Till salu

Danderyd - Skogsvik
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Västerviksvägen 1A

Fritt gavelläge på totalt 156 m² med utsikt mot Edsviken. Egen täppa på fram- och baksida. Låga driftskostn. Delägande av garage och allmänning ingår.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Radhus Rum:4 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Boarea:121.5 kvm
Areauppgifter enligt uppmätning vid energideklaration. Biarean är inredd souterrängdel.
Biarea:35 kvm Tomtareal:308 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till en skyddad, idyllisk miljö och ett eftertraktat radhus nära Edsviken. Här finns nu möjlighet att förvärva gavelhuset med helt insynsfria rum och liten, charmerande tomt runt om.

Du passerar det egna förrådet och förbi uteplatsen innan du välkomnas i entréhallen som har en hel garderobsvägg och separat gästtoalett.

Direkt till vänster är köket som byggdes om i sin helhet 2007. Här är det genomgående vitvaror från Miele, gott om förvaringsskåp, matlagningsytor och en platsbyggd arbetsplats.

Rakt fram är den stora gillestugan som kan användas till mycket; matsal, bio-rum, sovrum, hobbyrum, gym, vardagsrum m.m. Den räknas inte in i boarean eftersom marken utanför gör att det endast är små "källarfönster".

I anslutning till kök och gillestuga är tvättstugan med dusch och f.d. bastu innanför. Vid tvättstugan finns också gott om förvaringsplats i förråden.

En rak trappa leder upp till det ljusa, generösa vardagsrummet med en rymlig balkong utanför. Här kan du njuta av utsikten mot Edsvikens vatten. På andra sidan trappan är två rymliga sovrum - det första var ursprungligen två rum. Längst in i hallen är ett äldre familjebadrum med vädringsfönster.

Varmt välkomna till Västerviksvägen 1 - ett idyliskt boende för såväl stora som små!

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan i souterräng
Byggnadsår:
1970
Mark:
Betongplatta
Grund:
Betong
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Kalksandsten och träpanel
Takbeklädnad:
Papp
Fönster:
2-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk med värmeåtervinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
El - luftburen värme
Renoveringar
Uppskattade renoveringsår:
2000 Yttertaket läggs om
2003 Omdränering och isolering av grunden
2005 Ny tvättmaskin installeras
2007 Köket totalrenoveras
2008 WC på entréplanet renoveras
2008 WC-stolen i badrummet från 1991 byts ut
2010 Luftvärmepump i gillestugan installeras
Tomten
Den friköpta tomten är på 308 m². Vid entrén till huset finns en stenbelagd uteplats i skydd av kallförrådet. På tomten bakom huset är det kvällssol.

Utöver denna fastighet ingår 1/8-del av fastigheten Växthuset 34 på totalt 4.194 m². Denna omfattar en allmänning med gräsmatta, äppelträd m.m. framför husen, garagelängan och vägen in till den grusade parkeringen.
Övriga utrymmen
På entrésidan finns ett förråd.
Bilplats
Det första garaget i längan hör till detta radhus. Det finns också en grusad parkeringsplats framför garagelängan som ägs och nyttjas av medlemmarna och deras gäster.
TV och bredband
Internet:
Fiberkabel finns framdraget till huset.
Övrigt

SKOGSVIK NÄROMRÅDE

Västerviksvägen 1 är en idyllisk skaftväg i ett barnvänligt, eftertraktat område. Ett stenkast bort stannar lokalbussen som snabbt tar dig till Mörby centrum och vidare till Danderyds Sjukhus. Vill du hellre promenera tar det 20-25 minuter.Strax nedanför husen finns en båthamn och strandpromenad längs Edsviken. Utsikten är fantastisk och inbjuder till många timmars naturskön motion året om. Här finns ett flertal klippbad och strandbad. Vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.I närområdet finns också Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. I badparken samlas grannarna för traditionsenligt midsommar- och valborgsfirande.Mittemot Kvarnparken är Danderydsvallen med konstgräs för de fotbollsintresserade ungdomarna. Vintertid finns en hockeyrink. I detta kvarter finns också flera utomhus tennisbanor vid Edsvikens vatten.På promenadavstånd är också en skyddad “övningsbana” med gator, övergångsställen och trafikskyltar i miniatyr så att de små kan lära sig cykla och öva trafikregler i bästa tänkbara miljö.I närområdet finns utmärkt barnomsorg liksom bra skolor för barn från åk 1 ända upp till gymnasiet. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen