Till salu

Danderyd - Berga
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Bergavägen 4d

Ljust och välskött parhus med fina familjeutrymmen och soligt läge i sydväst. Lugna villakvarter med gångavstånd till Mörby Centrum och Ösby station.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Parhus Rum:4 rum och kök, varav 3 sovrum. Boarea:123 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:42 kvm Tomtareal:425 kvm

Här är bostaden för dig som söker ett rymligt och väl- och lättskött familjeboende med närhet till allt. Huset erbjuder finns tre rejäla sovrum, två fräscha bad-/duschrum varav ett med bastu, stort toppfräscht och nyrenoverat kök med matplats, rymligt vardagsrum samt flera uteplatser.

Utmärkt bostadsläge i Berga, med endast c:a 700 meter till Mörby Centrum med service, affärer och bussar eller vidaretransport med tunnelbanan - här möts stad och land och 20 minuter från innerstadspulsen och du är mitt i villaidyllen. Uppvuxna lugna villakvarter.

Rumsbeskrivning

Här är bostaden för dig som söker ett rymligt och lättskött familjeboende med ett läge nära kommunikationer, natur, skolor m.m.

Huset har ett ljust gavelläge med en rymlig carport i anslutning till entrén. Här välkomnas du i entréhallen som har ett tåligt stengolv och ett kapprum med hel garderobsvägg för förvaring av alla kläder och skor. Innanför kapprummet ligger tvättstugan som även har en groventré via carporten. På entréplanet finns även ett större förråd på c:a 16 kvm som även kan nyttjas för andra ändamål t.ex. hemmakontor eller gym.

En trappa upp möts du av södersolen som flödar in genom fönstren ut mot en av uteplatserna. På detta mellanplan finns i dagsläget det mycket snyggt nyrenoverade köket från 2013 och ett rymligt sovrum. Köket är från Kvik med högblanka vita släta luckor. I samband med köksrenoveringen byttes också vitvarorna ut och bänkskivorna är i marmor. Köket är stort och ljust och har en stor extra arbetsbänk och en stor matplats i direkt anslutning. Det bjuder på trevlig utsikt över villakvarteret och har bra arbetsytor och gott om skåpsförvaring.

Utanför sovrummet finns en klädkammare och inbyggd garderob. Här ligger också det helkaklade familjebadrummet som i övrigt har sjöstensgolv, duschhörna med vikvägg och bastu.

Högst upp finns idag ytterligare 2 rejäla sovrum och ett härligt vardagsrum. Från vardagsrummet kan du kliva ut på ett stort altandäck och den lättskötta tomten.

De båda sovrummen på översta planet är ljusa med fin utsikt mot villorna nedanför. Två platsbyggda garderober finns till vardera sovrummet.

På detta plan finns också ett badrum, propert nyrenoverat (2013) med stora vita kakleplattor på väggarna och marmorgolv som delvis även klär det fasta badkaret.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
3 plan varav 2 i sout.plan
Byggnadsår:
1979
Mark:
Betong
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
3-glasfönster isoler
Ventilation:
Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Luftvärmepump (delvis direktverkande el)
Tomten
En plan bakisida där altandäcket övergår i tomten. Mot entrésidan är det sluttningstomt. Tomtarea 425 m² (friköpt) i sydväst. Uteplats Utanför köket finns en trädäckad altan, mestadels under tak med sol från tidig morgon till efter lunch.

Med utgång från det översta planet finns både en balkong och ett stort nylagt altandäck med soligt S/V-läge.
Bilplats
Det finns uppställningsplats för två bilar varav en i carporten.
TV och bredband
TV:
Egen parabol. Dekoder ingår ej.
Internet:
ADSL.
Övrigt

NÄROMRÅDET

Bergavägen är en fridfull villagata på bekvämt gångavstånd till både Mörby Centrum och Ösby Station. För den som gillar skog och natur kan Ösbysjön och Ekebysjön vara trevliga promenadstråk. En bit bort finns Altorpskogen med motionsslingor och Djursholms Golfklubb som även nyttjas vintertid av flitiga skidåkare. Härifrån är det också nära till ett stort utbud av aktiviteter som t.ex. ridning, inomhusbad, tennis, curling m.m.I Djursholm och Danderyd finns ett brett utbud av skolor för barn i alla åldrar. Här kan barn och ungdomar i stort sett välja fritt bland fritidsaktiviteter som tennis, simning, gymnastik, friidrott, golf, fotboll, ishockey, innebandy, bordtennis, segling, scouter och mycket, mycket mer. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.seKOMMUNIKATIONER

Från Bergavägen är det c:a 10 minuters gångväg till busstation och T-Bana vid Mörby Centrum - du når Stockholm City på c:a 20 minuter dörr till dörr. Från Djursholms Ösbys station en liten bit bort, tar dig tåget till t.ex. Täby Centrum på 8 minuter och Näsby Park på 10 minuter.BUDGIVNING

Vi tillämpar en öppen budgivning där buden hanteras av mäklaren personligen eller redovisas på internet. Den nya ägaren har rätt att ta del av budgivningslistan där budgivarnas namn och telefonnummer redovisas.Om det kommer in bud till mäklaren efter avslutad budgivning men innan överlåtelseavtalet är signerat, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljarna som själva avgör om budet ska avfärdas eller antas.KRAFTLEDNINGEN TAS NER INOM KORT

Vattenfalls 70 kV luftledning från transformatorstationen norr om Danderyds kyrka till Stocksund och vidare till Kyrkviken på Lidingö, kan rivas nu när Svenska Kraftnäts nya förbindelse mellan Värtan och Koltorp på Lidingö är i drift. Enligt uppgift ska ledningen plockas ner i vinter, se mer info på www.stockholmsstrom.net

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen