Till salu

Klingsta Gård
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Klingsta Gård 11

Fräscht radhus i eftertraktade Klingsta Gård. Bekvämt och lättskött och med låga driftskostnader. Bra bostadsläge med bl.a. gångavstånd till Mörby C.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Radhus Rum:5 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:135 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tomtareal:246 kvm

Välkommen till ett av de eftertraktade radhusen i Klingstra Gård. Radhuset är i mycket gott skick och välbevarat och har ägts av en och samma familj sedan byggåret 2003. Huset är ljust och fräscht och dessa radhus betraktades som mycket exklusiva med hög materialstandard från tiden vid nyförsäljningen av området och de uppfördes av Veidekke som byggherre. Låga driftskostnader.

Mycket trevliga parkliknande omgivningar, sjönära med endast någon minut ner till Edsvikens glittrande vatten (400 meter), med bl.a. strandpromenad, bad-/båtliv och skridskoåkning vintertid. Bekvämt gångavstånd till Mörby Centrum med affärsutbud, tunnelbana och bussar och allehanda allmän service.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Entré med klinkergolv och gott om plats för kläder och skor, en dubbelgarderob försedd med skjutdörrar i spegelglas. I anslutning till entrén finns en rymlig gästtoalett med dusch, helkaklad med klinkergolv, golvvärme och ett mindre vädringsfönster som också ger lite extra ljusinsläpp. Trappa upp till övre plan, under trappan ett mindre förrådsutrymme med dörr.

Stort härligt kök från Vedum i vitt med ekbänkskivor, vitvaror i vitt, micro och ugn i arbetshöjd, häll och diskmaskin. I köket finns ett litet förråd där värmepumpen står. Matplats vid fönstret.

Stort härligt vardagsrum och matrum med öppen planlösning. Mycket ljus flödar in från fönstren, fönsterbänkar i marmor, gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Utgång med dubbeldörrar i glas mot uteplatsen/altandäcket där man kan njuta av solen från lunch till sena kvällen.

Genomgående enhetliga ekparkettgolv i hela entréplanet (utom vid entrén med klinkergolv) och med vattenburen golvvärme i hela entréplanet.

ÖVRE PLAN

Övre hall. På övre plan finns tre sovrum. Föräldrasovrummet är rymligt med hel garderobsvägg. Fransk balkong med dubbeldörr i föräldrasovrummet. De två andra sovrummen har två garderober var. Från hallen når man tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och vask samt gott om plats för klädvård och i anslutning till den finns en klädkammare.

Helkaklat badrum med både badkar, duschplats, komod med stort tvättställ med förvaring under och handdukstork. Klinkergolv med vattenburen golvvärme och fönster i badrummet.

I hallen finns en taklucka upp till vinden som har plats för förvaring av det mesta som inte behövs för stunden men som ändå skall bevaras.

Enhetliga ekparkettgolv i hallen och de tre sovrummen.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
2003
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Taktegel
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk till-/frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Vattenburen, frånluftsvärmepump
Tomten
Plan barnvänlig radhustomt med gräsmatta för lek och spel.Tomtarea 246 m² (friköpt). Uteplats Uteplats/altandäck med utgång från matrummet. Uteplatsen har västerläge med fin eftermiddags- och kvällssol.
Övriga utrymmen
På tomten finns ett förråd med plats för allehanda utrustning.
Bilplats
Direkt utanför entrén till huset finns det ett dubbelgarage som tillhör fastigheten. Det är försett med elektroniska portar och erbjuder även gott om förvaringsplats för diverse tillbehör, cyklar m.m. En av portarna är f.n. defekt och kommer inte att repareras av säljarna.
TV och bredband
Internet:
Villafiber är installerat.
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen