Till salu

Djursholm - Ekeby
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Ekeby skogsväg 30

Välplanerad 60-tal villa med renoverade ytskikt. Trevliga sällskapsytor, öppen spis, 5 sovrum, nylagda parkettgolv. Mycket barnvänlig tomt.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:8 rum och kök, varav 5 sovrum. Boarea:129 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:27 kvm Tomtareal:1 031 kvm

Välkommen till denna gedigna och välplanerade 60-tals villa på en sydvästvänd tomt med lummig grönska. Villans 60-tals charm är bevarad interiörmässigt och ytskikten är renoverade med utgångspunkt från 60-talets färgsättning och upplevs som tidstypiska och harmoniserar mycket bra med husets karaktär. Tomten är solig, plan och mycket barnvänlig. Villan ligger långt in på tomten med lagom distans till gatan. Fastigheten är belägen på en hörntomt med två adresser Ekeby Skogsväg 30/ Frodevägen 14. Sällskapsytorna har fint ljusinsläpp från stora fönster, charmig öppen spis och nyslipade parkettgolv. Trevliga omgivningar med hästhagar, Lekpark, tennisbana och promenadstråk runt Ekebysjön. Gångavstånd till skolor och kommunikationer.

Rumsbeskrivning

Entré med kapprum och gästtoalett. Nylagt parkettgolv i hallen som löper vidare in i köket. Rakt fram är vardagsrummet med tidstypiska glasdörrar. Vardagsrummet är ljust med fint ljusinsläpp från stora fönster, charmig öppen spis och utgång till den lummiga trädgården. Vägg i vägg med vardagsrummet finns ett mindre sällskapsrum/Tv-rum. Golven är nyslipade i sällskapsytorna.

Köket är rymligt med äldre standard. Här finns en bardisk som separerar matlagningsdel och matplats. Från matplatsen är det utgång till trädgården med stensatt uteplats.

På detta plan finns två mindre sovrum med garderober och nylagda parkettgolv.
Från köket kommer man in till en hall med köksingång och vidare en renoverad helkaklad tvättstuga med dusch och klinkergolv. I anslutning finns ett rum som är perfekt som ateljé/hobbyrum med utgång till trädgården.

Övre plan har tre bra sovrum med garderober och en hel garderobsvägg i hallen. Badrummet har äldre standard. Det finns gott om förrådsmöjligheter bakom garderobsväggen i hallen. Säljaren har lämnat in en bygglovsansökan om att få bygga takkupor i hallen för att få ett rymligt allrum på övre plan, se alternativ planlösning.
Ytskikten i villan är renoverade och nylagda parkettgolv.

Välkommen till detta eftertraktatde läge i Ekeby som är en perfekt familjebostad.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 ½ plan
Byggnadsår:
1961
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel, träpanel
Takbeklädnad:
Tegelpannor, papp
Fönster:
2-glasfönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Vattenburen värme. Elpanna, luftvärmepump
Tomten
Plan sydvästvänd trädgårdstomt med fruktträd, buskar och blomsterprakt. Stor plan gräsmatta.Tomtarea 1 031 m² (friköpt). På tomten finns ett förråd. Tomtarea 1 031 m² (friköpt). Uteplats Stensatt uteplats vid köket.
Övrigt

BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan köpekontraktet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen