Till salu

Danderyd - Nora
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Vasseurs Väg 36

Perfekt familjevilla med stora, ljusa sällskapsytor både ute och inne. Fortlöpande renoverat och tillbyggt 2013. Extremt energisnålt. Välkomna in!

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:9 rum och kök, varav 5-6 sovrum. Boarea:223 kvm
Areauppgifter enligt mätning.
Tomtareal:1 000 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till en rymlig familjevilla i populära Nora. Huset inbjuder till sociala aktiviteter både ute och inne tack vare mycket generösa sällskapsytor.

Huset är fortlöpande renoverat och tillbyggt år 2013. På hela det nedre planet är det vattenburen golvvärme liksom i matsalen och badrummet på det övre planet.

Entréhallen är rymlig med ett praktiskt klinkergolv och bra förvaring i förrådet under trappan. Rakt fram är det mysiga allrummet med dörr ut till trädgården. Här finns en öppen spis med insats för att ta tillvara värmen. Bredvid allrummet är ett stort, ljust sovrum som idag nyttjas som lekrum.

På entréplanet finns ytterligare två bra sovrum och ett arbetsrum med förvaringsskåp. Badrummet är rymligt med badkar, avskiljd vägghängd toalett och handfat med förvaring under.

Innanför badrummet är en fräsch tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och rejäl tvättho för handtvätten. Här är det gott om plats för förvaringsmöbler eller annat efter behov.

Ytorna på det övre planet inbjuder verkligen till socialt umgänge. Här ligger vackra ektiljor i kök och matsal, i vardagrsummet är det fiskbensparkett och sovrummen har ekgolv även de.

Köket är från Kvik med svarta stenbänkar och öppen layout så att hela familjen kan hjälpas åt med matlagningen. Praktiska skjutdörrar leder in till den tillbyggda delen som består av en fantastisk ljus matsal med högt i tak och gott om plats för släkt och vänner. Härifrån kan du kliva ut och ta trappan ner till den soliga altanen i sydväst.

Vardagsrummet på andra sidan köket är ljust och rymligt med den öppna spisen i fokus och sol som flödar in från tre väderstreck. Balkongen utanför är en av familjens favoritplatser när de vill njuta av en lugn stund i solen - blir det för gassande finns en markis att fälla ner.

På det här våningsplanet finns också två sovrum med garderober. Intill dessa är ett modernt badrum med golvvärme, infällbara duschväggar och vädringsfönster.

Välkommen till en extremt energisnål familjevilla med ytor som borgar för ett trivsamt boende i många år framöver!

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
1945 tillbyggd 2013
Mark:
Betonghålsten, betong
Grund:
Krypgrund, grundsulor, betongplatta med pelare
Stomme:
Betonghålsten, trä
Bjälklag:
Betong, trä
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Plåt, papp
Fönster:
2-glasfönster, 3-glas isolerglas
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Tomten
Den friköpta tomten på 1 000 m² ligger i korsningen Vasseurs väg och Skogsviksvägen. Här finns plommon- och äppelträd men du kan också plocka hallon, fläder, blåbär, björnbär, röda och svarta vinbär. Helt nyligen har ägarna också planterat 50 jordgubbsplantor!

I övre hörnet av tomten finns ett trädgårdsland för odling av grönsaker och örter. Uteplats På den soligaste sydvästvända delen av tomten är en stor altan med utgång från allrummet och matsalen.

Det finns också en solig balkong med markis utanför vardagsrummet och sovrummet.
Övriga utrymmen
På tomten finns en friggebod och en uppskattad lekstuga för de små.
Bilplats
Vid infarten finns uppställningsplats för tre bilar.
Övrigt

NORA NÄROMRÅDE

Vasseurs väg är en lugn villagata i ett barnvänligt, eftertraktat område. Ett stenkast bort stannar lokalbussen som snabbt tar dig till Mörby centrum och vidare till Danderyds Sjukhus. Vill du hellre promenera tar det c:a 20 minuter.Lite längre bort längs Skogsviksvägen finns en skyddad “övningsbana” med gator, övergångsställen och trafikskyltar i miniatyr så att de små kan öva trafikregler. Ett par kvarter bort ligger Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. I badparken samlas grannarna för traditionsenligt midsommar- och valborgsfirande.Strax bortom Kvarnparken är Danderydsvallen med konstgräs för de fotbollsintresserade ungdomarna och hockeyrink på vintern. I detta kvarter finns också flera tennisbanor utomhus vid Edsvikens vatten.Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och inbjuder till många timmars naturskön motion. Här finns också ett flertal klippbad och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare. Är du båtintresserad ligger båthamnen på bekvämt gångavstånd från huset!I närområdet finns utmärkt barnomsorg liksom bra skolor för barn från åk 1 ända upp till gymnasiet. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

BUDGIVNING

Vid budgivning tillämpas en öppen sådan där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.Enligt lag råder alltid fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att denne har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

Eva-Karin Ottersgård
Ansvarig mäklare
Eva-Karin Ottersgård
eko@vincent.se
0708-14 28 64

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen