Till salu

Stocksund - Inverness
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Skeppsvägen 13

Centralt och sjönära beläget radhusboende i engelskinspirerande stil. Endast 100 m ner till Stocksundet och småbåtshamn. Visst renoveringsbehov.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Radhus Rum:5 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:99 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tomtareal:150 kvm

Centralt och sjönära beläget radhusboende i engelskinspirerande townhouse-stil. Ett stenkast (100 m) ner till Stocksundet med bl.a. badmöjligheter och småbåtshamn.

Även bekvämt gångavstånd till kommunikationer med stort busscenter och tunnelbana vid Danderyds sjukhus. Runt knuten finns ett mysigt torg med restaurang, pizzeria och minilvs m.m.

Visst renoverings-/moderniseringsbehov föreligger.

Rumsbeskrivning

Entréhall med kappavhängning. I entréhallen finns en gästtoalett.

Härligt rymligt vardagsrum med högt i tak ger en härlig volym. Stort fönsterparti mot baksidan ger ett fint ljusinsläpp. I vardagsrummet finns en naturlig matplats som ligger utanför arbetsköket. I vardagsrummet finns en fin öppen spis för trivsel och värme mörka och kulna höst-/vinterdagar. Det ligger fint stavparkettgolv i vardagsrummet. Från vardagsrummet kommer man ut till uteplatsen och tomten.

Köket är ett arbetskök med stor arbetsbänk och gott om förvaring i skåp och lådor. Nyare kyl/frys från 2014, diskmskinen är från 2010 medan spis/ugn och fkläkten är c:a 20 år gamla.

Svängd vacker trappa leder upp till övre planet.

ÖVRE PLAN

Övre hall.

Tre sovrum. Det största sovrummet, det naturliga föräldrasovrummet vetter mot gatan och har en balkong med västerläge. Garderobsrad längs en hel vägg. De två övriga sovrummen är likvärdiga storleksmässigt och vetter mot baksidan med österläge. det en av sovrummen har utgång till balkong.

Duschrum/wc som är helkaklat. Duschrummet renoverades 2011 och har vattenburen golvvärme.

KÄLLARPLAN

Källarhall med trappförråd. Utgång till fastighetens gemensamma källargång som bl.a. leder till fastighetens gemensamma tvättstuga. Här finns tvärsöver källarhallen också ett förrådsrum om 11 m².

Stort allrum/gillestuga om c:a 20 m² med två källarfönster. Kan används förslagsvis som TV-/musikrum, tonårsrum eller liknande.Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan med källare
Byggnadsår:
1940
Mark:
Betonghålsten (bedömt)
Grund:
Grundsulor
Stomme:
Tegel, trä
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Falsad plåt
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
Kopplade tvåglas
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Fjärrvärme
Tomten
Radhustäppa på baksidan med gräsmatta, grönskande buskar och blomster. På baksidan finns grind ut till en stig som leder ner till Stocksundet och vattnet. Tomtarea 150 m² (friköpt). Uteplats Uteplats/trädäck med utgång från vardagsrummet. Uteplatsen har en spaljé som insynsskydd mot grannen. Uteplatsen har ett syd/ost-läge med sol från tidig morgon till lunchtid.

Två balkonger en mot gatan med utgång från föräldrasovrummet och den andra mot baksiden med utgång från ett av de övriga sovrummen.
TV och bredband
Internet:
Bredband.
Övrigt

OMRÅDET INVERNESS

I Inverness finns en blandning av villor och flerfamiljshus. Närheten till Edsviken är påtaglig där Stocksunds Båtklubb har sina platser vid Skeppsvägen slut c:a 100 meter ner längs gatan. Strandpromenaden vid Edsviken är helt fantastisk och erbjuder många timmars naturskön motion. Här finns också många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. En liten bit bort längs vattnet ligger Hamnkrogen, en mycket populär sommarrestaurang.Vid infarten till Inverness möts du av torget med bl.a. närbutik, blomsterhandel och en mycket trevlig lunchrestaurang. Strax utanför ligger en stor Lidl-butik och yogastudio.Härifrån är det bra kommunikationer med bussar, T-bana och Roslagsbana - Stockholm City är bara 20 minuter bort. Avståndet till Mörby Centrum är inte heller långt. Där finns en bra blandning av fina butiker,  läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, videouthyrning, torghandel m.m. Ungefär lika nära är det till Stocksunds torg med restauranger, ICA-handlare, bibliotek m.m.I närområdet finns bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen