Till salu

Danderyd - Borgen
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kassmans Väg 10b

Tilltalande och barnvänligt bostadsläge på en lugn återvändsgata med utsikt mot Edsvikens vatten. Högt och fritt läge.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Friliggande villa Rum:6 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:133 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:88 kvm Tomtareal:1 240 kvm

Välkomna till denna trivsamma familjevilla med ett högt och fritt läge på en lugn återvändsgata med utsikt mot Edsvikens vatten. Öppet och ljust sällskapsrum med öppen spis, rymligt kök, bra sovrum, två duschrum. Källare med bra förvaring. Bergvärme. Tomten är sydvästvänd med garage. Omgivningen bjuder på fantastiska promenadstråk utmed Edsvikens vatten.


Rumsbeskrivning

Upp till entrén leder en trappa av granit. Entré med kapprum och gott om plats för avhängning. Från hallen är det trappa till övre plan samt källaren. Från hallen når man en solig altan.

Direkt till höger ligger det rymliga köket med gott om förvaring och bra med bänkytor. Trivsam matplats i köket med plats för 4-6 personer.

Från hallen kommer man in i en ljus och fin sällskapsdel med strålande utsikt mot Edsviken och den fina tomten. Härifrån är det utgång till terrassen med västerläge.
Sällskapsrummet är i vinkel med en öppen spis som sprider skön stämning och fina detaljer som blyinfattade fönster. Här finns plats för matsalsdel och soffhörna. Entréplanet är öppet, ljust och högt i tak.

På detta plan finns ett stort sovrum med garderober och plats för skrivbord. Härifrån når man badrummet med klinkergolv och kakel i duschen och ett förråd innanför.

Övre plan har en möblerbar hall och utgång till balkong i söder.
Här finns två bra sovrum och ett litet inrett pentry som kan göras om till sovrum. Hallen har förvaring i garderob och en större klädkammare. Duschrummet är kaklat med golvvärme och fönster.

I källaren finns gott om förvaringsutrymmen. Två bra rum som kan användas som lekrum eller tv-rum varav ett har utgång till trädgården, tvättstuga med bastu, snickarbod, matkällare och en toalett.

Välkomna till denna trivsamma familjevilla med ett högt och fritt läge utan insyn.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
1 ½ plan med källare
Byggnadsår:
1935
Mark:
Betonghålsten och betong
Grund:
Grundsula med mellangjuten betong
Stomme:
Trä/plank konstruktioner
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Puts på reveterad trästomme
Takbeklädnad:
Tegel
Fönster:
2-glasfönster kopplade
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Renoveringar
Ny värmepump 2017
Duschrum övre plan 2016
Delar av invändiga stammar samt mot gatan är utbytta 2014
Taket omlagt 2011
Duschrum entréplan 2008
Bergvärme 2003
Fasad 2001
Tomten
Huset ligger högt på en sydvästvänd tomt med sol hela dagen. Tomten är en uppvuxen trädgårdstomt med fruktträd och planteringar. En stenmur och en syrenhäck gränsar mot grannarna. Terrrassering på framsidan av tomten och här finns trivsamma platser för trädgårdsmöbler. Flaggstång finns på tomten och en gullig liten lekstuga. Tomtarea 1 240 m² (friköpt).
Bilplats
På uppfarten finns det plats för flera bilar och vid infarten finns ett garage.
Övrigt

OMRÅDET

Kassmans Väg är en återvändsgata som trafikeras endast av de fåtal familjer som bor på gatan och omgivningen bjuder på fantastiska promenadstråk utmed Edsvikens vatten. Edsviken bjuder också på många bra badplatser och vintertid är isen flitigt nyttjad av skridskoåkare och pimplare.

I området finns populära Kvarnparksbadet med stora gräsytor och bassänger för alla åldrar. Här möts motionssimmare, soldyrkare och simskolebarn med sina familjer i en mycket gemytlig miljö. Det är också här man samlas för att fira traditionell midsommar och valborg.

Det är gångavstånd till Danderydsvallen med fotbollsplaner, ishockeyrink, allmän isbana, thai restaurang, bredvid finns välskötta utomhusbanor för den tennisintresserade.

Till Mörby Centrum är det bussförbindelser och här finns T-bana och en bra blandning av fina butiker, även läkare, tandläkare, Friskis o Svettis och andra hälsoinriktade verksamheter, restauranger, torghandel m.m.

I närområdet finns flera bra skolor och förskolor för barn i alla åldrar. Besök gärna kommunens informativa hemsida på www.danderyd.se.

Anna Alteg
Ansvarig mäklare
Anna Alteg
anna@vincent.se
070-634 41 44

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen