Till salu

Stocksund - Mörby
Alla bilder

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Mossvägen 9

Unik möjlighet att förvärva en av få kvarvarande villatomter med bästa bostadsläge. Skyddat belägen på otrafikerad gata granne med Granparken.
Typ:Tomt Tomtareal:1 059 kvm Pris:9 950 000 kr

I Stocksund med absolut närhet till Granparken och dessa trevliga kvarter finns nu möjlighet att förvärva en plan och lättbebyggd tomt.

Detaljplanen möjliggör en huvudbyggnad med totalyta på mer än 300 m². Därutöver finns möjlighet göra en Attefallsutbyggnad (15 m²) och Attefallshus (25 m²) samt friggebod (15 m²). Sammantaget innebär det frihet att skapa ett bekvämt boende med generösa boendeytor.

Tryggt bostadsläge på liten otrafikerad återvändsgata där man har gångavstånd till utmärkta skolor, daghem och kommunikationer. Du väljer fritt att rita och uppföra valfritt hus som följer detaljplanen efter eget tycke, ej husleverantörsbundet.

Kontakta mäklaren för att boka visning: 070-7767877

VA-anslutningsavgift är erlagd värde ca 200.000 kr, (våningsyteavgift är dock inte betald men den beror på hur stort hus som byggs), elanslutningsavgift är erlagd (värde ca 27.625 kr). Vatten, avlopp, el och fiberkanalisation är förlagt i mark och framdraget till lämplig plats för huvudbyggnad.

Säljaren som bor i, och har uppfört grannhuset, på Mossvägen 11 har låtit gestalta ett möjligt hus som följer detaljplanen, se bifogat gestaltningsförslag.

Tillträde flexibelt och enligt överenskommelse.

Byggnadstyp:
Tomt
Vatten och avlopp:
VA-anslutningsavgift och EL-anslutningsavgift är erlagd. El, vatten och avlopp är framdragen till lämplig anslutningsplats på tomtens övre del. Kanalisation för fiberanslutning finns.
Tomten
Tomtarea 1 059 m² (friköpt).
Taxeringsvärde
Taxeringsvärde:
5 800 000 kr (fastställt 2018)
Markvärde:
5 800 000 kr
Typkod:
210, Småhusenhet, tomtmark
Servitut/ planbestämmelser
Planbestämmelser:
Detaljplan (2013-05-14) , Tomtindelning (1936-05-05)
Övrigt

OMRÅDET

Mossvägen 9 ligger i ett barnvänligt villakvarter granne med Granparken och ett stenkast från Stockhagens idrottsplats. Det är också nära till Stocksunds centrum med ICA-butik, restauranger, bibliotek m.m. och till Mörby Centrum med allehanda butiker, banker, gym och andra serviceinrättningar.

I kvarteret finns en förskola och i kommunen finns många bra skolor för barn i alla åldrar, läs gärna mer på kommunens informativa hemsida www.danderyd.se.KOMMUNIKATIONER

Från Mossvägen är det endast 600 m till Roslagsbanan med alla norrgående tåg till t.ex. Täby, Vallentuna, Näsby Park, Åkersberga, Österskär m.m. Söderut tar tåget dig till Tekniska Högskolan på c:a 10 minuter.

Det är också gångavstånd till T-bana vid Danderyds sjukhus där även bussarna stannar för vidare transport till andra kommuner.

DOKUMENT

Detaljplan Gestaltningsförslag


INTRESSEANMÄLAN

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen