Till salu

Danderyd - Skogsvik
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Skogsviks Strand 6

Med fantastiskt sjöläge och makalös sjöutsikt i sydväst över Borgenviken ligger denna arkitektritade souterrängvilla från 1974. Moderniseringsbehov.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:7 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:229 kvm Biarea:37 kvm Tomtareal:891 kvm

LÄGE, LÄGE, LÄGE !!

Med fantastiskt sjöläge och makalös sjöutsikt i sydväst över Borgenviken ligger denna arkitektritade souterrängvilla från 1974. Sjöutsikt från i princip alla rum.

Väl tilltagna sällskapsytor med stora öppna ytor. 3 öppna spisar. Hiss i villan ner till ett stort dubbelgarage insprängt i berget.

Villan är i originalskick med moderniserings-/renoveringsbehov., dock med mycket goda förutsättningar att utveckla och här skapa ett drömhem.

LÄGE / OMGIVNINGAR

Trevligt lugnt och tyst läge på liten lokal återvändsgata i attraktiva Skogsvik i Danderyd. Nära till populära Baldersskolan (lågstadiet). Härlig närmiljö vid Edsviken och fina promenadstråk längs med strandpromenaden från Stocksundsbron till Sollentuna. Edsvikens vatten erbjuder bad-/båtliv och skridskoåkning på vintern m.m. Lokalbussen för dig snabbt upp till Mörby centrum med affärsutbud, bussnät och T-bana.Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN / SOUTERRÄNGPLAN

Rymlig hall med kappförvaring och tidstypiska keramikplattor. Från hallen leder trappan till övervåningen samt dörrar till gästtoalett, sovrum, tvättstuga, dusch/bastu samt husets förrådsutrymmen. Portal in till allrummet från hallen.

Allrummet har rejält furugolv, en pampig öppen spis samt med storslagen utsikt över Edsvikens glittrande vatten. Härifrån når man hobbyrummet som även kan fungera som ett 4:e sovrum. Hiss vid allrummet leder ner till garaget.

Sovrummet har heltäckningsmatta och fönster mot sydväst.
Hobbyrummet/sovrummet har heltäckningsmatta samt 6 st garderober.

Tvättstugan är rymlig. I tvättstugan finns varmvattenberedaren.

Helkaklad dusch med bastu från byggåret.

Stora förrådsutrymmen i det nedre planets nordvästra hörn. Här finns även en grovingång och möjlighet att skapa en uthyrningsdel med egen ingång.

ÖVRE PLAN

Trappan leder oss upp till den stora övre hallen/sällskapsytan som är övre plantes nav. Här erbjuds förutom strålande sjöutsikt, en stor öppen spis med insatskassett, öppen planlösning till köket, utgång till den stora altanen samt passage till de två sovrummen på övervåningen.

Köket är tidstypiskt från byggåret och har matplatsdel för 8 sittande.

Det stora vardagsrummet har fiskbensparkett och stora fönster mot Edsviken. Här finns en altandörr som leder till en uteplats där frukost kan intagas i solskenet. Till vardagsrummet går även hissen.

Den stora altanen har helt insynsskyddat solläge i sydväst med fantastisk utsikt över Edsviken. Här ryms både solstolar och matplats.

Masterbedroom har generöst med garderober bakom spegelskjutdörrar, utgång till altanen och samma slående sjöutsikt som resten av huset. Här finns även direktaccess till duschrummet.

Duschrummet är helkaklat och från byggåret och inrymmer duschkabin samt komod med skåp och lådförvaring, väggavskild toalett.

Sovrummet i nordvästra hörnet av huset har heltäckningsmatta och 3 st garderober.

HISSEN

Hissen tar dig direkt från allrummet i nedre plan eller vardagsrummet på övre till garaget och även till trädgården.

GARAGEPLAN

Generöst garage för två bilar med två automatiska fjärrstyrda portar. Vidare finns i detta plan en korridor som leder till hissen samt ett större förvaringsrum.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan (varav 1 i souterrain)
Byggnadsår:
1974
Mark:
Lättbetong
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Mestadels tegel, delvis puts och trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
2-glasfönster kopplade o. isolerglas
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el + 2 st luftvärmepumpar
Tomten
Sluttningstomt av mestadels naturkaraktär. Tomtarea 891 m² (friköpt). Uteplats Två stora terrasser, ett i vardera planet längs med entrésidan och mot Edsviken.
Terrassen i entréplanet har en utvändig öppen spis.
Övriga utrymmen
Enklare ved- och förrådsskjul.
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen