Till salu

Danderyd
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Baldersvägen 23

Stort, välbyggt och varsamt tillbyggt 50-tals hus med toppläge i Danderyd. Ljus fin planlösning. Bergvärme. Pool. Garage. Insynskyddad tomt.

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Villa Rum:6 rum och kök, varav 3-4 sovrum. Boarea:179 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:2 kvm Tomtareal:1 297 kvm

Välkommen till Baldersvägen 23 och denna magnifika Sixten Magnusson-villa från 1951 belägen i bästa söderläge på plan hörntomt. Insynskyddade uteplatser med pool, fristående tvåbilsgarage. Nyrenoverat kök, badrum och relaxavdelning i carerramarmor. Bergvärme borgar för låga driftskostnader.

Mycket populärt läge i kommunen med närhet till Baldersskolan, barnomsorg och Danderyds golfklubb. Grönområde med motionsspår för skogs-eller hundpromenader i stora Rinkebyskogen bara minuten bort.

Utmärkta kommunikationer. 100-talet meter till närmaste buss som på 5 min tar dig till Mörby Centrum med service, stort affärsutbud och T-banan. Även andra busslinjer nära.

Rumsbeskrivning

Entréplan
Stor välkomnande hall med kläd-, kapp- och skoförvaring, vitmålade väggar, svart klinkersgolv, infällda spotlights. Här finns trappa till övervåningen samt förbindelse till tre sovrum, tvättstuga samt spa och relaxavdelning. Samtliga sovrum har stavparkett i ek och infällda spotlights, Master bedroom med elektrisk golvvärme, har en rymlig walk-in closet med ELFA-förvaringssystem, samt utgång till poolområdet. Tvättstugan har förutom torkskåp ny tvättmaskin från LG (som rymmer 12 kg) även ny torktumlare.

Spa och relaxavdelningen är belägen i den södra delen av entreplanet. Badrummet har fem sektioner; en wc del, ett tvättrum med förvaring och dubbla kommoder, en walk-in closet (också detta med ELFA-förvaringssystem), en badsektion med bubbelbad, dusch och handdukstorkar samt slutligen en bastu. I spa, relax, tvättstuga och hall finns vattenburen golvvärme. Dessa utrymmen är utförda i synnerligen vacker carreramarmor. Relaxrummet har ett pentry med kylskåp och vask. Dubbeldörrar till poolområdet.

Övre plan
Övervåningen badar i naturligt ljus har ca 2,50 i takhöjd och inrymmer, vardagsrum, kök, arbetsrum/sovrum samt en WC med dusch. Vardagsrum och arbetsrummet har ekstavparket och infällda spotlights. Dushrummet har elektrisk golvvärme. Köket är renoverat år 2017 och av fabrikat Härjedalskök. Här finner vi en rejäl svart granitskiva och köksmaskiner från Miele. Kylfrys från Samsung och diskmaskin från Siemens. Vardagsrummet delas på ett naturligt sätt i två delar av en öppen spis. En sällskapsdel och mot köket matsalsdelen.

Utemiljö
Från vardagsrummt leder dubbeldörrar till den stora altanen som sommartid är husets naturliga samlingsplats. Här står grillen och ett stort matbord rymmer ledigt ett sällskap om 12-14 sittande. Huset har ett automatiskt solskyddssystem som består av en stor markis (som också kan skydda altanen från regn), fönstermarkiser och styrelektronik.

Poolen är ca 6 x 3 m och 1,40 djup och skyddas av en hydralisk poolgard. Tomten är helt insynsskyddad, plan och mycket lättskött. Gräsmattan (kvarterets kanske finaste?) hålls i perfekt trim med hjälp av en automover (ingår ej). Äppelträden har de senaste åren givit riklig skörd.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan
Byggnadsår:
1951
Mark:
Betonghålsten
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Mursten
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Tegelpannor, betongpannor
Plåtarbete:
Plåt
Fönster:
2-glas, samt isolerglas
Ventilation:
Självdrag
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Bergvärme
Renoveringar
2003
Tomten
Tomtarea 1 297 m² (friköpt). Uteplats Uteplats 1: Altan, läge söder.
Uteplats 2: Pool, läge söder.
Övriga utrymmen
Garage med förrådsdel samt förrådsbod.
Bilplats
Bilplats 1: Garage om ca 54 m² med plats för 2 bilar.
Bilplats 2: P-plats med plats för 3 bilar.
TV och bredband
TV:
Egen parabol. Dekoder ingår ej.
Internet:
Telia Bredband Öppen Fiber.
Magnus Engdahl
Ansvarig mäklare
Magnus Engdahl
magnus@vincent.se
070-776 78 77

Per Lundman
Fastighetsmäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen