plan --

Rum/Förråd
Rum om 9 kvm men som inte innehar något fönster. Rummet går väl att använda som sovrum, arbetsrum eller gym efter eget initiativ.

Master Bedroom
Rymligt sovrum om 12 kvm med en egen walk-in-closet om hela 6 kvm!

Sovrum
Sovrum om 11 kvm som även går att använda som arbetsrum.

Badrum med bastu
Helkaklat badrum med ljusa väggar, ljusgrått klinker på golv samt ingång till den privata bastun om ca 3,2 kvm. Badrummet är utrustat med badkar, handfat med underliggande kommod och ovanhängande spegelskåp med spotlights, vägghängd WC samt handdukstork.

Förråd
Under trappan till nedre planet finns förvaring om ca 2,5 kvm.

Övrigt
Separat kallförråd om ca 3 kvm.
Parkeringsplats ingår i avgiften.

**Totalyta om 123 kvm, boarea 102 kvm, badrum och trappa på nedre plan räknas som biarea**

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
2020
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump
Tomten
Tomtarea: 27 kvm
TV och bredband
TV:
Fiber
Internet:
Fiber
Ekonomi, månadsavgift 4 085 kr/mån
Driftskostnad
Försäkring:
400 kr
Hushållsel:
1 000 kr
Summa:
1 400 kr/mån
Föreningen
Namn:
Brf Hemstaden
Antal lägenheter:
12 st
Andel i föreningen:
9.95%
Andel av årsavgift:
9.95%
Äkta bostadsrättsförening?
Ja

Brf Hemstaden är en nybildad och äkta förening med 12 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen äger marken som även sträcker sig en bra bit runtom byggnaden. Föreningens totala lägenhetsyta är 914 kvm.

BYGGNADEN
Föreningen har ett gemensamt cykel- och barnvagnsförråd, förrådsutrymme samt entré för bostadsägarna. Vid entrén finns trapphus samt hiss till samtliga våningsplan.

PARKERING
Varje boende i föreningen disponerar en egen parkeringsplats som ingår i månadsavgiften.

ÖVRIGT
Delat ägande godkänns.
Juridiska personer kan beviljas medlemskap i föreningen, dock max fyra (4) lägenheter samtidigt.
Alla medlemmar äger rätten att uthyra sin bostad i andrahand. Uthyrning i andra hand får inte inverka på möjligheten att tillsätta en fullsatt styrelse för föreningen. (Minst tre (3) styrelsemedlemmar).  Andrahands hyresgäster ska följa föreningens ordningsregler.

DOKUMENT

200217 Ekonomisk plan registrerad.pdf


INTRESSEANMÄLAN

Simon Modig
Ansvarig mäklare
Simon Modig
simon@vincent.se
0702-01 17 70

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen