Till salu

Stocksund - Långängen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Johan Banérs Väg 14a

Med högt soligt läge ligger detta välplanerade och trevliga parhus. Öppen ljus tilltalande sällskapsdel om vardagsrum, bibliotek och matsal.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Parhus Rum:4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:141 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:25 kvm Tomtareal:875 kvm

Välkommen till detta fina parhus om 171 m² med ett högt, soligt läge centralt i Stocksund. Här finns närhet till skola och goda kommunikationer. Härlig ogenerad uteplats, sällskapsdel i öppen planlösning med fönster från golv till tak. Rymligt kök med matplats. Praktisk, avskild sovrumsavdelning, groventré och tvättstuga. Gott om förrådsutrymmen och två badrum. Parkeringsplats för två bilar. Separat redskapsbod. Lättskött tomt.

Entreplan

Entréplan
Välkomnande hall med kläd och kappförvaring. Till vänster sovrum 1 med vitmålade väggar och ljust trägolv, garderob med skjutdörr. Från hallen även in till förrådsrum med plastmatta, vävtapet och husets el-central. I den inre hallen finns trappan som leder upp till övre plan samt dörrar till duschrum, tvättstuga och sovrum 2 och 3. Duschrummet som är renoverat ca år 1998 är helkaklat och i gott skick. Tvättstugan inrymmer husets luftvärmepump från Nibe, utbytt 2016 samt tvättmaskin och torktumlare. Här finns utgång till nedre altanen och en dörr som leder till ett mindre förråd. Sovrum 2, husets föräldrasovrum, har fönster mot både framsidan och kortsidan av huset samt en altandörr till den nedre altanen. Sovrum 3, ljusa väggar och trägolv.

Övre plan
Trappan från inre hallen leder upp i ett stort ljust vardagsrum med öppen planlösning. Till vänster finns en generös sällskapsdel, till höger matsal. Två altandörrar, en från matsalen och en från sällskapsdelen, leder till uteplatsen på husets baksida. Det övre planet inrymmer också ett kök samt ett badrum. Köket, som är tillverkat av Canadakök, är från byggåret men i gott skick. Vitvarorna varierar i fabrikat och ålder, diskmaskinen från Miele är utbytt år 2016. Äldre spis och elektrisk grill från Gaggenau. Badrummet, med badkar är, helkaklat i vitt och har elektrisk golvvärme.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1-2 plan
Byggnadsår:
1985
Mark:
Leca
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Plåtisol
Fönster:
2-glasfönster med kopplad båge
Ventilation:
Mekanisk till- och frånluft med återvinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Luftvärme
Renoveringar
Övervåningen tillbyggd med ca 10 kvm 2002
Tomten
Tomtarea 875 m² (friköpt).
Lättskött fin tomt. På framsidan lätt sluttande mot vägen och på baksidan plan och välvårdad. Vackra stenhällar i fin anslutning till stort trädäck. Uteplats Synnerligen trivsam uteplats på baksidan av huset. Ljus och trevlig, med berg i dagen. Trädäck som löper utmed baksidan och runt kortsidan, här finns en altan med kvällssol i överflöd och plats för matgrupp.
Övriga utrymmen
Friggebod.
TV och bredband
Internet:
Fiberansluten från Banhof.
Övrigt

Nuvarande ägare har ägt fastigheten sedan 1989. Fastigheten är besiktigad, uppmätt och energideklarerad inför försäljningen.

Anders Tjärnvall
Ansvarig mäklare
Anders Tjärnvall
anders@vincent.se
0708-755 170

Magnus Engdahl
Fastighetsmäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen