Till salu

Djursholm
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Angantyrvägen 25b

Rymligt, praktiskt planerat hus med inredd källare, 4 sovrum, 2 badrum, stort kök. Utmärkt läge. Lummig trädgård med sol hela dagen och barnvänligt.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:6 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea:120 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:60 kvm Tomtareal:392 kvm

Välkommen till en lättskött och välplanerad villa som är större än man tror. Utmärkt läge i området, villan är i mycket gott skick med 4 sovrum, luftigt vardagsrum och stort kök samt inredd källare med sovrum och allrum. Bra med förrådsutrymme.
Här kan du parkera i carporten eller på platsen bredvid och gå den korta biten upp till huset. Trädgården är liten men prunkande av blommor, fruktträd, uteplatser, täta häckar och nära till lekplats.

Liten entréhall med klinkergolv. En halv trappa upp hittar du det rymliga köket med vita snickerier och mycket bra arbetsytor och bardisk. Köket är fullt utrustat. Matplatsen är generös med gott om plats för stora middagssällskap. Här lyser förmiddagssolen in genom fönster och dubbeldörrar i glas ut till terrassen och trädgården.

På andra sidan trapphuset är det rymliga vardagsrummet med parkettgolv, infällda spotlights och dubbeldörrar till terrassen i väster.

Mellan köket och vardagsrummet finns det renoverade duschrummet från 2013 som är helkaklat med klinkergolv, värme, dusch, handfat med förvaring under, handdukstork och nytt fönster.

En trappa upp finns det ljusa föräldrasovrummet med en hel garderobsvägg. På andra sidan hallen är de två andra sovrummen varav ett med garderober och mitt emellan är badrummet med badkar. Golven på övre plan är vitmålade och ger ett mycket fräscht och luftigt intryck.

Källarplanet är perfekt inrett för tonårsbarn med sovrum och ett stort allrum. Sovrummet har en hel garderobsvägg och i allrummet finns också garderober. Golven är vitmålade. På detta plan finns tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp, tvättho och arbetsbänk. Förrådet är stort och här finns varmvattenberedaren.

Välkommen till ett barnvänligt område!

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 ½ plan med inredd källare
Byggnadsår:
1972
Mark:
Betong
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Träpanel
Takbeklädnad:
Plåt
Plåtarbete:
Plåt
Fönster:
2-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el med radiatorer och luftvärmepump
Renoveringar
- Platsbyggd garderob sovrum övre plan 2011
- Nytt badrum entréplan 2013
- Ny tvättmaskin 2013
- Ny el i kökstaket samt nya spotlights 2014
-Tillluftsventil sovrum 2014
Tomten
Liten lättskött tomt med flera fruktträd och rabatter, huset är omgärdat av en fin tujahäck. Terrasser med sol hela dagen. Tomtarea 392 m² (friköpt). Uteplats Förråds/trädgårdsbod på tomten med indragen el.
Övrigt

OMRÅDET

Från Angantyrvägen är det promenadavstånd till Mörby Centrum. Området är trots sin närhet till kommunikationer lugnt med fina strövområden mot t.ex. Ekebysjön och Ösbysjön.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m.Den populära restaurangen och cateringfirman Östergårds ligger ett stenkast bort. Eller varför inte ta en promenad till Kevinge Golfbana som inte bara bjuder på bra golf utan även har en förnämlig restaurang och som vintertid kan nyttjas av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.På gångavstånd finns också tennishall, curlinghall, stall och många bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Ytterligare en populär plats är Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Vintertid finns det nyrenoverade Mörbybadet på behändigt avstånd.Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seBUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anders Tjärnvall
Ansvarig mäklare
Anders Tjärnvall
anders@vincent.se
0708-755 170

Anna Alteg
Fastighetsmäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen