Danderyds mest anlitade mäklareDjursholm | Stocksund | Danderyd | Enebyberg

Norevägen 59, 4 tr. Djursholm - Ösby


Modernt designad etagevåning 9 min från Stockholm Ö. Ljus, rymd, två soliga terrasser, braskamin, kylanläggning, garage i huset mm. Juridisk person ok
Typ: Bostadsrättslägenhet
Rum: 5 rum och kök, varav 3-4 sovrum
Boarea: 166 kvm. Areaupgift enl. ekonomisk plan.
Pris: 13 900 000 kr
Avgift: 5 145 kr
Anders Tjärnvall

Anders Tjärnvall

Ansvarig mäklare

Bilder


Välkomna till Brf Ösby Park!

Välkomna till Brf Ösby Park!

Läcker våning högst upp i huset

Läcker våning högst upp i huset

Vy från Frejavägen

Vy från Frejavägen

Välkommen in

Välkommen in

"Lilla" terrassen

Lilla terrassen

Lilla terrassen

"stora terrassen

Västerläge och fri utsikt

Västerläge och fri utsikt

Sovrum 1

Sovrum 1

Sovrum 2

Sovrum 2

Badrum 1

Badrum 1

Badrum 1

Badrum 1

Badrum 2

Badrum 2

Vi går upp en våning

Vi går upp en våning

Allrum övre plan

Allrum övre plan

Sovrum övre plan

Sovrum övre plan

Garageplats utrustad med laddare för el-bil

Garageplats utrustad med laddare för el-bil

Mot Stockholm Ö/KTH - 9 minuter bort

Mot Stockholm Ö/KTH - 9 minuter bort

Naturskönt vid Ösbysjön

Naturskönt vid Ösbysjön

Privat boulebana

Privat boulebana

Planritning


Entréplan

Övre plan

Karta


Beskrivning


Rumsbeskrivning


Nu har du en unik chans att förvärva den största bostadsrätten i Brf Ösby Park, en våning med "bästa läge". Arkitekternas ambition har varit att skapa en modern lägenhet med villakänsla som knyter an till Djursholms villastad - och de har lyckats!

Här har du ett högt, insynsfritt läge med modernt öppen planlösning och rum som kan varieras för att passa både större och mindre familjer. Kvaliteten märks redan på utsidan med prydligt anlagda rabatter och trädgårdar och en miljömedveten satsning på återvinning.

Från garaget kan du ta hissen till översta våningsplanet och du kliver in i det rymliga kapprummet med sobert stengolv och hel garderobsvägg. Här flödar solen in genom glasdörr och fullhöjdsfönster ut mot en av två terrasser.

Lägenheten är delvis i två plan och har öppet i nock med synliga bjälkar vilket skapar rymdkänsla och karaktär samtidigt som bostadsytan maximeras.

I köket finns vita skåp från HTH med bänkskivor av grå marmor. Det är fullt utrustat med induktionshäll, inbyggd micro och ugn, diskmaskin samt fullhöjds kyl och frys. Bakom spisen är en praktisk bardisk som utgör en naturlig avskiljare mot vardagsrummet - eller matplatsen för den som önskar.

På entréplanet finns två rejäla sovrum. I sovrummen finns garderobsväggar med praktiska skjutdörrar.

På det övre planet finns ännu ett sovrum och ett riktigt stort allrum som skulle kunna delas av till ett fjärde sovrum och ändå ge plats för en soffgrupp, arbetsplats eller annat efter behov. Här uppe finns en klimatanläggning med komfortkyla för att hålla en behaglig temperatur året om.

I lägenheten finns två badrum med vägghängda toaletter, spotlights, golvvärme m.m. Det mindre är utrustat med dusch och i det större finns dessutom dubbelhandfat, tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen till en unik bostad i populära Ösby, 9 minuter från Stockholms Östra.

CMBOLGH54GI8R8HDSEAI8V3{tuid}

Byggnad


Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Byggnadsår: 2013
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft

Balkong/uteplats


Lägenheten har två terrasser i soligt sydvästläge om 8 m² respektive 6 m².

Bilplats


Samtliga medlemmar disponerar en garageplats i källarplanet mot en månatlig kostnad på 700 kr. Nuvarande ägare har utrustat sin plats med el för uppladdning av el-bil.

TV och bredband


TV: Ett basutbud med TV-kanaler via Bredbandsbolaget ingår i månadsavgiften. Internet: Fiber finns framdraget med gott om uttag i lägenheten. Abonnemangsavgiften för bredband och IP-telefoni ingår i månadsavgiften.

Ekonomi, månadsavgift


5 145 kr/mån

Driftskostnad


Försäkring: 300 kr
Vatten/avlopp: 500 kr
Summa: 800 kr/mån

I månadsavgiften ingår värme och bredband med TV-kanaler och IP-telefoni. Varmvatten och hushållsel fördelas efter varje familjs faktiska förbrukning - nuvarande ägare uppskattar kostnaden till c:a 400 kr/mån. En hemförsäkring kostar c:a 250 kr/månad (föreningen betalar bostadsrättstillägget).

Energideklaration


Status: Utförd
Energiklass: C

Föreningen


Namn: Brf ÖsbyPark
Antal lägenheter: 36 st
Gårdsplats/innergård: Framför huset finns en uppskattad boulebana. Runt husen är det genomgående välskötta planteringar, gräsmattor och träd som omhändertas av extern entreprenör.
Renoveringar: Arbete pågår för att upprätta en framtida underhållsplan.
Andel i föreningen: 3.5719%
Pantsättningsavgift: 443 kr
Överlåtelseavgift: 1 108 kr
Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomi är stabil. Långfristiga lån uppgår idag till knappt 30 milj. kr, motsvarande c:a 7.000 kr/m², en låg skuldbörda i en nyproducerad bostadsrättsförening.

Inga nya avgiftsförändringar är kända
Äkta bostadsrättsförening? Ja

I föreningen finns 36 bostadsrätter med en total boarea på 3 997 m². Det är mycket god grannsämja med två årliga sammankomster över något att äta och dricka. Teknisk och ekonomisk förvaltare är Storholmen.I föreningen finns även 46 garage- och parkeringsplatser i ett separat aktiebolag som ägs av bostadsrättsföreningen

Övrigt

NÄROMRÅDET

Brf Ösby Park har ett ypperligt läge ett stenkast från Ösby Station där Roslagsbanan tar dig till Valhallavägen på 9 minuter. Med tåget har du lika nära till Täby Centrum med ett stort antal märkesbutiker där du handlar allt från mode till inredning och internationella delikatesser. Tågen fortsätter till Österskär - hit kommer du på en dryg halvtimme - eller till Vallentuna som bara är drygt 20 minuter bort.Runt Ösby finns många natursköna platser som t.ex. Ösbysjön med sin populära badplats. Ekebysjön ligger också nära liksom Djursholms Golfklubb.Promenerar du Vendevägen ner till Djursholms torg kan du avnjuta en gourmetmiddag på någon av de populäraste restaurangerna - här bjuds något för varje smakriktning. I Djursholm finns också fina butiker och en härlig strandpromenad med båt- och badplatser.Vill du veta mer om utbudet i kommunen, fråga gärna mäklaren eller sök på www.Danderyd.se!BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Intresseanmälan


Läs mer

Senaste bostadsobjekten