Till salu

Budgivning pågår

5 800 000 kr
Danderyd - Mörbylund
Alla bilder Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mörbylund 21, 9 tr.

VISNING SÖND.17/1 kl. 14.15-15.00. Rymlig 5:a med uthyrningsmöjligheter. Makalös utsikt över hav och land. Skyline över Stockholms city
Typ:Bostadsrättslägenhet Rum:5 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:119 kvm
Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
Pris:5 900 000 kr Avgift:5 645 kr

VISNING SÖN. 17/1 kl. 14.15 - 15.00.! Välkommen till denna magnifika våning i absolut bästa skick. Nyrenoverad med nytt fräscht kök och 2 st nya moderna helkaklade badrum. Lägenheten är en välplanerad gavelfemma med tre stora balkonger. Högt upp i huset på 9 tr. med fönster i tre väderstreck som gör hela lägenheten mycket ljus. Strålande utsikt över nejden bl.a. över Stocksundet och Edsviken, Stockholms Golfklubb och Kevingeområdet och skyline mot Stockholms city med kyrktorn, Globen och andra landmärken.

Lägenheten har två separata entréer och är enkelt avdelningsbar som antingen en 4:a + 1:a eller 3:a + 2:a. Förutom egen entré till uthyrningsdelen finns nyrenoverat helkaklat duschrum och mindre hall med plats för kylskåp och kokmöjligheter. Uthyrningsdelen kan alltså antingen nyttjas som en 1:a eller en 2:a. Alternativt kan uthyrningsdelen brukas som ett separat kontor/verksamhet med goda avdragsmöjligheter för företagaren.

Nuvarande ägare har renoverat lägenheten de senaste åren och den är i mycket fint skick. Väggar och tak är genomgående ljusa vilket ger ett fräscht intryck mot ekparkettgolven. Hela lägenheten har ekparkettgolv. Köket är nyrenoverat liksom de be två badrummen.

Fastigheten har nyligen genomfört stambyte och bytt ventilationssystemet. Trapphuset kommer att renoveras under våren 2021.

RUMSBESKRIVNING

HALL
Praktisk hall med plats för klädavhängning. Fast garderob med överskåp. Ljusa vitmålade väggar.

KÖK
Nyrenoverat kök med modern touch. Nya vitvaror. Matplats i anslutning till köket med kökssoffa ovanpå förvaringslådor. En genomtänkt bra detalj är ett maskinskåp för t.ex. micro, kaffebryggare, brödrost m.m. som därmed göms undan så det alltid ser undanplockat ut på bänkarna. Utgång till balkong med västerläge. Här njuter man av eftermiddags- och kvällssol med fina solnedgångar över Kevinge golfbana.

VARDAGSRUM
Ljust, luftigt och rymligt vardagsrum. Här ryms både soffgrupp och matsalsmöbler om man så önskar. Utgång till balkong med österläge med fin utsikt över Stocksundet och nejden. Gavelfönster med utsikt in mot Stockholms innerstad.

SOVRUM MED KLÄDKAMMARE
Sovrum 1 nås från både köket och vardagsrummet. I sovrummet finns en nisch med hyllor monterade för klädförvaring, göms bakom draperi. Mellan sovrummet och vardagsrummet finns en stor praktisk klädkammare.

SOVRUM 2-4
Tre sovrum ligger i rad med fönster mot öster. Sovrummen är rymliga.
Det 4:e sovrummet har egen entré från trapphuset, pentry och duschrum och är ett naturlig uthyrningsrum eller tonårsdel. Vid behov kan man addera ytterligare ett av sovrummen till uthyrningsdelen då det finns en passage mellan dessa båda sovrum som enkelt kan öppnas.
Från det 4:e sovrummet finns utgång till en av balkongerna.

BADRUM 1
Fräscht nyrenoverat badrum med stora vita kakelplattor och stora beiga klinkerplattor. I badrummet finns badkar med fast stådusch, toalett, kommod med förvaring under, stort tvättfat med dubbla tvättkranar. Elgolvvärme.

BADRUM 2
Nyrenoverat duschrum. Duschplats med fast stådusch. Toalett. Tvättställ och spegelskåp. Stora vita kakelplattor och ljusgråa klinkerplattor. Elgolvvärme.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN
Föreningen har bl.a. en gemensam stor tvättstuga, föreningslokal för fest och samvaro, bastu med dusch och sittgrupp samt cykelrum.

OMRÅDET

Mörbylund ligger centralt med bekväm närhet (ca 5 min. promenad) till goda kommunikationer som tunnelbana, Roslagsbanan till Östra station, stort bussnät som tar dig kors och tvärs. Med bil är du ute på E18 på nolltid.

Natursköna omgivningar i direkt närhet till Edsviken med fina anlagda strandpromenader, klippbad, småbåtshamn och skridskoåkning på vintern. Andra fritidsaktiviteter som t.ex. golf, inomhusbad, finns också i omedelbar närhet.

Med c:a 10 min. promenad når man Mörby Centrum med en bra mix av affärer, tränings- och allehanda serviceinrättningar.

I omedelbar närhet finns skolor och förskolor, t.ex. förskolan Prästkragen som ligger i direkt anslutning i området. Stocksundsskolan och Kevingeskolan med låg- och mellanstadium samt Mörbyskolan och Fribergaskolan med högstadium. Danderyds gymnasium i norra delen av kommunen. Läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.se

Byggnad
Byggnadstyp:
Flerfamiljshus
Byggnadsår:
1972
Fönster:
3-glasfönster (nya 2016)
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Renoveringar
Stambyte utfört 2020
Balkong/uteplats
Mörbylunds samfällighet sköter alla utemiljöer som t.ex. planteringar, snöröjning av entrégångar och lekplatsen m.m.
Bilplats
Boendeparkering med boendeintyg : 400 kr/månad
Månadsbiljett om man ej har boendeintyg : 900 kr/månad. Parkeringsavgift annars 12 kr/timme
Garageplats finns att hyra genom Mörbylunds samfällighetsförening, vilken också administrerar parkeringsalternativen enl. ovan.
TV och bredband
Internet:
Bredband/fiber med 1000 Mbits via Stockholms stadsnät. 64 kr/mån.
Ekonomi, månadsavgift 5 645 kr/mån
Driftskostnad
Försäkring:
200 kr
Hushållsel:
300 kr
Summa:
500 kr/mån

Lägenheterna har inga egna elabonnemang, Hushållsel debiteras genom månadsvisa förskott och kvartalsvis avräkning av föreningen.

Föreningen
Namn:
Brf Mörbylund 17-21
Antal lägenheter:
166 st
Antal lokaler:
2 st
Andel i föreningen:
1.529%
Andel av årsavgift:
1.36%

DOKUMENT

Stadgar.pdf Ekonomiskplan.pdf Årsredovisning.pdf


INTRESSEANMÄLAN

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen