Till salu

Danderyd - Kevinge Strand
Planritning

Ditt namn

Från epost:

Till epost:

Kevinge Strand 21 D

Gavelradhus i engelskinspirerande "town-house" karaktär. Härlig miljö och omgivningar mellan Edsvikens glimrande vatten och anrika Kevinge golfbana

Observera att denna bostad är såld.

Typ:Radhus Rum:5 rum och kök, varav 2-3 sovrum. Boarea:129 kvm
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.
Biarea:68 kvm Tomtareal:227 kvm

Modernt gavelradhus av "town-house" karaktär i härlig rogivande miljö och omgivningar mellan Edsvikens glimrande vatten och anrika Kevinge golfbana. Gavelläge med utmärkta solförhållanden. Litet intimt och lugnt område med 14 st hushåll. Nyproducerat 1997 i vacker arkitektur, gediget byggt och genomgående med hög standard och allt i mycket gott skick. Golvvärme i hela huset.

Huset är mycket ljust och luftigt. Harmoni och hemtrevnad infinner sig så snart man stiger innanför dörren. Planlösningen är väl genomtänkt.

Närområdet har Edsviken inpå knuten med strandpromenad och möjligheter till bad och båtliv. Skridskoåkning vintertid. Direkt granne med och utsikt mot golfbanan och klubbhuset i härlig miljö. Liten promenad tar dig till Mörby centrum. Kommunikationscenter med bussnät, tunnelbana och Roslagsbanan vid Danderyds sjukhus.

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Välkomnande entréhall med kappavhängning bakom spegelskjutdörrar och anslutande kaklad gästtoalett. Nylagd klinker på golvet i entréhallen. Generöst stort vardagsrum med burspråk. Matsalsdel i vardagsrummet. I vardagsrummet finns en gammal sekelskifteskakelugn och utgång till den södervända uteplatsen. Stort sobert kök med matplats. Det fullutrustade köket är modernt och är från Mobalpha med gräddfärgade släta luckor och vitt italienskt kakel mellan bänkskivor och skåp. Köksväggen är genombruten på två ställen mot vardagsrummet för ett behagligt ljusinsläpp och bra kontakt mellan rummen. Ekparkettgolv i sällskapsdelen och i köket.

ÖVERVÅNING

Övre hall. Två stora sovrum. Båda rummen har takkupor. Det ena sovrummet används idag som arbetsrum och var ursprungligen tänkt som två sovrum vilket går att återskapa med ny mellanvägg om behovet av tre sovrum på övervåningen finns. Skjutdörrsgarderober i båda sovrummen. Skyddad balkong i söder. Rymligt helkaklat badrum med fast duschhörna, plats för badkar (f.n. borttaget), tvättställ och wc. Genomgående ekparkettgolv i övre planet. Vindslucka med fällbar stege i hallen leder upp till förrådsvind (ej ståhöjd).

KÄLLARPLAN

Stort allrum/TV-rum med ekparkettgolv. Dubbla fönster finns i allrummet. Välutrustad tvättstuga/teknikrum. Praktiskt tvättnedkast finns från både gästtoaletten och badrummet på övre planet direkt ner till tvättstugan. Nyrenoverat snyggt duschrum/toalett (2014). Stort praktiskt förrådsrum.

Byggnadssätt
Byggnadstyp:
2 plan med källare
Byggnadsår:
1997
Mark:
Betong
Grund:
Betongplatta
Stomme:
Betong och trä
Bjälklag:
Betong
Fasad:
Puts
Takbeklädnad:
Plåt (nylagt 2016)
Plåtarbete:
Behandlad plåt
Fönster:
3-glasfönster
Ventilation:
Mekanisk frånluft med återvinning
Vatten och avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Vattenburen golvvärme. Frånluftsvärmepump Elektro-Standard.
Tomten
Anlagd lättskött trädgårdstomt med gavelläge. Tomtarea 227 m² (friköpt). Uteplats Härligt altandäck/uteplats med soligt söderläge. Trädäcket är c:a 35 m². Balkongen på övervåningen har också söderläge.
Bilplats
Till varje fastighet hör 1 st garageplats och 1 st p-plats med motorvärmaruttag.
I garaget finns också ett förrådsutrymme.
TV och bredband
TV:
Viasat från egen parabol.
Internet:
Villafiber indraget i huset.
Övrigt

Köksutrustning: Siemens kyl/frys. Siemens diskmaskin (ny 2011). Siemens spishäll. Fläktkåpa Fjäråskupan.

Tvättstuga: Bosch tvättmaskin (ny 2016), Electrolux torktumlare (ny 2012). Värmepanna med frånluftsvärmepump ElektroStandard. Centraldammsugare.

Per Lundman
Ansvarig mäklare
Per Lundman
per@vincent.se
070-566 57 00

KARTA

Senaste bostadsobjekten

Till toppen