Till salu

Danderyd - Nora
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Danarövägen 31b

Enastående tillfälle att bli först med att flytta in i denna nyproducerade och arkitektritade 2-plansvilla i "Herrgårdsstil"

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:6 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea:170 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:85 kvm Tomtareal:686 kvm

Enastående tillfälle att flytta in i ett helt nybyggt hem i elegant utförande och med ett attraktivt bostadsläge i Nora med i kringliggande blandad äldre och nyare villabebyggelse.

Villan är arkitektritad i "Herrgårdstil" och nyproducerad i 2 plan med inredd källare. Låt känslan av att bli först med att flytta in i denna trivsamma villa bli din.

Stort altandäck som sträcker sig från villans entréfasad i öster runt hörnet och längs med hela söderfasaden.

Hela villan är mycket ljus med rikligt med fönster och fönsterdörrar med utgång till altanen och trädgården. Fönstren är vackra med spröjs och är underhållsfria med aluminiumprofil i bågen utvändigt.

Interiören är stilren och smakfull med ljusa färger, hög standard, vackra trägolv och materialval. Vattenburen golvvärme i hela huset. Ett sällskapsrum i vardera planet. Planlösningen är väl genomtänkt. På entréplanet är vardagsrummet och köket i öppen planlösning, entréhall med gästtoalett, ett stort sovrum, groventré med hall, badrum även inrymmande tvättstugedel. Övre plan med ett ljust stort allrum och utgång till södervänd balkong, 3 st bra sovrum och badrum.

Köket är från Marbodal och går i sobert grått. Full maskinell utrustning med vitvaror mestadels från Siemens. I köket finns även en vinkyl.

Enhetliga vackra trägolv i alla rumsenheter i båda planen och även i köket

Källaren är inredd och har en egen källarentré. Eget duschrum/ wc i källaren och det är förberett för en tvättstuga. Källarfönster finns i delar av källaren och det är fullt möjligt att inreda källaren som en mindre lägenhet för uthyrning, barnflicka eller liknande. Hela källaren har klinkergolv med golvvärme.

Välbeläget i attraktiv del av kommunen. Lugnt men centralt norr om Nora Torg. Gångavstånd till det mesta t.ex. Kvarnparken med bl.a. tempererat utomhusbad och midsommarfirande. Danderydsvallen för allehanda idrottsaktiviteter. Lokalbussen tar dig snabbt upp till Mörby centrum. Nära till skolor, t.ex. populära Baldersskolan och flera alternativa dagis (bl.a. Nora Gård). Mindre mataffär, frisör och kvarterspizzeria finns vid Torget.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan med inredd källare
Byggnadsår:
2017
Mark:
Leca-sten
Grund:
Betongplatta (källare)
Stomme:
Leca-sten, lättbetong
Bjälklag:
Lättbetong, trä (ö,v,)
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Plåt falsad
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Frånluftsvärmepump
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Frånluftsvärmepump NIBE F730
Tomten
Lummig tomt inbäddad i grönska och därmed ett naturligt insynskydd från grannarna. Infarten och en stor del i anslutning till entrén är grusad för bl.a. biluppställningplats. Tomten är en skafttomt. Tomtarea 686 m² (friköpt). Uteplats Stort altandäck som sträcker sig från entrén mitt på österfasaden runt hörnet och längs med hela söderfasaden. Utgång till altandäcket sker från flera dubbla altandörrar från både köket och vardagsrummet.
Övriga utrymmen
Gästhus alt. förråd. Gästhuset är varmbonat.
Bilplats
Grusad infart och plats för flertalet bilar både på skaftet/infarten som framför huset.
TV och bredband
Internet:
Förberett med mediarör från byggnaden ut till gatan.
Fiber finns i gatan men ej anslutet mot fastigheten.
Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen