Till salu

Danderyd - Nora Strand

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Syrénvägen 11

Bygg ditt egna drömhus på detta drömläge endast ett stenkast el. c:a 75 meter från Edsvikens strandkant. Bra byggrätt. Ej bundet till husleverantör.

Observera att denna bostad är såld.

Typ: Tomtareal:1 192 kvm

Tomten
Plan uppvuxen trädgårdstomt med fantastiskt sjönära läge med fin sjöutsikt mot S/V och Edsviken. Tomtarea 1 192 m² (friköpt).
Övrigt

Detta fastighetsförvärv är att beteckna som ett rent tomt-förvärv för planering av en nyproduktion. Befintligt hus idag är så skadat av sättningar och sprickor att huset inte går att rädda (befintligt hus var inte grundförstärkt eller pålat och tyvärr visste man inte bättre när huset uppfördes 1951). Dagsaktuell offert om 325.000 kr inkl. moms finns framtagen för att riva och forsla bort befintligt hus. Fastigheten kommer att säljas och lämnas som den är med total friskrivning av byggnadens skick.Bygg här istället ditt eget drömhus -  i ett av Danderyds mest eftertraktade kvarter ett stenkast från Edsviken. Mycket sjönära och fin sjöutsikt.Byggrätten är 1/5-del (20%) av tomtarealen = alltså max 238 kvm byggyta på mark. Byggnad får uppföras i 1 plan och inredning av vind får ske (½-plan).

Se vidare utdrag ur detaljplanen.Ej husleverantörsbundet - utan helt fritt att bygga vad och hur man själv vill och med vilken samarbetspartner man själv väljer.Närhet till Edsviken med dess härliga omgivningar med bad-/båtliv och sköna promenader och i omedelbar närhet ligger också Kvarnparken med tempererat utomhusbad, midsommarfirande m.m. och Danderydsvallen för idrottsaktiviteter. Även skolor och dagis finns på gångavstånd.Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen