Till salu

Näsbypark - Norskogen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Orrvägen 36

Nyast och bäst i Norskogen. Bekvämt i 1 plan. Genomgående nyrenoverat. Ryggåstak med 5 m i takhöjd. Öppen planlösning. Altandäck med bl.a "hot tub"

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:5 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:136 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tomtareal:652 kvm

Välkommen till Norskogens nyaste och skönaste villa. Bekvämt i 1 plan.

Barnvänligt boende i en lummig och lugn miljö i Näsbypark med gångavstånd till Näsbyparks centrum och Roslagsbanan.

Hela villan här helt nyrenoverad och i absoluta bästa skick och med exklusiva materialval som t.ex. nya vitvaror i rostfritt från Miele och blandare från Grohe.

Härliga ljusa sällskapsytor med stora fönsterpartier för bästa ljusinsläpp, rymd, fina parkettgolv, kamin och öppen planlösning med köket.

Villan har en uppdelning i två delar för att skapa två separata ostörda avdelningar. Takhöjden är 2,5 m vid plana tak och i vardagsrummets ryggåstak hela 5 meter. Detta för att ge rymd, luft och ett bättre inomhusklimat. Flexibla möjligheter med loft som finns ovanpå master bedroom med en ytsnål trappa upp till loftet. Utanför barnrummen finns ett allrum som kan nyttjas som TV-rum, kontor eller vid behov ytterligare ett sovrum.

Stort soligt altandäck uppdelat i två "rums"-delar längs med hela långa söderfasaden bl.a med ett bubbelbad "hot tub" att användas året om.

Rumsbeskrivning

Välkommen in i en välkomnade hall med bl.a. nylagt ekparkettgolv och vitslammad halvrund tegelvägg. I hallen slås man direkt av det härliga ljuset och den öppna planlösningen rakt fram mot vardagsrum/matrum.

Vardagsrummet är härligt rymligt och ljust och med den höga takhöjden 5 meter upp till ryggåstaket ger en speciell känsla av välbehag. Vardagsrummet har stora fönsterpartier och altandörr ut mot altandäcket. Gott om plats för både sittgrupper och matrumsdel och öppen planlösning mot köket. Centralt i vardagsrummet finns en kamin med ett synligt skorstensrör upp genom taknocken. Kaminen är en glädjespridare och som ger extra trivsel och värme vid kulna höst- och vinterdagar.

Köket är nyrenoverat och sobert modernt med vita släta skåpsluckor. Nya massiva ekbänkskivor och nya vitvaror i rostfritt från Miele. Köks-ö med ny spishäll och frihängande fläktkåpa i rostfritt. Köks-ön är vänd mot vardagsrummet som ger en god kontakt med övriga i familjen vid matlagning. I köklet ligger nytt ekparkettgolv.

Innanför köket ligger tvättstugan med groventré. Här finns också gott om plats för klädförvaring och klädvård. Här inryms även värmepumpen och centraldammsugaren. Klinkergolv i tvättstugan.

Master bedroom ligger innför vardagsrummet och är rymligt och med utgång till privat uteplats och altandäcket. Master bedroom har eget dusch rum "en suite". Duschrummet är helkaklat och nyrenoverat med nya klinkersgolv, nytt sanitetsporslin, ny duschvägg och ny komod med bl.a. Grohe-blandare. Vädringsfönster finns i duschrummet.

Till höger från entrehallen ligger barnens el. ungdomarnas rum. Här finns två sovrum och ett öppet allrum lämpligt för TV och/eller dataspelande el. dyl. Vid behov går rummet också att dela av till ett 4:e sovrum.

I denna del av huset ligger också ett rymligt badrum. Badrummet är helkaklat och nyrenoverat med bl.a. nytt klinkergolv, nytt sanitetsporslin och ny komod med bl.a. Grohe-blandare. Vädringsfönster finns i badrummet.

Förrådsvind finns som nås genom vindslucka som fälls ner med vikbar stege.

Generellt för hela bottenplanet är att golven har vattenburen golvvärme.
Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 plan + loft
Byggnadsår:
1999
Grund:
Betongplatta (ingjuten golvvärme)
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Puts, träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk med värmeåtervinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump
Renoveringar
Hela villan är totalrenoverad under senaste halvåret. Genomgående renoverade nya ytskikt, delvis nylagda ekparkettgolv, nyrenoverat kök, nya vitvaror från Miele, nyrenoverade två bad-/duschrum med bla. nytt sanitetsporslin, utvändigt ommålat, SPA-badet ute är renoverat m.m.
Tomten
Mysig lagom stor tomt med både gräsmatteytor och inslag av naturtomtskaraktär. Tomten har bl.a. en mindre damm med porlande vattenfall. Tomtarea 652 m² (friköpt). Uteplats Stort altandäck som sträcker sig längs med hela söderfasaden och är uppdelad i två olika "rum". "Rum 1 - allmän uteplats" Utanför vardagsrummet, delvis under tak. Den naturliga platsen för grillmiddagen eller att samla vännerna till t.ex. kräftskivan. "Rum 2 - privata uteplatsen" En liten mer privat altanhörna med loungedel, utomhus-SPA ("hot tub") uppvärmd året om.
Övriga utrymmen
Kallförråd
TV och bredband
TV:
Via villafiber
Internet:
Villafiber finns installerat
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen