Till salu

Danderyd - Klingsta Park
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Klingsta Gård 12

Fräscht radhus i eftertraktade Klingsta Gård. Bekvämt och lättskött och med låga driftskostnader. Bra bostadsläge med bl.a. gångavstånd till Mörby C

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Radhus Rum:5 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:135 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tomtareal:245 kvm

Välkommen till ett av de eftertraktade radhusen i Klingstra Gård. Radhuset är i mycket gott skick och välbevarat och har ägts av en och samma familj sedan byggåret 2003. Huset är ljust och fräscht och dessa radhus betraktades som mycket exklusiva med hög materialstandard från tiden vid nyförsäljningen av området och de uppfördes av Veidekke som byggherre. Samtliga vitvaror i köket och tvättstugan är utbytta/nya från förra året. Dubbelgarage, bekvämt beläget just utanför entrén. Låga driftskostnader.

Mycket trevliga parkliknande omgivningar, sjönära med endast någon minut ner till Edsvikens glittrande vatten (400 meter), med bl.a. strandpromenad, bad-/båtliv och skridskoåkning vintertid. Bekvämt gångavstånd till Mörby Centrum med affärsutbud, tunnelbana och bussar och allehanda allmän service.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Entré med klinkergolv och gott om plats för kläder och skor, en dubbelgarderob försedd med nya skjutdörrar (nyinst. Elfa-sysytem). I anslutning vid entrén finns till höger en rymlig gästtoalett med dusch, helkaklad med klinkergolv, golvvärme och ett mindre vädringsfönster som också ger lite extra ljusinsläpp. Trappa upp till övre plan och under trappan ett trappförråd där bl.a. behållaren till centraldammsugaren finns.

Stort härligt kök från Vedum i tonad vitlaserade ekluckor och med ekbänkskivor, nya vitvaror från förra året, micro och ugn i arbetshöjd, spishäll, fläkt och diskmaskin. I köket finns en rejäl matplats vid fönstret. Klinkergolv lika det som ligger i hallen. I köket finns ett litet förråd där värmepumpen står.

Stort härligt vardagsrum och matrum med öppen planlösning. Mycket ljus flödar in från fönstren, fönsterbänkar i marmor, gott om plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Ekparkettgolv i vardagsrummet. Utgång med dubbeldörrar i fönsterglas mot uteplatsen där man kan njuta av solen från lunch till sena kvällen. Uteplatsen är belagd med marksten och pergolan (med ny takduk) kan ingå i överlåtelsen om köparen vill.

Generellt är det vattenburen golvvärme i hela entréplanet.

ÖVRE PLAN

Övre hall. På övre plan finns tre sovrum. Föräldrasovrummet är rymligt med hel garderobsvägg med skjutdörrar som är nyinstallerade. Fransk balkong med dubbeldörr i föräldrasovrummet. I ett av de andra sovrummen finns två garderober.

Från hallen når man tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare (båda nya 2016) och vask samt plats för klädvård och i anslutning till tvättstugan finns en klädkammare med kompletterande ny inredning (Elfa-system).

Helkaklat badrum med både hörnbadkar, duschplats, ny komod med stort tvättställ med förvaring under och även nytt spegelskåp. Handdukstork. Klinkergolv med elburen golvvärme och fönster i badrummet.

I hallen finns en taklucka upp till vinden som har plats för förvaring av det mesta som inte behövs för stunden men som ändå skall bevaras.

Parkettgolv i hallen och de tre sovrummen.


Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan med vind
Byggnadsår:
2003
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Taktegel
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
3-glasfönster (isoler)
Ventilation:
Mekanisk med värmeåtervinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump IVT. Vattenburen golvvärme entréplan.
Tomten
Tomtarea 245 m² (friköpt).
Övriga utrymmen
På tomten finns ett förråd med plats för allehanda utrustning.
Bilplats
Utanför entrén till huset finns det ett dubbelgarage som disponeras av ägaren till fastigheten. Det är försett med automatiska fjärrstyrda portar och erbjuder även gott om förvaringsplats för diverse tillbehör.
TV och bredband
TV:
Via villafiber.
Internet:
Villafiber.
Övrigt

OMRÅDET

Klingsta Gård är ett idylliskt bostadsområde med varierad arkitektur från historisk och modern tid. Läget är perfekt med bara 400 m till Edsvikens vatten, ICA-butik på gångavstånd och bara 1 km till Mörby Centrum.Strandpromenaden längs Edsviken är helt fantastisk och bjuder på många timmars naturskön motion. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.På andra sidan Edsviksvägen ligger populära Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Det är också här man samlas för att fira traditionell midsommar och valborg.Nedanför huset ligger Danderydsvallen med fotbollsplaner, ishockeyrink, allmän isbana, thai restaurang. Ett stenkast bort finns välskötta utomhusbanor för den tennisintresserade.På väg till Mörby Centrum ligger Kevinge Golfbana. Den bjuder inte bara på golf och en förnämlig restaurang, utan vintertid nyttjas den flitigt av skidåkare och pulkaåkande barn med familjer.I Mörby Centrum finns förutom T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.I närområdet finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.BUDGIVNING

Vårt pris anger det pris säljaren önskar inleda en eventuell budgivning på. Vi tillämpar en öppen budgivning där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas genom e-bud. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Säljarna har alltid rätt att besluta om vid vilken tidpunkt de vill sälja och till vem. Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som själv avgör om budet ska avfärdas eller antas.

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen