Till salu

Danderyd - Nora
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Danarövägen 36 B

Arkitektritad ljus och stilren 2-plansvilla. Modern touch, öppen planlösning stora fönsterpartier. Härlig plan barnvänlig tomt. Bara att flytta in !!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:7 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea:170 kvm Biarea:26 kvm Tomtareal:1 215 kvm

Välkommen till en arkitektritad stilren och tidlös villa som präglas av modern funktionalism, mycket ljus från stora fönsterpartier, öppen planlösning och hög takvolym. Smakfull interiör med fina materialval och väl genomtänkta detaljer med modern touch och design. Detta är ett rakt igenom bekymmersfritt boende och bara att flytta in.

De gemensamma samvaroytorna på entréplanet är generöst tilltagna med gott om utrymme för vardag såväl som fest. Det gemensamma sträcker sig tack vare den imponerade takhöjden (över 5 meter) ända upp till övervåningen. Sommartid öppnas glaspartierna upp mot den stenlagda uteplatsen och kontakten mellan ute och inne suddas ut.

Villan är uppförd av Willa Nordic och är ritad av arkitekt Nils Nordqvist från Skiftesgården som har en devis om att alla hus han ritar "ska ha en själ och charma den som bor eller kommer på besök". Han är också arkitekten som vågar experimentera med annorlunda lösningar.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Huvudentré vid kortsidan av villan.

Entréparti med sidoljusfönster och entréhall med klinkergolv och kappavhängning. Entréhallen flyter in i en inre hall och mot den i övrigt öppna planlösningen. Till vänster i hallen ligger tvättstuga vilken också har en praktisk groventré. Förbi tvättstugan också till vänster finns helkaklat duschrum/gästtoalett.

Fantastisk ljus, rymlig och tilltalande sällskapsdel i öppen planlösning. Stora fönster från golv till tak och högt i tak (över 5 meter). Centralt i vardagsrummet finns en Contura braskamin som både värmer vid kulna höst- och vinterdagar och är en stämningshöjare. Mellan vardagsrummet och hallen ligger ett bibliotek/arbetsrum.

Rymligt arbetskök med full maskinell utrustning och inredning i körsbärsträ från HTH. Gott om beredningsytor och skåps- och lådförvaring och dessutom ett praktiskt skafferi/sval. Med den öppna planlösningen kan den som för stunden arbetar i köket känna gemenskapen med övriga familjen eller gäster som befinner sig i sällskapsdelen. Mellan köket och vardagsrummet finns en matplats med ett fint burspråk. Via burspråket når man ut till den stensatta uteplatsen och trädgården.

Svängt trapphus i massiv ek med inbyggt smart förrådsutrymme under trappan.

Ett sovrum/gästrum på detta plan.

ÖVRE PLAN

Trappan leder upp till en övre hall och allrum från vilken man ser ner mot vardagsrummet. Här finns två stora takfönster.

I ena ändan av huset finns två stycken barnsovrum och i den andre änden finns föräldrasovrummet. Föräldrasovrummet har en klädkammare och en garderobsvägg bakom skjutdörrar samt fransk balkong. Barnsovrummen har inbyggda garderober.

Rymligt helkaklat badrum med bubbelbadkar, duschutrymme med skjutdörr, komod med tvättställ och skåpsförvaring under, handdukstork och toalett. Även i badrummet finns ett stort takfönster.


Separat invid huset ligger ett fristående garage för en bil och förråd i anslutning. Stor asfalterad vändplan med stensättning intill entrén.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
2003
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump. Vattenburen golvvärme i båda planen.
Övrigt:
Centraldammsugare (Husky) finns.
Renoveringar
Villa i 2 plan utan källare. Villan är uppförd av Willa Nordic år 2003.

Centraldammsugare (Husky) finns installerat.
Tomten
Plan barnvänlig trädgårdstomt med stora gräsmatteytor för lek och spel. Lummigt inbäddad i grönska med äppel- och plommonträd samt bärbuskar. Tomten är en skafttomt med och extra barnsäkert avstånd till Danarövägen. Tomtarea 1 215 m² (friköpt). Uteplats Stenlagda uteplatser som sträcker sig runt huset i flera väderstreck.
Bilplats
Friliggande garage. Garaget har fjärrstyrd automatisk garageport. Gott om uppställningsplatser för flertalet bilar på gårdsplan framför garaget. Förrådsdel i garaget.
TV och bredband
Internet:
ADSL.
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen