Till salu

Danderyd - Nora
Alla bilder Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Skogsviksvägen 22 A

Modern stilren 2-plansvilla i mycket bra skick. Luftigt sällskapsdel med öppet upp till taknocken. Bra planlösning med bl.a. 4 sov på ÖV
Typ:Friliggande villa Rum:8 rum och kök, varav 5 sovrum. Boarea:204 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tomtareal:825 kvm Pris:11 985 000 kr

Modern stilren och sober 2-plansvilla uppförd 2004. Allt i mycket gott skick. Volymiös rymd med öppet upp i nock (5 meter) i vardagsrumsdelen med dessutom stora fönsterpartier ger en härlig fri känsla och ljuset bara flödar in. Fina enhetliga materialval. Bra planlösning med bl.a. 4 sovrum på samma plan gör detta till den perfekta familjevillan för den moderna familjen. Välbehövligt stort garage med plats både för bilen, cyklar, barnvagnar, pulkor m.m.

Villan är välbelägen med soligt söderläge i attraktiva uppvuxna kvarter centralt i Nora Trädgårdsstad just norr om Nora Torg med kringliggande blandad äldre och nyare villabebyggelse. Några minuters promenad till Edsvikens vatten med sköna omgivningar bl.a. med strandpromenad. Lokalbussen tar dig på minuten till Mörby centrum och är det fint väder går du istället till Mörby C. på en kvart. Nära till skolor (Baldersskolan och Kyrkskolan) och flera alternativa dagis (bl.a. Nora Herrgård i grannkvarteret). Mindre mataffär och en trevlig Deli med goda delikatesser finns vid Nora Torg.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Entréhall med beige sjöstensgolv. Direkt till höger i entréhallen helkaklat duschrum/gästtoalett med vitt kakel på väggarna och svart klinker på golvet (renoverat 2011).

Rakt fram med öppen planlösning är de sociala ytorna med vardagsrum, matrum och kök. Synnerligen tilltalande arkitektur med öppet upp till taknocken (5 meter) i vardagsrumsdelen och med strora fönsterpartier ger sällskapsdelen mycket ljus och med en behaglig karaktär. En Contura-kamin ger både skön värme för ruggiga och kalla dagar samt är en vacker syn att rikta blicken mot och se elden spraka i. Matrummet i direkt anslutning till både vardagsrummet och köket. Köket är från HTH och är i massiv björk och vitvarorna är i rostfritt. Köket har en köksö med bardel.

Ett sovrum (alt.arb.rum/gästrum) på detta plan. Praktisk tvättstuga med grovventré. Det är denna entré man tar till vardags, när barnens grusiga overaller och leriga stövlar ska av. Både torktumlare, torksskåp och spolmöjjligheter finns i tvättstugan och likaså står frånluftsvärmepumpen här.

Enhetliga oljade ekparkettgolv i hallen, köksdel, vardagsrum och sovrummet.
Granitgolv i tvättstugan. Vattenburen golvvärme i hela entréplanet.

Vidbyggt större garage med vatten och avlopp. Garaget har förutom garageportarna en bakre entrédörr i nära anslutning till groventrén in till huset.
Förrådsdel ihopbyggt med garaget på baksidan.

ÖVRE PLAN

Övre hall. Ljust allrum/TV-rum med s.k. fransk balkong.
4 st bra sovrum. Föräldrasovrummet, sovrum 1 (23,4 m²) har fönster i tre väderstreck och en fransk balkong, skjutdörrsgarderob i massiv ek. Sovrum 2 (16,7 m²) har 4 st garderober och utgång till en stor balkong med söderläge. Sovrum 3 (16,3 m²) har 3 st garderober och utgång till samma balkong som sovrum 2. Sovrum 4 (11,5 m²) har 2 st garderober. Enhetliga oljade ekparkettgolv i hela övervåningen exkl. badrummet.

Elegant helkaklat badrum med både badkar och dusch. Tvättkomod från Vedum med dubbla tvättfat och en träslagskombination av körsbär och björk. Vitt kakel på väggarna och marinblå klinkersgolv med elgolvvärme.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
2004
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Betong, trä
Fasad:
Trä
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk frånluft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump
Tomten
Plan barnvänlig södervänd trädgårdstomt. Tomtarea 825 m² (friköpt). Uteplats Stort altandäck med soligt söderläge. Utgång från matrummet.
Balkong 12,5 m² med access från sovrum 2 och 3.
Övriga utrymmen
2 förråd.
Kallförråd i anslutning till garagedelens baksida. Vedskjul.
Bilplats
Isolerat garage med klinkersplattor
Stort garage som är 10,5 meter långt och med god vilja får 2 bilar efter varandra plats. I garaget finns vatten och avlopp. Garageinfarten är bred och djup vilket ger plats för flera biluppställningsplatser.
TV och bredband
Internet:
Villafiber indraget och installerat.
Driftskostnad
Uppvärmning:
16 000 kr
Försäkring:
8 000 kr
Vatten/avlopp:
5 000 kr
Renhållning:
2 500 kr
Sotning:
500 kr
Hushållsel:
10 000 kr
Summa:
42 000 kr/år
Taxeringsvärde
Taxeringsvärde:
8 406 000 kr (fastställt 2018, värdeår 2004)
Byggnadsvärde:
3 748 000 kr
Markvärde:
4 658 000 kr
Typkod:
220, Småhusenhet, bebyggd
Servitut/ planbestämmelser
Inskrivna servitut och övriga gravationer:
Avtalsservitut Vattenhämtning, Avtalsservitut Vattenhämtning, Avtalsservitut Vattenhämtning
Planbestämmelser:
Stadsplan (1958-08-29) , Tomtindelning (1985-06-04)

DOKUMENT

Energideklaration Besiktningsprotokoll Huvudritningar


INTRESSEANMÄLAN

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen