Till salu

Stocksund - Söderskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kungsvägen 1s

Topprenoverat kedjehus med modern vattenburen golvvärme under enhetliga ekgolv, generösa sällskapsutrymmen, avskiljda sovrumsavdelning, lyxigt badrum.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Kedjehus Rum:5 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:152 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:9 kvm Tomtareal:264 kvm

Nyrenoverat kedjehus med centralt läge i Stocksund. Trevlig planlösning om härlig sällskapsdel och vardagsrum med takhöjd upp till nock. Rymliga sovrum och stort helkaklat badrum. Privat uteplats med perfekt solläge. Ett omtyckt och bekvämt boende. Garage i länga. Omedelbar närhet till affär, buss m.m.

Rumsbeskrivning

Välkommen till ett topprenoverat, ljust och rymligt kedjehus i det populära området vid Stocksunds centrum. Här har du ett perfekt gavelläge med en liten behändig tomt och gräsmatta. Vattenburen golvvärme borgar för låga driftskostnader.

Du välkomnas i ett ljust kapprum med gott om avhängningsplats och kalkstensgolv. Intill ligger gästtoalett med klinkerplattor.

Från kapprummet kliver du in på parketten i den rymliga matsalen med kök i öppen planlösning och vidare in till det ännu större vardagsrummet som har ca 3,20 i takhöjd. Rummen präglas av sina stora glaspartier ut mot uteplatsen.

Köket vid matsalen har en stor köksö och vid fönstret finns matplats för 4-6 personer om man vill. Intill köket finns en rymliga tvättstuga med ljust klinkergolv och en groventré. Här finns tvättmaskin, tvättho, värmepanna med varmvattenberedare och ett separat förråd.

I den separata sovrumsavdelningen finns, en inre möblerbar hall, tre bra sovrum, klädkammare och ett härligt badrum. Sovrum 1 har ljusa väggar och fönster mot uteplatsen. Sovrum 2, föräldrasovrummet, är rymligt, har fönster mot innergården och det finns plats för en walk-in-closet. Sovrum 3 har ljusa väggar och fönster mot entrésidan. Badrummet är stort och lyxigt, har förutom WC samt kommod både badkar och dusch.

Genomgående renoverat 2017. Fantastiskt vackert enhetlig vitbetsad ekparkett i samtliga rum och vattenburen golvvärme i hela huset. Välkomna till ett synnerligen hemtrevligt och energieffektivt hus i centrala Stocksund!

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 plan
Byggnadsår:
1969
Grund:
Platta på mark
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Tegel, Träpanel
Takbeklädnad:
Papp
Plåtarbete:
Koppar
Fönster:
2-glasfönster
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el samt luftvärmepump från ca 2007
Övrigt:
Huset har under hösten 2016 drabbats av en vattenskada.
Tomten
Den friköpta tomten på 264 m² är prydligt anlagd med stenplattor, gräs och blandade växter. Tomten är omgärdad av huset och förråden, så här är det en vind- och insynsskyddad uteplats. Allmänningen utanför tomtgränsen nyttjas av ägarna till denna fastighet med samfällighetens godkännande.
Övriga utrymmen
Vid huset finns en förrådsbod uppdelad i 2 sektioner.
TV och bredband
TV:
Kabel-TV via samfälligheten med ett basutbud kanaler som ingår i avgiften.
Internet:
Via Kabel-TV eller ADSL.
Övrigt

NÄROMRÅDET

I grupphusområdet finns ett 30-tal hus där det ligger fyra hus mot varje gränd. En bilfri gata går likt ett promenadstråk mellan Kungsvägen och Villavägen med ett stort grönområde i mitten. I närområdet finns ett flertalet lekplatser liksom två förskolor.Huset är bekvämt med omedelbar närhet till bl.a. Stocksunds torg med mataffär, restauranger, bibliotek, vårdcentral etc. samt buss till Danderyds Sjukhus och Mörby Centrum. Det är också nära båthamn, badstrand, Cedergrenska Tornet samt fina promenadstråk i omgivningarna.

Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen