Till salu

Danderyd - Klingsta Park
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Ekbacksvägen 22

Med sjönära läge ligger denna nyproducerade stenvilla i modern design med bästa kvalitet och utförande. Mycket eftertraktat bostadsläge vid Edsviken.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:8 rum och kök, varav 4-5 sovrum. Boarea:320 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Tomtareal:759 kvm

Välkommen hem till denna arkitektritade nyproducerade stenvilla. Beläget på hörntomt i mycket eftertraktade kvarter på gränsen mellan Klingsta Park och Ekbacken. Villan är högklassig och påkostad samt mycket robust och gedigen helt gjuten i betong (väggar, bjälklag och trappor). Planlösning som är perfekt för såväl vardagsliv som sällskapsliv och är en upplevelse i arkitektur vad gäller ljusflöden, öppna ytor och spännande rumskänsla.

Huset har en öppen planlösning. På entréplan finns gemensamhetsutrymmen, kök, gästrum samt duschrum/wc. På övre plan finns stor möblerbar hall/allrum, master bedroom med egen balkong och eget badrum "en suite" samt 2 st ytterligare sovrum som delar på ett badrum 2. Undervåningen/källaren är inredd med ett mycket stort lekrum/biorum, möjlighet till en separat lägenhet med badrum som är förberett för kök samt ett stort förrådsrum.

Totalt i huset finns 4-5 st möjliga sovrum fördelade på olika plan vilket ger mycket flexibla möjligheter för barn i olika åldrar på 3 olika plan. 4 st dusch-/badrum med toaletter också fördelade i alla våningsplanen.

Suveränt sjönära bostadsläge invid Edsvikens glittrande vatten och sköna omgivningar med bad- och båtliv. Det är endast 100-talet meter till Danderyds Båtklubb för den båtintresserade. Längs Edsviken finns kilometerlång strandpromenad för joggingrundan eller söndagspromenaden även nära till Danderydsvallen, Kvarnparksbadet, tennisbanor och golfbanan för den aktiva familjen. Nära skolor och flera olika dagis. Gångavstånd till Mörby C eller så tar man lokalbuss 601.

VÄLKOMMEN !

Rumsbeskrivning

Villan ligger med upphöjt läge och stor gedigen granittrappa leder upp till den välkomnande entrén.

ENTRÉPLAN

Trevlig och ljus entréhall där det direkt öppnar upp sig mot det stora vardagsrummet och man ser genom hela huset från gavel till gavel.

Vardagsrum / matsal i öppen planlösning med kök med matplats. Burspråk i vardagsrummet. Glasdörrar leder ut till uteplatsen och trädgården. Fantastiskt fint ljusinsläpp från stora höga och spröjsade fönster och bra kontakt med trädgården och utemiljön. Parkettgolv i vardagsrummet / matsalen. Spotlights i tak

Köket med vita köksluckor, bänkskivor i granit. Full maskinell utrustning och gott om plats för husgerådsförvaring i både skåp och låder. Köks-ö och med extra arbetsyta med skåpsförvaring under. Spotlights i taket och klinker på golvet.

Helkaklad gästtoalett med dusch.

Till höger i entréhallen ligger ett gästrum väggar och parkettgolv.

Gjuten trappa till vänster i hallen med fina smidesräcken leder upp till övre plan.

ÖVRE PLAN

Vacker öppen trappa. Steg i marmor och smidesräcke.

Övre möblerbar hall / allrum. Vid trappan finns ett förråd/garderob.

Helkaklad duschrum/wc 2 med access från övre hallen.

Master bedroom med vitmålade väggar och parkettgolv. Balkong med smidesräcken i master bedroom. Från master bedroom finns badrum "en suite" med både badkar och dusch, wc, handdukstork och komod med dubbla tvätthandfat. I anslutning till masterbedroom finns en klädkammare.

Ytterligare två stycken sovrum med ingång från allrummet/övre hallen i detta plan.

Mot masterbedroom finns en vrå med tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare.

KÄLLARPLAN

Gjuten trappa med marmorbeläggning leder ner till källarplanet.

I källarplanet finns två stora inredda rum, det ena med fönster och det andra utan fönster. Båda dessa rum kan nyttjas på många olika sätt t.ex. allrum, träningsrum, biorum, lekrum m.m.

Det stora rummet med fönster har i anslutning till rummet ett helkaklat duschrum/wc. Rördragningar och avlopp finns förberett så det är lätt att kompletter med ett trinett-kök/pentry. I detta rum finns också ett förrådsutrymme, som alternativt också kan bli en vinkällare. Detta rummet kan även tänkas användas för uthyrning/gästrum och det är möjligt att ta upp en separat källarentré till detta rum så är det en perfekt uthyrningsenhet.

I källare finns även ett stor förrådsrum som två stycken teknikrum, det ena med fläktsystemet installerat och det andra med bergvärmepumpen installerad.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 ½ plan med källare
Byggnadsår:
2011
Mark:
Betong
Grund:
Pålat, betongplatta/källargrund
Stomme:
Betong
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Koppar
Fönster:
2 glas isoler + 1 glas enkel
Ventilation:
FTX, Mekanisk till-/från luft med värmeåtervinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Renoveringar
Huset är nybbygt med slutbevis från Danderyds Kommun 2012.

Huset är mycket stabilt då det är pålat till berg, byggt i platsgjuten betong samt betongbjälklag. Ljudklassade 3-glasfönster men aluminium-utsida och trä-insida. Huset är mycket välisolerat med EPS. Vattenburen golvvärme i alla 3 plan. Bergvärmepump från NIBE med extra stor varmvattenberedare. Mycket god luftkvalitet med en väldimensionerad FTX-aggregat.

Det ligger klinkergolv i hela källarplanet. Fönstren är fins stora fönster med spröjs och alla fönsternischer beklädda med marmor.
Tomten
Plan barnvänlig hörntomt. Entré från Lindvägen och bilinfart från Ekbacksvägen. Tomtarea 759 m² (friköpt). Uteplats Gjuten uteplats med utgång från glasade dubbeldörrar från kök-/matrums-delen.
Övriga utrymmen
Redskaps- och trädgårdsförråd.
Bilplats
Grusad infart från Ekbacksvägen med plats för 2-3 bilar samt grusad entreinfart från lindvägen med plats för 1 bil.
TV och bredband
Internet:
Anslutet till villafiber
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen