Till salu

Djursholm - Svalnäs
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Svalnäs Allé 5

Eftertraktat enplans radhus på Svalnäs Stallbacke. Vardagsrum med braskamin. 4 sovrum. 2 bad/duschrum. Källare och carport.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Radhus Rum:6 rum och kök, varav 4 sovrum. Boarea:138 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:57 kvm Tomtareal:425 kvm

Välkommen till detta bekväma och omtyckta boende med tilltalande planlösning på Svalnäs Stallbacke. Stort ljust vardagsrum med braskamin och utgång till atriet, vilket ger extra volym och ljus åt sällskapsdelen. Fyra bra sovrum varav två av sovrummen har fönster mot atriet. Stort kök med en rejäl matplats. Uteplatser på både fram och baksida med sol hela dagen. Inredd källare under del av huset. Mycket lugnt bostadsläge vid Djursholms golfklubb och Stora Värtan med promenadstråk.

Rumsbeskrivning

Huset är mycket välplanerat och man har möjlighet att förändra planlösningen genom att bygga in atriet och få extra stora sällskapsytor.
Från carporten är det trappor upp till entrén och här finns två uteplatser en stensatt och en precis vid entrén som är trädäckad. Här kan man njuta av solen till morgonkaffet.
Man kommer in i hallen med kapprum och stengolv med golvvärme. Från hallen når man två bra sovrum med badrum mellan, samt trappa till källarplanet. Badrummet är helkaklat med golvvärme, handdukstork, wc och takkupa. Nuvarande ägare har tagit bort badkaret och flyttat upp tvättmaskin och torktumlare från källarens tvättstuga för en bekvämare vardag.
Från hallen öppnar vardagsrummet upp sig med braskaminen som sprider skön värme och stämning. Vardagsrummet är öppet och luftigt med gott om plats för både matsalsdel och soffhörna. Ekparkett på golvet och dubbeldörrar ut till atriet.
Stort kök med vita snickerier, gott om arbetsytor och takkupa för extra ljusinsläpp. Mycket trivsam matplats vid fönstret med utsikt mot samfällighetens grönområde. Utanför finns en trädäckad uteplats med härligt västerläge och markis finns installerad.
Från köket når man två sovrum varav det större sovrummet har hel garderobsvägg och det andra sovrummet har en garderob och fönster mot atriet.
Badrummet ligger mellan sovrummen och är helkaklat med klinker, golvvärme, duschhörna, handduktstork, wc, handfat med förvaring under och takkupa.
Källaren har ett inrett allrum med trägolv. Tvättstuga med tvättho, äldre torkskåp och bra arbetsytor. Två stora förrådsutrymmen i källaren varav det ena har lucka till torpargrund under resten av huset.

Egen p-plats i carport invid huset. Asfalterad parkering utanför med plats för fler bilar. Förrådsutrymme vid carporten.
Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 plan med källare
Byggnadsår:
1971
Mark:
Lättbetong, betong
Grund:
Krypgrund, betongplatta
Stomme:
Lättbetong, trä
Bjälklag:
Lättbetong
Fasad:
Träpanel, (fasadskivor)
Takbeklädnad:
Takduk ("gummiduk")
Fönster:
2-glasfönster, 3-glasfönster
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Direktverkande el
Tomten
Liten lättskött tomt med uteplats och gräsyta på bägge sidor av huset. Framsida med två uteplatser med morgonsol. Stor trädeckad terrass på husets baksida med västerläge. Atrium mitt i huset.
Tomtarea 425 m² (friköpt).
Bilplats
Carport och parkering framför huset.
TV och bredband
TV:
Egen parabol.
Internet:
ADSL.
Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen