Till salu

Danderyd - Nora
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Danarövägen 31b

Charmig stuga från 20-talet, renoverad och moderniserad senare tid i gott skick.
Ett alternativ till en 3:a-4:a lägenhetsboende? Eller en villatomt?

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:4 rum och kök, varav 2 sovrum. Boarea:72 kvm Biarea:30 kvm Tomtareal:686 kvm

Mitt i uppvuxna villakvarter ligger denna charmiga stuga från 20-talet alltjämt orörd och "gömd" in på en skafttomt. Stugan är renoverad senare tid och har modern standard och allt i gott skick. Entréplanet är 72 m² och en inredd källare om 30 m² gör att dessa dryga 100 m² kan vara ett utmärkt boendealternativ istället för att t.ex. bo i en lägenhet i samma storlek, för den som vill ha markkontakt, soliga altaner samt en tomt att smita ut på. På fastigheten finns också en varmbonad "Lillstuga" om 12 m² som även den har en solig altan med söderläge.

Denna fastighet kan också ses som en tänkbar villatomt att riva stugan och bygga upp ett nytt eget drömhus på. Byggrätten är generös med 1/5-dels byggyta av tomtarealen i 2 plan gör att det finns möjligheter att uppföra en rejält stor villa.

Rumsbeskrivning

Via en farstukvist leds man in till ett vindfång med kappavhängning.

En entréhall från vilken man når wc-rum/tvätt, duschrum, vardagsrum och sovrum. Hallen och vindfånget har klinkergolv.

Från hallen genom dubbla glasade dörrar kommer man in till ett mycket rymligt vardagsrum. I vardagsrummet finns en öppen spis. På golven ligger lackade brädgolv. I vardagsrummets förlängning med öppen planlösning ligger ett charmigt matrum omgivet av fönsterpartier på tre sidor i ett burspråk.

Fräscht arbetskök med beredningsytor och gott om skåps- och lådförvaring. Köket är fullt maskinellt utrustat med spis/ugn med keramisk häll, diskmaskin, kyl/frys och micro.Klinker på golvet i köket.

Till höger vid hallen finns en mindre passage med två fasta garderober och därefter kommer man till ett stort sovrum. Fönster i två väderstreck och en garderob med spegelskjutdörr. Parkettgolv i sovrummet.

WC-rum med kakel på väggarna och klinker på golven med vattenburen golvvärme. I wc-rummet inryms även en tvättmaskin och en arbetsbänk. Fönster i utrymmet.

Separat duschrum som totalrenoverades 2008. Kakel på väggarna och klinker på golvet med elburen golvvärme.

KÄLLARE

Trappan leder ner till källarhall i vilken bl.a. elpannan står. Genom hallen kommer man till ett stort rum som f.n. nyttjas som sovrum, men kan även användas som allrum/gillestuga. Rummet har en braskamin installerad. Från rummet kommer man ut till ytterligare en hall med garderober och en källarentré. I rummet ligger lackade brädgolv.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 plan med delvis källare
Byggnadsår:
1920
Mark:
Betong/betonghålsten
Grund:
Grundsulor
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Liggande rundpanel
Takbeklädnad:
Tegel
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
Kopplade 2-glas fönster med spröjs
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Vattenburen värme. Elpanna cTc (inst. 1986)
Renoveringar
Tillbyggt 1935
Tomten
Lummig tomt inbäddad i grönska och därmed ett naturligt insynskydd från grannarna. Infarten och en stor del i anslutning till entrén är grusad för bl.a. biluppställningplats. Tomten är en skafttomt. Tomtarea 686 m² (friköpt). Uteplats Stor altan omgärdat av räcken. Soligt söderläge.
Övriga utrymmen
Varmbonat gästhus (c:a 12 m²) med utanförliggande altan med söderläge.
TV och bredband
TV:
TV-antenn och egen parabol.
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen